Gå til innhold
Hundesonen.no

Lydighetsstevne?


goJJo

Recommended Posts

Som noen kanskje har fått med seg (hvertfall de jeg snakker med IRL ;)) Så er jeg klar for å finne meg et stevne jeg kan melde meg på for å prøve meg i klasse I. Har planer om å gå i Hamar, men føler ikke helt for å debutere der...

Bor i nærheten av Drammen så det må være noe som ikke er alt for langt unna (1 time, pluss minus i kjørevei)

Skjønner overhode ikke hvor jeg skal finne noe oversikt over hvor og når det skjer sånne ting, langt mindre hvor jeg skal melde meg på :icon_redface:

Noen som kan hjelpe meg litt, kanskje? :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan hjelpe deg så godt jeg kan! gå på www.nkk.no her så på utstilling, og deretter på termin utstilling. Så markerer du lydighet og søker :icon_redface: Så får du opp det som er. Skal ikke være så vanskelig å finne et greit stevne ved drammensområdet. Ellers har man jo agipro... der er det mest agility, men det går ann å melde på lp der og. http://www.norag.com/agipro/ her er den hvertfall. Ellers er det bare å se i Hundesport :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://www.nkk.no/cmnkk/public/openIndex/v...D=1093436943389

Her velger du Lydighet på "velg type" og klikker søk. Da får du opp hele terminlisten. Her er det bare å velge og vrake :icon_redface:

Om du velger å melde på et stevne kan du sende påmeldingsblanketten som du finner her: http://www.nkk.no/cmnkk/public/openIndex/v...D=1092136438724 og velger denne: Manuell påmeldingsskjema til utstilling (word doc)

Da får du opp ett skjema du kan fylle ut og sende på mail eller pr post.

Lykke til :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk begge to! :icon_redface:

Nå har jeg finni noen jeg skal melde meg på.

For, øh, det er bare å melde seg på å prøve? :D Er jo helt grønn i detta systemet. Værste som kan skje er jo at man nuller på mye, men sånn kan det jo gå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk begge to! :icon_redface:

Nå har jeg finni noen jeg skal melde meg på.

For, øh, det er bare å melde seg på å prøve? ;) Er jo helt grønn i detta systemet. Værste som kan skje er jo at man nuller på mye, men sånn kan det jo gå.

værre er det ikke :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En gang må være den første, og med den rasen du har så er det bare dritstilig :icon_redface: Har du tenkt å si hvor og når, eller vil du gjøre det mest mulig i stillhet de første gangene? ;)

Ja, det kan bli morsomt ;) Ikke mest BF og se innen lydighet akkurat ;D

Har oppdatert "planer" på siden min, du kan jo titte der. Må jo bare prøve å se hvordan det går. Være forberedt på at det går dritt igrunn :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...