Gå til innhold
Hundesonen.no

Billige stålbur!


Recommended Posts

Billige stålbur som samtidig er trygge nok??

Hvor får jeg tak i det?

Haha, ikke brukt her på hundesonene i hvert fall, her er alle så glade i burene sine at de aldri vil kvitte seg med de... :P

Neida, fra spøk til alvor. Hvis du tenker på til bil, anbefaler jeg trønderburet. Det har jeg selv, og er (selv om de koster mye) forholdsvis billige i forhold til mange andre. Jeg betalte 2400 for mitt, inkl. frakt, det er str schâfer fikk jeg beskjed om (liten schäfer mener jeg men)

www.tronderburet.com.

Ellers så er det jo de sammenleggbare som man for overalt, men det er jo ikke særlig trygt i bil hvertfall, også bråker de noe innmari...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, ikke brukt her på hundesonene i hvert fall, her er alle så glade i burene sine at de aldri vil kvitte seg med de... :P

Hei, du kan få kjøpt mitt! :P , neida bare tulla! Vårt var da ganske billig. Kjøpte det etter en lang utsillingshelg i Moss. Det hadde stått ute i regnet, så forhandleren ville nok ikke ta det med seg igjen. Det er sammenleggbart, men brukes bare hjemme og på utstilling, så til det er det veldig fint. Aner ikke hva det koster. Vi pruta det ned også. Prøv på finn.no, eller som oss på utstilling!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm...!

Foreldrene mine krever at jeg har bur til begge hundene så det er vel grunnen!

Foreløbig har min ligget i bur om dagen(ikke natta), men ønsker inderlig å trene dem ut av burene :P (får en hund til nå snart)

Kite har tygd i stykker alt som er av tyggelige gjennstander(trur han har seperasjons angst eller no') og jeg har derfor vært så lat/slem å bruke bur på han!

Han ser ut til å ha taklet dette veldig bra og slapper rolig og fornøyd av i buret(sier ikke at han elsker buret eller at han ikke er hjernevasket).

Men skal uansett ha to bur, selv om hundene skal gå fritt på rommet mitt(som er ganske stort) eller i huset på dagen!

*Håper å ha unngått diverse diskusjoner nå!* ;):)

Får undersøke! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok, for på plantasjen har de 2 størrelser. Det minste har jeg og bruker det til min STORE Cavalier på utstillinger. Den andre størrelsen er ganske stor og koster rundt 500-550 kr. Tipper det ville ha passet til en labrador.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Ok, for på plantasjen har de 2 størrelser. Det minste har jeg og bruker det til min STORE Cavalier på utstillinger. Den andre størrelsen er ganske stor og koster rundt 500-550 kr. Tipper det ville ha passet til en labrador.

Om du snakker om tøyburet så har Milo plass til å ligge, snu seg, sitte, (stå?) ligge på siden osv :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...