Gå til innhold
Hundesonen.no

twix_fan@live.com

Medlemmer
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om twix_fan@live.com

  • Bursdag 05/25/1992

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Østfold
  • Hunderase
    Jack Russell
  • Mine dyr
    Sheela 2,5 år og Shantie snart et halvt år.

twix_fan@live.com's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. LinL: Tusen takk! Litt flere bilder fra i går. I dag har vi egentlig ikke gjort noe annet enn å late oss. Var på en joggetur på morgenen med Sheela og trente litt med Shantie. Vi trener på øyenkontakt og gå pent i bånd. Shantie klarer det veldig bra, med et par avbrytelser innimellom, men syns hun er kjempeflink! Trener også på å ikke bjeffe på fremmede... hun er skeptisk der sånn, så noe vi jobber iherdig med hver dag. Det er en av grunnene til at jeg meldte oss inn på valpekurs. Syns kurset er helt fantastisk! Gleder meg til å fortsette med grunnkurs også. Shantie har nok veldig godt av det Er ikke det beste kvalitetet på bildene. Bruker et vanlig samsung kamera, ikke noe ordentlige greier her. Har en fotografflink venninne, så satser på noen supre bilder snart. Trenger noe nytt å se på på pcskjermen her!
  2. Er heeeelt forelsket jeg! Hadde jeg bare vært litt eldre, med stort hus og stoooooor hage/gård, så hadde jeg nok skaffet meg en sånn jeg å! Er ihvertfall sikkert at jeg vil ha en malamute om 20 år ca. hehe! Får holde meg med de små Jackene jeg har nå ^^ Kjempenydelige hunder du har. Liker spesielt Fjellbris og Denali. Svart og hvitt er definitivt finest! hihi. Blir jo helt blenda av uttrykket og øynene til Denali!
  3. Ikke så mye liv i denne boka her gitt Men her er nye bilder fra i dag. Endelig titter sola fram igjen og utnyttet jeg det ved å være ute og ta masse bilder av de vakre hundene mine. De koste seg maks i sola, begge to! Flere som har sol og pent vær i dag?
  4. God kveld! I dag har Shantie og jeg vært på vår første dag på valpekurs! Var kjempegøy! Gleder oss allerede til neste gang, som er på onsdag allerede. Ettersom jeg ikke var på valpekurs eller grunnkurs med Sheela vurderer jeg det faktisk nå, etter kurset i dag. Jeg har ikke noen særlig problemer med Sheela, hun er en kjempefin hund, men jeg tror hun ville elsket å få oppleve å være med på sånt kurs hun også! Så det blir nok grunnkurs på henne en gang i framtiden. Men nå fokuserer jeg på Shantie da hun er skeptisk til fremmede mennesker og bjeffer på fremmede hunder. Det er vel hovedgrunnen til at jeg meldte oss inn på valpekurs Og jeg er meget glad for at jeg gjorde det! For en fin dag Hun var så flink med de andre hundene/valpene som var der også. Bjeffet ikke èn gang og snuste bare nysgerrig på de. Stolt eier her! Legger til et random bilde av herlighetene mine:
  5. God søndag! Har nettopp kommet hjem fra en 30 minutters løpetur med eldstehunden. Deilig på en ellers lat søndag Har også sittet på finn og sett litt på Cairn terrier! Jeg husker godt at jeg hadde bestemt meg for en Cairn terrier før jeg i det hele tatt hadde hund. Men syns de var litt dyre og med min studentbudsjett ble det litt vanskelig å skaffe penger til å kjøpe den rasen. Budsjettet mitt for kjøp av hund var 8-9000 tror jeg. Og så falt jeg plutselig over en blanding av cairn terrier og JRT og ble veldig nysgjerrig på JRT rasen. Fant ut at gjennomsnittprisen på JRT var 8000 ca, ihvertfall på seriøse selgere annonser. Ble til at det sto mellom de to rasene og etter et par telefoner var jeg så heldig å få den siste tispa i kullet som egentlig var bestemt til noen andre men de trakk seg samme dagen som jeg ringte. Jeg måtte komme på besøk og hilse på hele slekta til valpen, dvs bestemora, pappaen, mammaen og den ene broren hennes. Og etter en lang og hyggelig prat med oppdretteren, fikk jeg lov å ta med meg Sheela hjem. En finfin dag! En av hennes første dager på tur med meg og samboer: Vi var så forelsket i denne lille klumpen av en JRT!
  6. Her er det en god del av rottweilere. Og golden retriever. Jack Russell også faktisk. Er fra Moss området.
  7. Hvilken annen rase ville du hatt da? Jeg har to JRT (Jack Russell terrier), men hvis det ikke var for de, ville jeg gått for Cairn terrier. Men planen er å skaffe meg en Alaskan malamute når jeg er førti, feit og ferdig Da bor jeg forhåpentligvis på en stor gård og har masse tid til malamuten!
