Gå til innhold
Hundesonen.no

Ny 1 premie blodspor


jaktlykke

Recommended Posts

Vi var i Melsheia i dag (Rogaland) på blodsporkonkurranse. Amigo har ikke vært helt i form etter kennelhosten men han beviste i dag at han fungerer som bare det - han fikk 1. premie :rolleyes: Underveis i sporet havna vi i et dike hvor han virkelig viste sine nedarvede egenskaper som muldvarpjeger - han pressa fram ei røyskatt som satt inni hullet og freste så godt den kunne til oss! Han fikk beskjed av meg om at det er da ikke røyskatter vi skal se etter i dag - og så fortsatte han på det opprinnelige sporet (flinke gutten).

Rett over hodet hans hadde han en kraftig forstyrrelse i form av et helikopter i lav høyde (tror de leita etter noen) men han brydde seg overhodet ikke om det. Ei heller om saueflokken som gikk like i nærheten (han har vist interesse for sånne pelsdotter før ser dere...).

Dommeren var imponert over ham og syntes det var kjempekjekt å se ukjente raser i sporet og han fikk "meget godt" på alle punktene i bedømmelsen og altså da en 1. premie :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer! :icon_redface:

(Ikke HP selv med så mange distraksjoner?)

Nei det kan du si... han kunne godt fått en HP for dette med røyskatten synes jeg da :( Men det viser bare hvor forskjellige dommerne er i hva de bedømmer som HP-kvalitet.

Vi avsluttet forresten dagen med et vellykket ettersøk i kveld ;)

1ettersok%20lindoy07%20004.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...