Jump to content
Hundesonen.no

Hundehus


Recommended Posts

Jeg skal kjøpe hundehus og går å lurer på å kjøpe et slikt Iglo Hundehus fra Poda Hegn i Danmark. Det fåes i flere størrelser og er bygd i plastmateriale som har den unike funskjonen at det er svalt og behagelig på sommeren og varmt og lunt på vinteren-

Er det noen her som har kjennskap til dette og kan gi meg noen anbefalinger, kanskje noen hvet om de selges noen plass i Norge.. Har enda ikke lykkes med å finne noen forhandlere i Norge..

Link to comment
Share on other sites

Jeg har et slik hus. Det virker helt fint. Jeg synes toppen er litt vanskelig å ta av og har klart å knekke et av festepunktene, så ved ekstremt regnvær lekker det litt inn. Amira trives forøvrig godt i huset. Jeg bruker dette hele vinteren og det er ikke noe problem å være der på kalde vinterdager (hun har på seg tykt dekken da).

Jeg har str. medium til Amira. Hun får plass, men ikke god plass. Jeg valgte bevisst et litt mindre et, slik at det blir lettere å varme opp med kroppstemperaturen.

Du kan f.eks kjøpe det her:

https://morene2.secure.flexiweb.no/products/98552/

Link to comment
Share on other sites

ja ok.. de kostet bare 2000kr i danmark men frakten kommer selvsagti tillegg der.. takk for informasjon..Jeg skal ha det til en stor schæfer hannhund så regner XL..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
  • Veie opp med et dl mål på en bakevekt? Hvis du ikke har fått med fôrkopp med mål fra forhandler. Det kan du spørre om å få, de har det ofte til utdeling.
  • Min valp skal ha 49 g av royal cannin puppy mini 2-10 måneder. Hvor mye er dette i dl?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...