Jump to content
Hundesonen.no

Trening eller noe?


Ingvild

Recommended Posts

Nå er det alt for lenge siden vi har gjort noe! Jeg foreslår trening. Aner ikke hvor og når da men, hehe, vi må bare få i gang noe igjen.

Førstkommende søndag er jeg opptatt, helga etter likeså. Men det betyr jo ikke at dere andre ikke kan ha noe. Hva med mandag 28. mai - er det ikke fridag for alle da?

Link to comment
Share on other sites

Organiserings-og-ta-ansvar-for-at-ting-skjer-egenskapen min har vært litt slått av i det siste, men jeg skal poste forslag om tid og sted osv når jeg en gang kommer hjem i løpet av kvelden/natta. Det er jo bare å gjøre det dere andre også!

Link to comment
Share on other sites

Okei, her kommer forslag:

Trening (lydighet/triks/freestyle/whatever) og skravling på skolegården til Trondheim Katedralskole (Munkegata 8 - ligger mellom Munkegata, Prinsens gate, Bispegata og Erling Skakkes gate). Kamera blir i alle fall med herfra. Oppmøte sånn ca kvart på to, pluss/minus, avhengig av når busser går osv.

Så kan man komme med endringer som man vil. :P

Link to comment
Share on other sites

Guest Christine

Drar opp tråden litt igjen nå jeg.

Vi kommer kanskje, men ingen som vil være med på skogstur istedenfor altså? (A)

Link to comment
Share on other sites

Guest Christine

Hmm.. Jeg kommer mest sannsynelig ikke nå..

Mamma og pappa reiser på hytta for å vaske litt osv i morgen, så jeg vurderer å bli med for å få gått meg en skikkelig lang tur i terrenget..

Link to comment
Share on other sites

Nå har min mor overtalt meg til å bli med på tur helt fra Ila til Bosberg (på Byneset) i morgen, så vi får heller ha en tur eller trening til gode en annen gang! Kanskje en kveld til uka eller noe om det blir fint og deilig vær?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteplanen etc langs gjerdet sånn at den inn graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
  • Veie opp med et dl mål på en bakevekt? Hvis du ikke har fått med fôrkopp med mål fra forhandler. Det kan du spørre om å få, de har det ofte til utdeling.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...