Jump to content
Hundesonen.no

Cairn

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Cairn

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Cairn terrier
 1. Har nå fått meg mimsafe care2. Veeeldig fornøyd😊👍
 2. Jeg tenker jeg går for enten 4pets caree eller mimsafe variocage care2. De virker enkle å kunne flytte over til andre biler også. Takker samtidig dere som har kommet med innspill. Visste vel egentlig hva som ville komme, men håpet noen fler turde si hva de selv brukte av bur som ikke er så "aksepterte" Det er jo tross alt (desverre) fortsatt ikke påbudt å sikre hund i bil. Jeg ser jo mange som bruker hundesele, plastbur, løs i hund i sete både fremme og bak, løs i bagasjerom og noen har også hunden på fanget. Trodde da kanskje plastbur var bedre enn å ha hunden løs i det minste😜
 3. Kan det være aktuelt å ha plastbur bak i bilen, bagasjerommet og fjere hattehylla for lys og romfølelse? Da står den mot seteryggen og kan ta imot om en kræsj skulle inntreffe. Mistforstå meg riktig her. Jeg er fan av disse dyre, kollisjonstesta burene som man kan feste i sete, bare lurer på om det er andre rimeligere varianter som kunne anbefales. Fint å kunne ha som ekstra til andre biler man bare skal en rask tur med. Er nesten som å sikre barn i bil, mange godkjente barneseter men kun de dyreste som kan brukes når man spør andre..?
 4. Da jeg har lite bagasjerom, og det i tillegg er nedsenket, ønsker jeg å kunne ha bur fastspent i sete. Har funnet noen som gjør det godt i tester (da spes i kræsj) men disse koster iallefall mer enn mine skjorter. Det er snakk om liten hund. Opp til 8 kg. Er det helt feil å bruke plastbur? Da tenker jeg på om de er "akseptable" i forhold til disse dyrere burene som jo de fleste vil svare som det eneste "riktige å svare"? Altså, kan et bur, type plast, til under 1000 lappen være bra nok?
×
×
 • Create New...