mowgli Skrevet 22. Januar 2007 Rapporter Skrevet 22. Januar 2007 Har vært så heldig å få til en avtale med Prior her jeg bor om kjøp av kyllinghalser til 5,- pr. kg., men det jeg lurer på da er hvor mye og hvor ofte bør de få det? Forer daglig med V&H Kylling + annet rått i ny og ne.
Turnip Skrevet 22. Januar 2007 Rapporter Skrevet 22. Januar 2007 Mike var veldig begeistret for kyllinghalser, og jeg gav han 2 stykker en kveld, og hele natten hadde han kraftig diarè.... han er vant til vom og kylling... Ville ikke gitt så mye som jeg gjorde hvertfall!
bazzin Skrevet 22. Januar 2007 Rapporter Skrevet 22. Januar 2007 Kyllinghalser funker veldig fint for min hund! Ikke noe problem med diare eller dårlig mage - det er myke bein og lett fordøyelig stort sett. Det du må huske på er at det er ganske mye fett i kyllinghalsene så gir du hunden din 4-5 halser (avhengig av str) så kan du faktisk kutte ned på hovedmåltidet. Eller du kan gi de som en del av hovedmåltidet av og til. Min hund fôres også rått (V&H) + annet rått snacks. Jeg har også tørket kyllinghalser - klipper dem opp og lar dem lufttørke - og det er genialt som godbiter. Tar jo litt tid, og de bør hele tiden ligge luftig da det er noe fett på dem..de kan harskne. Men hvor er det du bor siden du har fått denne geniale avtalen med Prior? Det var jo veldig billig! :-)
mowgli Skrevet 22. Januar 2007 Forfatter Rapporter Skrevet 22. Januar 2007 Kyllinghalser funker veldig fint for min hund! Ikke noe problem med diare eller dårlig mage - det er myke bein og lett fordøyelig stort sett. Det du må huske på er at det er ganske mye fett i kyllinghalsene så gir du hunden din 4-5 halser (avhengig av str) så kan du faktisk kutte ned på hovedmåltidet. Eller du kan gi de som en del av hovedmåltidet av og til. Min hund fôres også rått (V&H) + annet rått snacks. Jeg har også tørket kyllinghalser - klipper dem opp og lar dem lufttørke - og det er genialt som godbiter. Tar jo litt tid, og de bør hele tiden ligge luftig da det er noe fett på dem..de kan harskne. Men hvor er det du bor siden du har fått denne geniale avtalen med Prior? Det var jo veldig billig! :-) Siden de spiser både høner, lam og svin uten snev av diare tror jeg ikke kyllinghalser vil by på noen problemer heller - avhengig av mengden vel og merke. Har i utgangspunktet tenkt til å supplere hovedmåltidet med halser både for varisajonens del men også mtp tenner - da er det godt å vite at det er mye fett i dem slik at jeg tar hensyn til det når de fores. Er 4-5 halser pr. uke passe mengde? Det å tørke dem til godbiter er jo kjempelurt! Har en med storfeallergi så godbiter undersøkes godt før de gis. Bor i Elverum hvor Prior holder til så jeg ringte ned og spurte.
bazzin Skrevet 22. Januar 2007 Rapporter Skrevet 22. Januar 2007 4-5 halser pr uke er ikke noe problem. Når har vi kyllinghalser så går det mer enn det Det er perfekt som godbiter - men tar som sagt tid å tørke.
Kjerstii Skrevet 25. Januar 2007 Rapporter Skrevet 25. Januar 2007 Noen som vil forklare litt nærmere hvordan man gjør det denne tørkingen? Og hvor store biter disse halsene skal klippes opp i, før de tørkes?
Canela Skrevet 4. Februar 2007 Rapporter Skrevet 4. Februar 2007 Jeg får også kjøpe kyllinghalser fra Prior (elverumsing her også, råforer 100%)
Recommended Posts
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar