Jump to content
Hundesonen.no

Morokulien


Decarabia

Recommended Posts

Hørte rykter om at det skulle arrangeres hundeutstilling ved Morokulien i nærmeste fremtid. Morokulien ligger på grensa mellom Sverige og Norge, mellom Kongsvinger og Charlottenberg. Det skulle være norsk utstilling ene dagen og en svensk uttilling andre dagen. Noen som har hørt om dette? Eller er det bare løse rykter?

Link to comment
Share on other sites

Vi i bearded collieklubben har også dette, nå i sommer..

Tror det er utstillinger der stort sett hver sommer, men da kun forskjellige rasespesialer. Tror ikke stedet et stort nok for å ha større nasjonale (eller internasjonale) utstillinger der.

Men sjekk terminlisten (www.nkk.no) for dine egne raser - kanskje de også har det?

Susanne

Link to comment
Share on other sites

er i alllefall collieutstilling der i sommer.. tradisjon hvert år :P

Ikke nå lenger! De to siste sommrene er denne flyttet sør for Oslo.

Eller vet jeg at Newfoundlandsklubben har en av sine rasespesialer der med LP for alle raser og alle klasser.

Link to comment
Share on other sites

Ikke nå lenger! De to siste sommrene er denne flyttet sør for Oslo.

Eller vet jeg at Newfoundlandsklubben har en av sine rasespesialer der med LP for alle raser og alle klasser.

ligger annonse om at det i allefall er det nå i år, inne på nck

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...