Gå til innhold
Hundesonen.no

Maja&Twinki

Medlemmer
  • Innholdsteller

    260
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Contact Methods

  • Website URL
    http://twinkiogcircus.wordpress.com/

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Trondheim
  • Hunderase
    Blanding, Jaktcocker

Nylige profilbesøk

4,325 profilvisninger

Maja&Twinki's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nå har jeg ingen formening om Snøfugl da jeg aldri har vært der. Men jeg jobbet på Stjørdal før, og det jeg kan si om dem er at de er veldig nøye, så nøler ikke et sekund med å anbefale dem. Han spesialiserer seg dessuten innen beinkirurgi
  2. Jeg har verdens beste omplasseringshund Overtok henne da hun var 10 måneder, nå er hun 8 år. Klart det var jobb i starten med at hun ikke kjente oss og ikke vi henne, i tillegg til at hun var midt i unghundperioden. Men har ikke angret en dag. Vi overtok henne etter ei som skulle flytte til utlandet for å gå skole så hun kom fra et godt hjem.
  3. Flaks valper er søte sier jeg og! Mine hunder er nå 4 og 8 og jeg er storfornøyd med det Men samtidig vil jeg ha valp på neste hund for å forme den akkurat som jeg vil.
  4. Jeg har ikke prøvd kiropraktor på hund selv i Trondheim men drev å undersøkte dette i vår, da fikk jeg tips fra ei veterinærvennine om at ei Ellen Schmedling som bruker å være på Leangen for å behandle litt hest av og til også behandler hunder. Ei dame med navn Eva Antonsen er hennes kontaktperson.Send meg pm for telefonnummer Hvis du er villig til å kjøre til Røros så får Marit Ose masse skryt.
  5. Gratulerer så mye! Må si jeg ble imponert over hvor lenge hun lå selv om schæferen jukka på hodet hennes! ?
  6. Hvor kjøpte du 20 kgs blokka? Og prisen? Tror jeg skal begynne fore 50/50 jeg og da vi nå har stor fryser!
  7. Forandrer seg ofte, men faller stadig tilbake til jaktgolden, springer spaniel og border collie.
  8. "innen 3 mnd etter konkret skade" Puh, da gjorde det ikke så mye at jeg ikke hadde den forsikringa likevel da Takk for info!
  9. Hvis du er litt smartere enn meg og har rehab på forsikringen din får du dette også dekket Men egentlig syns jeg ikke prisene var for ille nei, forventet mer!
  10. Enig i at det bilde var kjempefint! Fine gutter
  11. Jeg gikk å så på min hund et par måneder og kunne ikke skjønne hva som var feil. Hun begynte plutselig å løpe utenom hinder i agilityen og gå dårlig slalom noen hun ikke hadde gjort før. Fikk etterhvert mistanke om at det var et bakbein som plaget henne men klarte ikke se det annet enn når hun gikk agility. Gikk til Sveberg Dyrehospital da jeg vet Sunniva er utdannet innen rehabilitering. Både hun og veterinæren undersøkte Circus og fant ut at hun hadde muskelskade i iliopsoasmuskelen. Nå er hun under behandling, gikk ofte til massasje/streching til å begynne med samtidig som jeg gjorde flere øvelser hjemme. Skal ikke trene agility før i mai så jeg kan ikke med sikkerhet si at de ordnet alt på Sveberg, men jeg har troa! Syns iallefall det er kjempebra at de ga oss et opplegg å følge selv hjemme istedet for den typiske: "hold i ro og gi smertestillende". Betalte 800 og noe for undersøkelse av både veterinær og dyrepleier første gang, påfølgende timer har kostet 326 pr gang for en halvtimes behandling. I tillegg har jeg hørt mye bra om Røros dyreklinikk og kiropraktor der, men ikke noen erfaring selv da det blir litt langt unna.. I selve byen vet jeg ikke..
  12. Helt nytt Ruffwear Cloud chaser str XS i grått selges. Selges fordi det ble for lite for min cocker. Perfekt dekken for skiturer, basing i snø, når det er surt og kaldt ute eller under ett mer åpent dekken når det virkelig er kaldt. Selges for kr 460 kr, jeg betaler evt porto. Pm eller svar her Les mer om dekkenet her
  13. Twinki blir 8 om 3 dager og Circus er 3,5.
  14. Easypeasy ørett eller laks: Kok ris Stek fisk i ovnen eller panna (jeg velger ovn fordi syns hele huset lukter fisk om en steker i panna) Lag saus med å mikse lime, soyasaus, fersk koriander, chilli, hvitløk og ingefær. Det av grønnsaker en vil ha til. Fantastisk enkelt og veldig friskt og godt
  15. Pga kjøp av hus og dermed flytting og rydding har jeg egentlig ikke tid til å gå kurs til helga, og selger det gjerne til noen med mer tid. Kurset det gjelder er et konkurranserettet agilitykurs med Thomas Thiesen. Kurset foregår i ridehuset på Skjetlein og går over fredagkveld, halv dag lørdag og halv dag søndag. Ta kontakt ved interesse!
×
×
  • Opprett ny...