Gå til innhold
Hundesonen.no

Hunder slått ihjel


Julebrus

Recommended Posts

Tok akkurat en titt på vg, og så dette:

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=125158

Ikke bra!

Greit nokk at hundene har rabies, men man trenger da ikke slå de ihjel? det er jo sykt!

De slo jo ihjel 4.000 hunder som var vaksinert mot rabies å :angry:

Kunne de ikke avlivet hundene på en litt mer human måte ?

Jeg takkler bare ikke sånt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja, vi snakker jo om Kina da - landet der myndighetene er villige til å gjøre det meste og det verste mot også MENNESKENE. La dem leve i en så sinnssyk forurensning, for eksempel, at de dør som fluer eller blir deformerte og syke... eller nekter dem å få mer enn et barn, slik at noen foreldre velger å drepe sine nyfødte pikebarn (noensinne undret dere over hvorfor de eneste barna som adopteres til Norge fra Kina er jenter, med mindre de ikke er gutter med et handikapp?). Det ER ikke lenger siden enn 1989 at landets myndigheter massakrerte flere hundrede ubevæpnete demonstranter på Den himmelske freds plass (!), og fortsatt foregår forfølgelse.

http://www.dagbladet.no/magasinet/2004/06/03/399597.html

Å forvente at et slikt land skal behandle DYR humant... kan virke hinsides.

Nå hadde de iallfall en slags "legitim" grunn - nemlig rabiesutbruddet. Men de kverker jo hunder over en lav sko i Beijing også, som trivelig forberedelse til OL - bare for at byen skal se "pen og pyntelig ut".

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=115117 (der bruker de forøvrig samme bildet)

I den saken, som er fra juni, kommer følgende oppfordring:

"Per-Anders Svärd i Djurens Rätt oppfordrer idrettsstjerner til å boikotte OL i Peking: - Sportsstjernene må forstå at overgrepene skjer i deres navn. Hadde det ikke vært for OL ville dette aldri ha skjedd, sier Svärd til VG."

Men tidligere har jo norske idretts"helter" på besøk i Korea moret seg med å spise hund, selv om dyrevernorganisasjoner har påpekt at disse "mathundene" drepes på bestialsk vis for å smake bedre...

Blir dere opprørt, så sjekk ut ulike dyrevernorganisasjoner - norske eller internasjonale, som gærningene i PETA, som iallfall klarer å få medieomtale nok til at vanlige folk hører om dette - for å finne ut hvordan dere bør protestere. Husker fra Korea-greia at enkelte av disse samarbeidet med koreanske dyrevenner, om ikke annet, så for å oppmuntre dem til å holde ut.

For det er det ENESTE oppløftende jeg kan se når det gjelder slike lands behandling av dyr... at det finnes NOEN mennesker med følelser og empati der, som er glade i dyr som annet enn mat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

rabies er en god grunn til å avlive hunder, men det skal alikevel gjøres humant, og en kverker ikke alle bikkjene i byen av den grunn..

gammelt nytt, kanskje, men likefullt sant,dyrevern i Asia er en vits..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...