Jump to content
Hundesonen.no

Tørr jeg sove inatt?


Tonje

Recommended Posts

Ok, nå er jeg litt smånervøs her,så jeg må spørre :D

saken er den at,da jeg kom hjem fra jobb idag hadde lillegutt vært litt dålig i magen,og gulvet på vaskerommet var ikke det nydeligste synet jeg har opplevd*ugh*! Det var bare å hive seg rundt å gjøre rent,men jeg hadde det litt travelt,så jeg bare plukka ut noen vaskemidler fra skapet mens jeg prøvde å holde pusten..heller på gulvet å får orden i sakene. Satte opp et vindu i samme etasjen før jeg og lillegutt dro på besøk til moren min.

Når jeg så kommer hjem igjen noen timer senere,kjenner jeg en sterk lukt,og det svir i øya,og jeg blir litt sånn rar i topplokket. Okei,her må vi sjekke hva vi egentlig har brukt på gulvet,og det viser seg å være noe sånt luktkondenseringsmiddel eller hva det heter. Dette har min far fått tak i på jobben,og er noe som blir brukt blandt annet i hus hvor lik har blitt liggende en stund osv.. Og på flasken står det selvfølgelig at dette skal blandes ut(altså,jeg brukte litt vel mye)og at man skal ha på maske mens man bruker det.Jadda :rolleyes:

Nå har jeg luftet ut ganske lenge,men synes fortsatt lufta er litt uggen. Er dette farlig? tørr jeg legge meg å sove inatt?

Ja,jeg vet,fryktelig klønete å ikke lese,men når dyret har hatt dårlig mage så vil man fjerne avfallet fort som f'''.

Mulig jeg overreagerer litt her og,men er litt skeptisk til "forurenset"luft :D

Link to comment
Share on other sites

Du sovner nok ikke inn :D Men jeg kan fortelle deg at når jeg og noen venninner skulle på hyttetur på fjellet måtte vi ha myggspary. Vi kjøpte en boks med insektsspray på butikken og dro på hytta. Denne boksen spraya vi oss med som vanlig myggsspray, vi trodde jo det var det (ingen leste på den flaska før etter en uke nei :rolleyes: ). Siste dagen eller no oppdaget jeg at det sto på flaska (rett etter at jeg hadde satt meg inn med det drittet) at det var innsektsspay som skulle sprayes i hus som hadde problemer med innsekter og andre skadedyr. Og den skulle ikke sprayes mot mennesker :D Jaja, her har vi brukt den som vanlig spary i en uke. Vi har klart oss allen sammen :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
  • Hei! Jeg fikk et bilde av han malt og ga det til henne. Hun var kjempeglad for den, og sa det var det fineste hun hadde fått ❤️ 
  • Har en hvit en også altså😄 Greier ikke helt slutte med dem. Ja, pleier vel å si at han er en ekte belger; mest Groenendael blandet med Malinois + en dæsj Tervuren. Veldig trivelig liten fyr som liker å bruke nesa. Var det ikke sånn at du snuste på ny? Moren til min svarte skal ha nytt kull nå...wink wink, nudge nudge😘
  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...