Gå til innhold
Hundesonen.no

Lillymy

Medlemmer
  • Innholdsteller

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lillymy

  1. Ah, takk for nyttige tips - Jeg også vurderte lildog helt til jeg leste dette, har noen erfaring med Tractive i forhold da?
  2. Hei, De er jo endel billigere en VOM, men hvordan er de enæringsmessig?
  3. Jeg har en 2, 5 år gammel 11kg stor Lhasa Apso (han er større en rasestandard men har fulgt alle helsekontroller og dyrlegen sier han ikke er overvektig, han har holdt samme vekt siden han var 1 år) tidligere har han spist sparsomt og ikke hatt noe særlig apetitt - etter han ble to år spiser han alt han har mulighet til - Jeg har talldysleksi og sliter litt med forstå hvordan regne ut hvor mye gram med mat han skal ha for at han ikke skal legge på seg. Han spiser 50% vom active og 50% Hills Id Presctiption diet Sensitive stomach. Om noen har mulighet til å hjelpe meg er jeg veldig takknemlig
  4. Jo, men så lenge det er trygt så er litt mindre greier ok - Han liker se ut av vinduet bak - så det er et pluss
  5. https://www.trixie.de/en/dog/on-tour/transport-boxes/universal-rear-car-grid-1001104452-1001104555 er det trygt og kan anbefales?
  6. Jeg kaprer tråden litt jeg, håper det er greit - jeg har også vært bekymret for DCM og andre ting som nyresvikt etc - Men er det slik at så lenge det er rundt ca 60% kjøttinnhold så er det safe? Med ris, eller korn eller havre som tileggsingrediens? Og at man er litt skeptisk mot ertestivelse og belgfrukter som fyllstoffer? min får vom og hills 50/50 men han blir fort matlei og trenger variasjon i matveien så ser etter for til variere med når han er lei det andre etter tre måneder (ish)
  7. Fant et svart et på petworld på salg! I tilfelle noen andre trenger løp og kjøp - kostet 650 ?
  8. Haha - Kjenner til dette med dobbelt så dyr som mine jakker. Jeg får litt rare blikk når jeg forteller hunden min tasler rundt i en jakke fra non stop med ulvang ull - enig at funksjon og design skal være av høy kvalitet da ??
  9. Takk for veldig utdypende og informativt svar - Settes stor pris på. ja, min har krøllhale - og non stop sine sitter som et skudd på han - men kjekt med med litt variasjon og prøve annet - Siden vi skal til Lofoten om en måned så kanskje jeg skal prøve extreme warmer.
  10. Hei, Jeg vil gjerne kjøpe et Hurtta dekken til hunden min, expedition. Han bruker størrelse 45 i Non Stop og Feel Active. Men jeg bestilte et Hurtta dekken Expedition til han i samme størrelse, og den druknet han i. Dere som har dekken fra Hurtta - har dere kjøpt mindre størrelse en normalt i deres og isåfall hvor mye gikk dere ned? Jeg skal selfølgelig måle han denne gangen i tråd med størrelsetabellen til hurtta før jeg bestiller - Men ville bare høre deres erfaringer også
  11. Jupp. Når jeg tenker over alt rart jeg har vært borte i -så mye det gå opp for meg hvor upassende innblandingen til oppdretter er.
  12. Jupp, jeg er kanskje litt dumsnill. Husker enda den gangen jeg fikk kjeft for at jeg hadde kjøpt hundetag til han med nanvnet hans på - " for om han blir stjålet kan tyvene knytte bånd til han om de vet hva han heter" Hun så tagen hans på instagram ? Akkurat som det er det største problemet mitt hvis han blir stjålet liksom...
  13. Takk - han er en flott hund med god personlighet, jeg har valgt spørre dyrleger om råd da jeg føler det blir litt panisk med oppdretter - er min første hund, men hun kommer med råd i hytt og pine uønsket. Sosiale medier - får bare fase henne ut, får fnatt
  14. Det er min hund - betalt - han er snart to.
