Jump to content
Hundesonen.no

Legge ut resultater


borderen

Recommended Posts

Hvordan foretrekker dere at resultater vises frem på hjemmesiden. Tenker på LP

Her to eksempler:

1: http://bcamira.wordpress.com/amira/resultater/

Denne er ganske detaljert og man må trykke seg vidre for å se reultat i hver øvelse.

2: http://www.roarsen.com/index.php?action=pl...bact=resultater

Her ser man poengene i hver øvelse med en gang og det er enkelt å sammenlinke, men blir det litt mange tall som gjør at det virker frastøtende?

For meg er det totalt uinteressant å få se samlet poengsum og plassering, det er poeng i hver enkel øvelse jeg synes er interessant. Hvilken av løsningene liker dere?

Link to comment
Share on other sites

Den første. Synes den andre var veldig oversiktelig og forstyrrende egentlig.

Edit: Om du vil ha en slik samleoversikt, så ville jeg hatt det på et egent sted. Ikke det første sida man kommer inn på med resultater. Ikke alle er kjempeintr i alle poengene i hver øvelse.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er enig i at det er poeng i hver øvelse som er viktigst å se, men jeg synes likevel det første alternativet er det beste. Det andre blir så fryktelig rotete og uoversiktlig, jeg gadd ikke å se gjennom det som lå på den linken engang. Din derimot tittet jeg på, og jeg har også gått gjennom mange av resultatene før.

Link to comment
Share on other sites

Ok. takk for tilbakemeldiger. Jeg er egntlig fornøyd med den jeg har (den øverste). Det hadde kanskje vært mer ideellt om de detaljerte resultatene kom på en egen side i steden for som et bilde i pop-up, men gidder ikke å lage en side for hver konkuranse...

Når jeg så den som ligger som nr 2, kom jeg til å tenke på at den er veldig fin med tanke på sammenlinking av poengsummer o.l.

Jeg skal forøvring gjøre om på det bildet med detaljer slik at oppsettet ser slik ut, i stedet for slik som jeg har gjort til nå.

Link to comment
Share on other sites

Med fare for å virke selvgod ;p så synes jeg min er oversiktelig og fin. Alt i ett på en måte, også slipper jeg å trykke videre (håper jo selvsagt på bittelitt bedre poengsummer etterhvert). Min resultat side

Men din var best Amira, den andre var bare slitsom.

Ja, den er veldig fin, men ikke når man etterhvert har over... tja,... si 15 resultater da. Dessuten vil jeg kunne gå tilbake å se på resultater i tidligere klasser også. Men likte opp settet veldig godt. Det ble plass til mye tekst på relativt lite plass.

Link to comment
Share on other sites

Ja, den er veldig fin, men ikke når man etterhvert har over... tja,... si 15 resultater da. Dessuten vil jeg kunne gå tilbake å se på resultater i tidligere klasser også. Men likte opp settet veldig godt. Det ble plass til mye tekst på relativt lite plass.

*mumle* <_< Utlater de dårlige resultatene dah...

Men ja, du har jo rett. Får se på det, tror jeg.

Link to comment
Share on other sites

*mumle* <_< Utlater de dårlige resultatene dah...

Men ja, du har jo rett. Får se på det, tror jeg.

Hehe... neimen det er ikke NÅ man skal være bra vettu *prøve å trøste seg selv litt også*. Det når hunden er sånn ca 5-6 år! Heia de som dummer seg ut litt de første par årene!!

Link to comment
Share on other sites

jeg synes at det første forslaget var best, men kanskje oversikten man trykker seg videre på kan være som nummer to?

Når jeg trykket videre for å få tallene ble det veldig smått og litt vanskelig å lese. Alternativ kan du jo ha en egen underside som heter resultater med enkeltpoen eller noe slikt å så sette det opp som alternativ to (som jeg synes var ryddig og fint om man skal ha en total oversikt, men dette er bare spennende for spesielt interesserte)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...