Gå til innhold
Hundesonen.no

Båndtrening


starlight

Recommended Posts

Hvordan trener dere valpen på å gå pent i bånd? Og til å gå på venstre side? Valpen min går stort sett bra i bånd og trekker lite. Men er det noen som går foran som hun helst ville gått sammen med (familiemedlemmer el.l), så drar hun som bare det for å komme seg dit. Noen som har tips for hvordan å trene "bort" dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med og snu og gå andre veien, eller bare stoppe(bråstoppe) til både blir slakt? :ahappy: Husk og belønne når hun gjør det riktig.. Hvis du vil så kan jeg utdype det enda mere, men du har vel sikkert fått eller lest om dette?!

hehe, ja har prøvd og lest mye om begge deler.. Prøver nå å stoppe og vente til båndet blir slakt. Belønner også mye hver gang hun da slakker båndet og går pent igjen..men det varer liksom bare til belønningen kommer, før hun raser framover igjen. HUn måå jo bort til de andre:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vær konsekvent, aldri la henne få dra. Skal du gå med flere så kan du kjøpe sele til henne og gjøre det til en regel at hun får lov å dra i sela men må gå pent i halsbåndet, på den måten ødelegger du ikke båndtreninga og du kan trene over kortere tidsrom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...