Jump to content
Hundesonen.no

hjemmelaget fiskemat


swimzy

Recommended Posts

"]Ei venninne har sendt meg ei oppdkrift på hjemmelaget fiskemat som er veldig bra og næringsrik mat for fiskene i akvariet! mine fisker elsker denne maten ihvertfall! og jeg vet om flere som har prøvd og er fornøyde med det!

jeg kjøpte noen frosne reker, så kokte jeg den opp med litt grønnsaker. (kjøpte poser, amerikansk blanding og litt brokkoli og litt spinat, men salat og erter og andre ting går bra også)

(hadde i litt fra hver pose)

moste dette i stavmikseren, i en brødpose som jeg knyttet igjen og kjevlet det ut. så har jeg det i fryseren.

Så bare knekkes det av en liten bit, å gis fiskene en til to ganger daglig, kommer ann på hvor mye fisk du har!

biten skal synke til bunns etterhvert, slik at algespiserne kan spise av dem også!

lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Hey!!! Så flott at du har en slik oppskrift. :icon_fun:

Denne skal prøves ut og høres som et supert-dupert suplement til myggis. Spesielt mtp ormnivore fisker sammen med maller.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...