Gå til innhold
Hundesonen.no

Heka

Medlemmer
  • Innholdsteller

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Hemmelig

Heka's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

20

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ops, unnskyld Skulle selvsagt ikke kommet med andre forhold som ikke hadde noe med denne saken å gjøre Men, jeg mener nå uansett at den som har hunden på rømmen har ansvaret.
  2. Det snakkes jo så mye om at man skal ha kontroll på hunden sin, og tisper med løpetid på trening og utstilling er helt i orden, det får hannhunden bare takle.. Men at hannhunden løper avsted og parer seg med en tispe inne i hagen til tispen er helt "ok", den har da drifter..
  3. Nå kan det jo diskuteres hva som er god nok sikring også, for noen hunder er det nesten ikke noe som kan stoppe den. Og jeg synes nå at det er de som har en hund de ikke har kontroll på som løper løs omkring, som har ansvaret, uansett om det er hannhunden eller tispen. Om tispen kommer seg løs og finner seg en hannhund og de parer seg, da kan man bare skylde på hannhunden som sto der så fristende?
  4. I de tilfelle jeg vet om så har eier til hannhund betalt alt, noe jeg synes er riktig om det er tilfelle som dette i tråden her eller lignende. I mange tilfeller er ikke et vanlig hagegjerde nok til å forhindre at en hannhund kommer over, om han vil inn i hagen, noen hannhunder river gjerdet.. Nå har ikke jeg hunden min alene ute hverken med eller uten løpetid, men teoretisk sett så kan en hannhund komme inn i hagen her og pare seg med min hund før jeg ser det, selv om jeg er ute. Jeg vil nok se det.. men da kan det være for sent. Det er snakk om løpetid her, men hva med den hunden som blir skadet i vanlig bikkjeslagsmål i hagen sin av en hund på rømmen? Jeg synes at det er den som har løs hund uten kontroll som har ansvaret, noen ganger er det tispen som kommer seg løs og drar ut etter en hannhund, om tispen finner en hannhund i hagen til eier av hannhund og de parer seg, så synes jeg ikke at eier til hannhund skal være med å betale..
  5. Vi har kjøpt taste of the wild til ca 540 kr for 13,6 kg. Fraktfritt og levert på døren, vi har valgt at de kan levere selv om vi ikke er hjemme (de skal ringe før de leverer). Så om prisen har litt å si kan det være lurt å undersøke litt. Husker ikke hva butikken heter, var helt ukjent for meg når jeg tilfeldigvis kom over den tidligere i vinter, kan se om jeg finner igjen navnet i kveld når jeg kommer hjem. Hunden her kan ikke fullfores på Acana eller Orijen, får bare dårlig mage av det, men taste of the wild har gått veldig bra, bruker den med lam.
  6. Babybanden har den til 799, rask levering og gratis frakt. http://www.babybanden.no/products/peisgitter-configuregate-l-koks Vi har park a kid, og den er veldig lik, solid og grei å bruke
  7. Jeg prøvde å sjekke litt på hvem som sto bak de forskjellige, men klarte ikke å finne noen forbindelse. Når jeg sjekket Drøbak hundehotell så finner jeg navnet på daglig leder, styreleder og aksjonærene (to stk som eier 50 % hver), ingen av de har så vidt jeg ser noen forbindelse med Petworld? Nå tok jeg bare et raskt søk, og kan godt hende jeg har oversett noe, eller ikke sjekket på riktige steder. Jeg har overhode ikke noen interesse av å forsvare noen, men synes det er litt merkelig at ikke noen har tatt tak i dette om det er så ille. Om det er slik det står i disse linkene, så synes jeg fremdeles det er rart at de kan fortsette,og at ingen har tipset en av de større avisene, som kan lage sak av det. Det må da være mer enn nok av stoff som man kan ta fatt i. Jeg er helt imot det som det står om, men er også opptatt av at det ikke skal være bare løse rykter og slarv. I hundemiljøet som mange andre steder er det så mye dritt, at jeg synes man bør være bra sikker før man kommer med påstander om både det ene og andre.
  8. Skummet gjennom det, har ikke hørt eller lest noe om dette før. Men om dette er sant, og så kjent og helt sikkert så er det da ikke lovlig? Da må man jo bare melde de til mattilsynet eller det som er rette instans. Å drive valpefabrikk og rovdrift på hunder er vel ikke lovlig selv om man ikke registrere i NKK. At så mange tydeligvis vet om det uten at det blir noen følger av det er jo mildt sagt merkelig, siden det har pågått i så mange år. Jeg mener ikke at det er hverken sant eller ikke, men synes det er litt rart at ingen har fått stoppet det, om det er slik det blir framstilt.
  9. Om de driver noen valpefabrikk eller ikke vet jeg ikke noe om, har aldri hørt noe om det, men det var ikke det jeg svarte på heller Hvilken valpefabrikk driver de, og hvor? Rekner med at det ikke er bare rykter?
  10. Jeg har utrolig gode erfaringer med Petworld, Har fått nesten gratis Variocage hundebur, og fikk gratis Hurtta regndekken fra de. Har ikke opplevd annet en hyggelige folk når vi har tatt kontakt på telefon eller mail. http://boerboelheidi.com/2013/05/03/nytt-hundebur-i-bilen/ http://boerboelheidi.com/2013/05/07/pakke-fra-petworld/ http://boerboelheidi.com/2013/06/20/regndekken-stormdekken-til-hund/
  11. Fra i sommer http://www.fjuken.no/index.cfm?event=doLink&famId=416309 Hadde nok villet hatt med sterke potesokker, og noe å bære hunden i, i tilfelle.. og litt førstehjelpsutstyr Er man flere så er det tydeligvis en fordel, om hunden er uheldig.
  12. Potebørsten er veldig effektiv http://www.hundeutstyr.no/nyhet-oster-paw-cleaner-p-585.html
  13. Hunden min hadde skabb tidligere i år, og det var forferdelig. Har ikke hørt om andre hunder i området som har hatt det, men vi har jo en del rev her.. Ikke så enkelt å unngå hele tiden heller, siden den kommer i hagen. Jeg vet ihvertfall at det skal ikke mange symptomer til før vi behandler neste gang, nå fikk hun Stronghold etter litt, og det fungerte veldig bra. Her er innlegg på bloggen med bilder, enda så har jeg ikke med bilder av de verste dagene Har du mistanke om at hunden kan være smittet så kontakt veterinær. http://boerboelheidi.com/2014/06/16/hund-med-skabb-bilder/
  14. Jeg leste et sted om noen "nettregler" en gang, ikke publisere noe på nett som man ikke kunne ha på forsiden av lokalavisen og VG med fullt navn, noe å tenke over
  15. En ting er å dele ting og tang om seg selv, det får man bare ta konsekvensene av når den tid kommer og man angrer, noe annet er alt som blir delt om barn. Jeg blir nesten målløs noen ganger, og det gjelder både fb og diverse blogger, hva folk får seg til å blogge om når det gjelder barn, hvilke bilder de legger ut av barna osv.
×
×
  • Opprett ny...