  8. Sola tittet endelig fram på slutten av dagen! Var herlig! Håper på pent vær i morra og resten av uka. Egentlig resten av året! hehe. PS! Det er bare å slenge med bilder av deres hunder her inne altså! Syns det er kjempestas å se bilder av andres hunder jeg
  9. Selv om det regner og er surt ute, gikk vi likevel ut på tur. Sheela gir blaffen i værforhold, ut på tur skal vi uansett! Shantie derimot er fortsatt litt skeptisk til regnvær og minusgrader, men med regnjakke på, hjelper det jo litt! Var ute og løp og herjet på en stor og tom fotballbane. På slutten var Shantie lei av å være våt at hun fotfølget meg resten av turen, ville til og med opp på fanget. Sheela derimot var så klar for enda mer tur! Gjennomvåt ble hun også Men jeg ser fram til varme og tørre dager igjen og det tror jeg Shantie er veldig enig i! Har ikke noen bilder fra turen, men her har vi kommet inn igjen og varmer oss litt. Hundene titter ut av vinudet og ser på matfar vaske bilen.
  10. Nye bilder tatt i dag Passet på å ta mange bilder av Shantie, da jeg mangler bilder av henne. Hun var så fin der hun lå og slappet av i senga si. Plasserte de på godstolen for å knipse litt fine bilder, men det var ikke lett å få Shantie til å sitte i ro lenge! haha. Hun er som en liten 5åring og femåringer (altså menneskealder) klarer jo ikke å sitte i ro lenge i strekk. Shantie beundrer Sheela
  11. Ja, Shantie blir 6 mnd den 7. mai Ble født 7.11.12 (har jeg regna ut riktig? hehe) Ja, det blir spennende å se om hvor "stor" hun blir og hvor mye pels hun får! Skal såklart legge ut flere bilder etter hvert!
  12. Sheela utstilles heller ikke. Jeg bruker furminator på Sheela et par ganger i mnd. Hun får bittelitt kortere og mindre pels, mer glatt og det ser renere og blankere ut. Røyter også mindre. Men jeg har alltid hatt lyst til å klippe henne en sommer en gang. Men ikke et must da. Syns bare Milla ble så fint korthåret jeg hihi! Er spent på hvor "langhåret" Shantie blir. Tror nok hun blir broken. Er ikke stri litt lenger hår enn broken? Eller betyr de kanskje det samme. Sheela er jo nesten langhåret? Veldig stri ihvertfall.
  13. Såå fin Milla er på sommeren da! Glatthåret og greier Jeg har flere ganger vurdert å klippe Sheela til glatthåret om sommeren jeg å, men har fått høre litt foskjellige steder at man helst ikke skal gjøre det? Jeg tenker jo at det hadde vært litt mer behagelig for SHeela med mindre hår om sommeren ^^ Men vet ikke jeg... går du til frisøren med Milla? Eller gjør du det selv?
  14. Litt flere bilder av girlsa mine! Når jeg hentet Shantie, virket det som hun skjønte at jeg var den nye mammaen hennes. Hun ble kjempeglad og ville opp på fanget mitt. Og der ble hun, hehe. Det var ingen tvil om at hun gjerne ville bli med meg hjem! Og helt fra første natt lå hun sånn: Skulle absolutt sovne på ansiktet mitt! Hun har heldigvis vokst litt fra det nå da, og sover på sin egen seng ved siden av senga mi, men om morgenen eller gjerne 4-5 tida på natten kommer hun opp på senga og legger seg oppå ansiktet mitt igjen. Veldig koselig altså, men kanskje ikke 4 om natten hehehe. Sheela strekker seg. Ikke helt tilfeldig at hun står og lener seg på verandadøra heller. Husker den dagen, Shantie var fortsatt bare 9 uker gammel og jeg kunne ikke så ut så mye. Bor alene, så det å være alene med en hund og en valp er ikke alltid like lett. Men Sheela var svært tålmodig de første ukene og virket som hun "forsto" hvorfor hun plutselig fikk litt mindre turer enn hun er vant til. Når kjæresten kom på besøk om kveldene, pleide jeg å gå ut med Sheela og leke litt og det likte hun uten tvil! En av de mange turene til fotballbanen ca. 10 minutter unna leiligheten. Her hadde jeg fått taki et dekken til lille Shantie og kunne kle på henne før vi gikk ut i kulda. Endelig kunne vi begynne å gå litt turer alle tre. Sheela var såå fornøyd med å få "hverdagen" tilbake,selv om morgenturene ikke var like lange som vanlig, men noe er bedre enn ingenting! Turene varte omtrent 20 minutter ish den gangen, nå er Shantie snart 6 mnd og vi går omtrent 30-40 minutter hver dag nå. Opp til en liten skogsplass (hvor det ikke er båndtvang) og leker der. Sheela pleier å få litt ekstra tur etter at Shantie er sluppet inn igjen. Hun pleier å bli kjempesliten og legger seg i senga si med en gang mens Sheela og jeg fortsetter turen litt til.
  15. Men du har jo, Tone. Hvor gammel er Milla da?
×
×
  • Opprett ny...