  15. Jeg synes jeg får mye litt vel unødvendige henvendelser fra oppretter. Jeg har en hund som er på halvårlige helsekontroller, er forsikret til høyeste nivå, er ute 4 ganger om dagen, har faste playdates og har Anicura helseplan. Igår ble jeg kjeftet ut etter noter for hunden har tilgang til to typer tørrfor, Orijen og Hills, sistnevnte med korn og vom, etter avtale med dyrlegen på helsekontroll jeg vil ikke fore bare kornfritt da jeg vil ha litt variasjon i kosten hans. jeg er visstnok uansvarlig- for jeg gir han mat som vil gi han organsvikt iflg oppdretter - selvom det er i samråd med dyrlege. er det flere som sliter med oppdrettere uten grenser?
  16. Beklager, trodde jeg oppdaterte her - Ikke noe galt med han i det hele tatt iflg dyrlegen fysisk. Fin form. Så vi jobber med atferden med sladretrening b.la - han virker roligere nå også.
  17. Ja, det har kommet plutselig - omtrent samtidig som jeg ble syk - får se hva dyrlegen sier imorgen etter sjekken hans. skal jobbe med det også ja, endring i rutiner, andre som har luftet, mindre sosialisering med venner (han har faste playdates 3 ggr ukentlig med hundevennene sine ) - idag hoppet han opp på en park i parken for å hilse på en vilt fremmed dame - Så kanskje sosialt underernært?
  18. Hei, jeg har en 19 måneder gammel Lhasa Apso - Jeg testet positivt på korona 9 dager siden og ble ganske dårlig. Samtidig begynte hunden min utagere mot mennesker ute - Bykse mot joggere, syklister, menn (spesielt) - knurrer - Akkurat som om han ikke ville at folk skulle komme nær oss. Han har også begynt gjemme seg under sofaen for å sove. Nå som jeg er på bedringens vei har han roet seg litt, men fremdeles gjør han dette Har time hos dyrlege imorgen for en generell helsesjekk for sikkerhets skyld, i tilfelle han er syk og det er derfor han oppfører seg sånn - men kan det være stress grunnet min helsetilstand, han har ikke sett meg syk før. Han virker stortsett kvikk - spiser normalt, vom og orijen, men har løs avføring
  19. Hijacker denne tråden da jeg ser etter en gps tracker - jeg prøvde mitt spor, men synes den var for stor og min hund bruker aldri halsbånd, navnetaggen hans sitter på selen hans - Han bruker enten non- stop line harness eller ramble harness avhengig av sesong (ramble harness litt for mye på varme sommerdager) så ser etter en jeg kan feste på selen hans.
  20. Ja, jeg ble litt satt ut av dama - om han hadde vært i vinduet peset og bjeffet ok - Men han lå bare der og hun skremte han med ropingen sin må være deilig tenker jeg Så vakker skatt du har
  21. Ja, enig så vi trener mye på kontakt og at jeg har kontrollen - som virker som funker fint og han får aldri kjeft om han vil varsle - men blir distrahert innimellom
  22. Enig med deg - men han varsler aldri inne - han kan varsle ute og det jobber vi med;) men inne bare følger han med
  23. I går lå unghunden min, som han pleier gjøre, i det franske balkongvinduet og så på verden, det er stengsel med gitter ganske høyt opp og vindu ned til gulvet, så han ligger med åpent vindu for han kommer seg ikke ut - Andre etasje. Det var knallvarmt igår - plutselig står det en dame gauler utenfor at hunder ikke bør ligge i vinduet og at jeg kommer til å få en stresset hund ... for jeg lærer han at han skal passe på huset Vinduet er selfølgelig ikke oppe om jeg ikke er hjemme. Hun refererte til at hun er hundepsykolog Han lå bare i vinduet og så på verden, han bjeffer aldri inne, knurrer ikke mot noe og han peser eller stresser ikke Har noen vært borti at det er et problem la de se på verden gjennom vinduet? Dette er på løkka i Oslo - Bare nysgjerrig rundt dette, dama var så veldig intens ?
×
×
  • Opprett ny...