Jump to content
Hundesonen.no

Ny valp, bosatt i Hemne


Hemne

Recommended Posts

Hei!

Vi holder på å skal anskaffe oss en BC, og får nok nurket i hus i løpet av neste uke. :icon_fun:

Vi bor på landet og vet ikke om noen andre valper i området, og generelt ikke så mange hunder.

Hadde vært fint om vi hadde funnet en lekekamerat slik at minstemann kunne fått litt sosial trening sammen med andre valper/hunder også. Vi bor nesten på grensen til Aure.

Så si fra om det er fler med samme problemet i området :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Hender jo at vi reiser inn til byen eller Orkanger, så jeg skal ha det i bakhodet. Blir vel ikke så mye reise den første stunden tenker jeg, men håper å få den vant til å reise bil. Aldri hatt en valp før, så jeg er så spent :icon_redface:

Takk for tipset Gråtass :P

Link to comment
Share on other sites

Hei :P

Så koselig med valp da!

Det hender at det er miljøtrening for hunder på Eidsfossen Hundepensjonat.

Jeg vet ikke om det har vært så mange i det siste, for er bare i Hemne i helgene, så er litt vanskelig og følge med.

Men hvis du tar kontakt med Eidsfossen Hundepensjonat så kan de sikkert fortelle deg om det er miljøtrening og eventuelt når.

Det er også en agilitybane der, så da får du trent valpen din på litt forskjellige hindre med det samme :icon_redface:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...