Gå til innhold
Hundesonen.no

Canon Digital IXUS 750


Taran

Recommended Posts

Er det noen som har erfaringer med dette camraet?

Har sett på internett at det var fått terningkast 5 og er svære brukervenlig, i tilegg blir bildene veldig gode og det er camra som passer meg.. En vennine har det så jeg har sett mange bilder hun har tatt, og prøvd å ta selv, men er det noen flere synspunker fra folk her inne? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har hørt bare godord jeg allefall, aldri prøvd det selv...

Sett mange skarpe flote bilder fra kameraet også...

Sikkert et trygt kjøp.. :)

Info om kameraet :

http://www.fotovideo.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=22157

husk å pluss på en skikkelig SD-minnebrikke i prisen om du skal kjøpe kamera...

(SD-minnet er blant de billigste brikkene, et stort pluss)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg bestemt meg for å kjøpe nytt camra :huh: SD minne skal jeg også ha..

Stikker til byen i morgen, skal legge inn bilder jeg tar da også, så folk kan se kvaliteten :huh: Gleder seg :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg bestemt meg for å kjøpe nytt camra :P SD minne skal jeg også ha..

Stikker til byen i morgen, skal legge inn bilder jeg tar da også, så folk kan se kvaliteten :P Gleder seg :P

To små tips:

Jeg kjenner en som importerer Canon - og er frelst på deres produkter. Han sier at 750 er et meget bra kompaktkamera, men at det bare er yderst små forskjeller på ixus 750 og ixus 700 - det er samme objektiv, samme antall piksler, samme software, nesten helt samme oppsett og muligheter. Så - hvis penger har noe å si, anbefalte han 700 - for den kan man få endel rimeligere mange plasser. Har ikke testet 750 selv, men 700 har jeg bare godord å si om, så jeg regner med 750 er meget bra, men som sagt, små forskjeller mellom de to.

En annen ting; Ikke la deg lure til å kjøpe billigste sort SD-kort - kjøp et kjent merke, feks san disk, og husk å be om at det skal være et "Ultra II"-kort - ihvertfall hvis du skal knipse kjappe bilder etterhverandre, feks av hund i bevegelse - for jo kjappere kortet er, jo kortere tid bruker kameraet på å lagre og slikt, og dermed være klar til neste bilde.

Mvh

HeliX

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var camra og SD kort i boks..

Har tatt masse bilder og svært mange blir veldig gode, får mange fine hoppebilder og bilder med morsome utrykk på.. Skal se om jeg få lagt ut noen her i morgen..

Smakebit..

IMG_0163.jpg

Tella leker med pinnen, sjekk uttrykket

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Ja, jo... Jeg får sikkert låne en turkamerat, men til konkurranser kreves det jo litt trening, og det hadde jo vært gøy med noen kurs innimellom. Det føles ikke som at jeg kan styre sånt selv når det ikke er min egen hund, men det kan jo hende det finnes en perfekt liten treningskamerat der ute.
    • Sikkert mange som sier ja takk til en sånn ordning så lenge man blir litt kjent først hvertfall. 
    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...