Jump to content
Hundesonen.no

Når hunden blir glad:)


nikita3

Recommended Posts

HUnden min blir glad, har sett fler hunder som gjør det , men Så må hun finne noe å ha i munnen , F.eks, En pinne, kongle, ball.. Så står hun å bjeffer helt gall. Men hun må ha noe i munnen før hun hilser ..?

Er det bare fordi hun er så glad at hun må ha noe å vise , ellr offer gjør hun der egentlig?

Så en ting til da.. Når vi sparker fotball med kita, det elsker hun.. Hvis ballen kommer opp i lufta så tar hun den i mot.. Er det farlig ellr, tenkte på tennene.. Ser jo ikke så godt ut da:/??????

Link to comment
Share on other sites

Ja det gjør min også. Hun leter etter ett eller annet å bite i når hun blir veldig glad. Dette er for å roe seg selv ned har jeg hørt.

Okey.. Har alltid lurt på det .. Men da er det derfor ja:)

Link to comment
Share on other sites

Det som skjer er at hunder forbinder glade ting og positive ting med lek, og som regel er vi også glade når vi leker med hunden.

Derfor kan det hende de henter leken for å roe ned hele denne intime hilsingen, men de vil fortsatt gjøre deg glad - så hvorfor ikke leke?

Noen som skjønte hva jeg skulle fram til eller? :unsure:

:ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Ja, dette kjenner jeg igjen.. Når Chica blir glad, løper hun rundt som en gærning, hopper opp og ned i bamse, finner fram en leke som hun skal vise fram, lager rare lyder osv.. Noen ganger gjesper hun også, og det har flere her inne sagt at er for å dempe seg selv og situasjonen. Så alle de forskjellige tingene hundene gjør når de blir glade, er sikkert for å dempe seg selv, som dere også tror :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Bengi har fatt en ny sport, den heter fange tennis ballen! Naar jeg kommer hjem, staar han klar og venter paa at jeg skal slaa tennisballer mot murveggen, ( de er ganske hoye her i Usbekistan) og saa fanger han dem i lufta og gir dem til meg. Av og til bare smeller det mot nesa hans, men det avskrekker ikke! Han kommer tilbake med ballen, sitter og venter paa neste skudd! Unnataket er om ballen lander der han har sitt "toalett" Da maa jeg hente dem selv! Det hender at valpen, som ikke helt har forstaatt at dette er toalettomraadet til Bengi, springer over og fanger ballen. Da er hun i vertfall stolt!

Link to comment
Share on other sites

Flax og må ALLTID bære på noe når han skal hilse på meg når eg kommer hjem :rolleyes: Men han tar som regel det første han får tak i og løper inn i sofaen med det:p

ja, der kjenner jeg igjen Oscar også.. tar gjerne tak i skoen min og bærer den inn eller bærer med seg teppe fra sengen sin inn istua. Han vil gjerne ha vantene mine og da løper han rundt i stua. Han spiser heldig vis ikke på ting. Vil bare bære :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Når jeg kommer hjem, tar bajas tak i den første skoen han ser, og lager "koseknurre" lyder. Så går han hele tiden i ring.. Dette gjør han også av og til når vi skal på tur. Det er litt domt når foreldrene mine har besøk og jeg kommer hjem, så kan han ta deres sko og bære den inn i stua... hehe..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det ER vanvittig slitsomt med valp. Fire år etter første hund var jeg fortsatt ikke klar for valp igjen, vi fikk det likevel, og nå blir det garantert omplassering om vi skal ha hund igjen. Du vil lære deg å se tegnene og tidene der hunden må gjøre fra seg. Pass på å gå ut ofte nok. Jeg pleier å gå ut minimum annenhver time med valp, kanskje oftere hvis de drikker mye rett etter å ha kommer inn osv. La ham undersøke i eget tempo ute, det er ikke viktig å gå tur i denne alderen. Lek og belønn med godbiter ute, all kontakt og interesse, for deg eller andre ting. Det er viktig å ikke gi hunden oppmerksomhet hele tiden også, så den greier å legge seg ned og slappe av. Han kan godt ligge sammen med deg på fanget, i sofaen, sengen eller hvor det nå er, men pass på at det ikke skjer noe hele tiden. Det blir bedre, og det blir verre. Han vil lære å gjøre fra seg ute, og trenger ikke å følges med hele tiden. Men med alderen kommer nye utfordringer, hormoner, bjeffing, passeringer, innlæring av hverdagslydighet, og alt de finner på. Det tar noen år før du har en formet voksen hund og kan lene deg tilbake. Og jeg kan garantere deg at du vil lære mye på veien. Anbefaler at dere kommer dere på valpekurs så snart som mulig, der kan du også stille spørsmål og få hjelp og støtte til det som er vanskeligst. Lykke til!
  • Hei alle hundefolk. Har fått i hus en liten Dvergpuddel gutt på 9 uker, vært her i 4 dager nå. Kjenner at dette er veldig utfordrende og noe jeg ikke vet om jeg får til/ er ett sånt liv jeg vil ha.    Har lest, snakket med andre hundeeiere og lest mere om valp og hund, og puddel ofc. Men har aldri fått ett inntrykk om at det var så slitsomt og så hardt og utfordrende som jeg syns det er. Han er ikke vandt med å være ute, gjemmer seg i huset når han vil bæsje og tisser på kladd. Helt greit, all hans våkentid er jeg med han, og jeg er blitt ufattelig glad i han. Er bare mitt ansvar, min hund og det er min tid som skal gå til dette. Får litt hjelp av mamma, at hun ser til han når jeg er feks på do, steller meg eller trenger å sove en times tid.  Men dette er gått sykt inn på meg, jeg vet ikke om jeg klarer og om jeg mestrer det. Å vet ikke om denne følelsen blir å gå bort, han er en valp, og jeg vet at man ikke skal forvente noe av han, han biter, sutrer og er rolig som alle andre valper. Men det er meg, ikke han- haha. Trenger bare noen hjelpende ord, eventuelt noen råd, eventuelt at noen sier rett ut «lever han tilbake, det blir være senere»  Åh, håper at noen forstå mvh. Førstegangshundeeier  
  • Planen var jo egentlig lage et nytt flokktilskudd selv nå rundt nyttår, men det ble jo ikke noe av mår vi plutselig mistet Fern. Det ble litt tomt uten en svenskjävel i hus, så si hei til Ild, Ferns tantebarn! Hun er nå 12 uker (bilder fra 9-10 uker) og lever opp til navnet sitt 🔥
  • Hentet Aiko i helga, og er blitt så glad i han. Er mange tanker og ting jeg tenker på nå. Førstegangs hundeeier og er veldig spent på denne valpetiden. Liten Dvergpuddel gutt på 9 uker💙
  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...