Gå til innhold
Hundesonen.no

Råtehund


Siri

Recommended Posts

Min mor har mistanke om at huset hun bor i - altså mitt barndomshjem - er infisert av råte. Før hun eventuelt begynner å bryte opp gulv og vegger så tenkte hun at det kunne være smart å få tak i en råtehund for å eventuelt kanskje lokalisere problemområdene i huset (dersom det ER råte da.... nå har en hel haug av folk vært der og tatt prøver av lufta, rørleggere har sjekket og ordnet, badet er renovert etc etc, men like fullt synes min mor at det lukter og hun blir dårlig).

Er det noen som har peiling på råtehunder i aktiv tjeneste i Nord-Trøndelag eller omegn ? Hun har forsøkt hos el-verket, men får liksom ikke tak i noen som kan hjelpe henne. Hun har forsøkt å kontakte Trondheim Hundeskole, men har ikke fått svar derfra i skrivende stund.

Er det noen som har tips som kan hjelpe oss litt videre ? Jeg er helt blank her jeg... :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg veit at de på Trondheim Hundeskole har holdt på en del med spesialsøk, men om de har utdannet råtehunder eller ikke veit jeg ikke... Det vil i alle fall være klokt å ta kontakt med dem, slik dere har gjort.

Ellers må jeg nesten bare beklage, men kjenner ikke til noen som har råtehund i aktivitet. Det betyr dog ikke at det ikke fins... Må nesten være litt negativ og si at det nok kan bli litt vanskelig å finne. Hundemiljøet i Nord-Trøndelag er ikke like stort som i Osloområdet... Kan forresten være fornuftig å ta kontakt med Steinkjer hundeklubb og Levanger Hundeklubb og høre om de veit av noen: http://www.steinkjerhundeklubb.no/ og http://www.levangerhundeklubb.com/ og evt Namsos Hundeklubb - http://www.namsos-hundeklubb.com/

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ring Stig Meier Berg i Selbu, han driver med spesialsøk, og kjenner mange som trener på diverse varianter. Prøv 7381 7547 eller 962 03 856

Ahhhhh... glimrende ! Det kan jo være et steg på vegen :). Takker ;).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...