Jump to content
Hundesonen.no

NKK Kr.sand


HHC

Recommended Posts

 • Replies 89
 • Created
 • Last Reply

Jeg "mangler" Kristiansand og Bergen i min NKK-karriere, så det hadde vært moro å ta turen. Har også solgt en valp i distriktet. Men jeg trenger jo ikke noe der nede, da... Kanskje være litt kritisk til å delta på alt når man er arbeidsledig...

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ganske sikker på at jeg skal. Vi skal jo ha minnestund for Bombe-Bodil.. :P

Ja, derfor må alle oss komme! :)

Bombe-Bodil var en veldig kjær engelskpratende sak vi traff på toget, Amanda ble bestevenn med henne. også satt hun i trappa, også dro vi hjem, også glemte vi hu BB på toget..

Skal nevnes at hun ikke hadde andre venner enn Amanda. Hun kunne desverre ikke taes opp i hundemiljøet da hun satte opp et forferdet utrykk da vi sa hun satt i Hundevognen :P

Jeg og Ida skal til Kristiansand. Det blir kult.. blir det tog femidotten?

Njaa, lite sannsynelig, bor nokså nærme vet du! Men hadde vært koslig, kan ta med lille bjeffe gutten :P

Link to comment
Share on other sites

Ok men vi tar tog. Håper du eller Kristine tar tog da, eller så blir det så kjedelig reise...

Forståelig, jeg og Kathrine har så mange uhyre morsomme historier på lur ;)

Men jeg skal dessverre ikke ta tog jeg heller, sitter på med hun jeg stiller for, men vi sees på utstillingen;)

Link to comment
Share on other sites

Forståelig, jeg og Kathrine har så mange uhyre morsomme historier på lur ;)

Men jeg skal dessverre ikke ta tog jeg heller, sitter på med hun jeg stiller for, men vi sees på utstillingen;)

Som vi holder hos oss selv... <_<

Vi får ta det ved en senere anledning da vet du, kanskje sonen skal okkupere dyrevognene en gang, eller ikke, da blir det ikke så stor soveplass til oss ;)

Link to comment
Share on other sites

Som vi holder hos oss selv... <_<

Vi får ta det ved en senere anledning da vet du, kanskje sonen skal okkupere dyrevognene en gang, eller ikke, da blir det ikke så stor soveplass til oss :)

Sove er et ord som ikke finnes i hundevognen :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...