Gå til innhold
Hundesonen.no

Dansk reglement for JH


WheatenMali

Recommended Posts

Dette var det jeg fant, for 2006:

Juniorhandling:

Særskilt anmeldelsesblanket til denne klasse rekvireres og indsendes inden anmeldelses-fristens udløb.

Ret til at deltage i juniorhandling har alle, der er fyldt 10 år men ikke 18 år på udstillingsda-gen.

Konkurrencerne starter begge dage ca. kl. 14.30 i en separat ring, hvor juniorhandlerne vil blive bedømt af evt. en autoriseret dommer, rutinerede juniorhandlere eller andre kendte, dygtige handlere. De 4 bedste på dagen udtages og går videre til Store Ring, hvor de vil blive bedømt og derefter placeres som nr. 1, 2, 3 og 4.

Bedømmelsen omfatter fremviserens opførsel i ringen, samspillet mellem fører og hund og fremvisningen af hunden.

Der kan kun anmeldes med stambogsførte hunde, der opfylder betingelserne for at kunne deltage på DKK’s udstillinger og har opnået unghundeklassealderen. På DKK’s internationale udstillinger er det tilladt, at en juniorhandler deltager med den samme hund både lørdag og søndag.

Det kan af tidsmæssige årsager ikke forventes, at en hund, der på samme udstilling er anmeldt til at deltage i de almindelige racebedømmelser, kan nå at deltage i juniorhandling, som påbegyndes kl. 14.30. Ved henvendelse til udstillingskontoret på selve udstillingsdagen kan der gives tilladelse til, at en juniorhandler deltager med en anden hund end den, som fremgår af kataloget. Det er dog en forudsætning, at hunden er anmeldt til udstillingen – evt. udenfor bedømmelse.

På hver international DKK-udstilling opnår de fire bedste juniorhandlere lørdag og søndag points, der tæller i konkurrencen om ”Årets juniorhandler”. Bliver man placeret blandt de fire bedste juniorhandlere begge dage på samme udstilling, tæller kun resultatet fra den dag, hvor det højeste antal points blev opnået. (Se endvidere afsnittet om Årets juniorhandler under Årets konkurrencer).

Dette står her(pdf-fil)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
Det er forhåpentligvis planen, må bare få lånt med rabiesvaksinert hund, men det skal gå lett tror jeg :)

Du kan jo henge deg på meg i sommer. Planen er å bo hos en oppdretter der nede under 4 dagers utstillingen, så du kan helt sikkert bo med meg ;) Kjenner en god del oppdrettere der, så hund blir ikke noe problem å fine til deg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan jo henge deg på meg i sommer. Planen er å bo hos en oppdretter der nede under 4 dagers utstillingen, så du kan helt sikkert bo med meg ;) Kjenner en god del oppdrettere der, så hund blir ikke noe problem å fine til deg :)

Det blir jeg gjerne med på;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...