Gå til innhold
Hundesonen.no

Nils-Kristian Brubakk

Medlemmer
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Nils-Kristian Brubakk

  • Bursdag 07/21/1993

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Mosjøen
  • Interesser
    Fjelltur og jakt
  • Hunderase
    Islandsk fårehund

Nylige profilbesøk

1,183 profilvisninger

Nils-Kristian Brubakk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det var nok et gresstrå/evt. andre fremmedlegeme som hadde irritert luftrøret. Har kommet opp av seg selv og gått kortison mot store hevelser:-) Takk for svar uansett i går!
  2. Hvordan oppleves ellers nesemidd? For meg virker det som om noe irriterer hals mest.. Hvor lenge bør en avvente? Syns han er likere nå enn i morges..
  3. Hei! Vi har en Kleinspitz som siden i går hoster og nyser, som om noe irriterer i hals/svelg. Han er aktiv og virker ikke plaget annet enn hosting og harkingen som kommer og går, men er mindre fremtredende nå til kvelds enn tidligere. Noen råd? Vil dette gå over av seg selv?
  4. Tusen takk for info! Er nå i kontakt med Kennel :-)
  5. Har nettopp bestemt etter mye om og men at vi skal skaffe oss Islandsk fårehund. Og i den forbindelse vil jeg bruke litt kløv på henne med tid og stunder. Hva tenker dere om kløv på mellomstore hunder, det skal vel gå greit så lenge det ikke blir for tungt og hunden godt trent? Når begynte dere med kløv, hva bærer den for dere på tur? Vil gjerne ha gode tips også om type kløv etc.
  6. Hvordan gitt det med valpen? Ser for med det kan bli noen dager lik her..
  7. Har etter mye om og men bestemt meg for en Islandsk Fårehund. Får hentet fra Kennel Agdesiden i November. Gler med til å berike hverdagen og turene fremover!
  8. Ville nok gått for en Husky eller Malamute. God turhund, fin pels som takler kaldere klima og evigvarende utholdenhet på dem på tur opp. Og da kan du jo også få bært en del utstyr med kløv, som er veldig kjekt!
  9. Jeg og samboeren har gjennom lang tid bestemt oss for en Islandsk fårehund! Ser frem til turer i fjellet året rundt med den, med lett kløv. Kanskje får jeg begynt med litt sportrening - for skøys skyld!
  10. Jeg er først og fremst ute etter en hund som kan brukes i storviltjakt. Og vet at ESS kan brukes til feks. rådyr, hjortejakt, derfor var det en interessant rase for min del. Jakter både elg og fugl. Sånn sett er ett fett om hvilken hund jeg trenger, da jeg får brukt den mye i jaktsammenheng uansett. Men så kommer det en part nr 2 i forholdet, som har sitt og si hun også selvfølgelig, da dette blir en stor endring i vår hverdag. Hun vil ha en hund som har litt pels å kose med, samtidig en hund som ser pen ut og som hun kan gå tur med.
  11. Tenker også litt på den. Har du egen erfaringer med jakt med den? Evt. fuglejakt med denne?
  12. Vi er fremdels på utskikk etter hund, og diskuterer hunderase dagen lang. Vi har vært veldig på Islandsk fårehund den siste tiden og har vært i kontakt med Agdesiden Kennel. Men jeg ønsker meg en hund som kan brukes til jakt. Både fugljakt og storvilt/ mindre hjortvilt. Vi sliter litt da vi er ganske ulik på det viset at jeg jakter/ er natumenneske og min kjærste som vil ha turkamerat, samt noen sammen med seg da jeg er borte. Hvordan er fårehunden til feks. elgjakt? Noen som har prøvd, eller med en lignende rase? Tips til andre aktuelle raser for beskrivelsen over? på forhånd tusen takk for hjelpen!
×
×
  • Opprett ny...