Gå til innhold
Hundesonen.no

jemo

Medlemmer
  • Innholdsteller

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jemo

  1. I går kveld rundt kl. 00.00 fant vi en Jackrussel terrier ved Nordstrand området, vi søker eierne. Hunden er en hannhund og har på en zebraaktig dele og to brune flekker på ryggen (ellers hvit) . Bilde under: Ta kontakt på: 46629181 om du kjenner noen som savner en hund eller eier denne!  Mona

    image.jpg

    • Like 1
  2. Jeg synes det bør koste mindre enn et døgnopphold på pensjonat, tenker kanskje max 150 kr gangen, da ser jeg for meg at du er der minst to timer. Det vil være en fordel for deg å ha avtalt nøyaktig hvor mye tid du skal bruke. Hvor mye dette blir i mnd.. you do the math.. ;) Det kommer an på hvor mange dager i mnd det er snakk om. Ang helgepass; skal du ha hunden hjemme hos deg synes jeg du kan ta det hundepensjonat tar, dvs i alle fall 500 kr for en helg (fredag-søndag). Du skatter du jo ikke av dette, og bør tenke på at du ikke trenger å trekke skatt, eller betale strøm/huslån for oppstallingen, og derfor ikke kan prise deg alt for høyt. Det blir sikkert en spennende erfaring for deg, lykke til! :)

    Jeg tenkte det ville blitt en passelig pris :) jeg forstår, kommer nok ikke til å ta noe mer enn 500kr pr helg ;) Takk fir hjelpen!!

  3. Ja, de

    Om du bare skal være der med valpen, og ikke gjøre noe (utover litt lek og ut når den trenger det, regner jeg med), så ville jeg foreslått ca. 100 kr per gang, 1000-1200 kr/mnd.

    Ja, det var også det jeg tenkte!:) Jeg kommer ikke til å gjøre noe "ekstra" men må jo være hos dem i 2 t, med kun fokus på hunden.

  4. Jeg betaler hundelufteren min 200 kr gangen, men kunne nok fått en "profesjonell" hundepasser for nesten samme prisen. Da går hun en tur på alt fra en times tid til tre-fire timer.

    Betaling for helgepass har variert veldig ift hvem som har passet hundene. De fleste vi kjenner er godt voksne i full jobb, og har ikke så mye behov for penger. Hundepensjonat koster fra 250 kr og oppover. Jeg ville tenkt 150-200 kr dagen.

    Ok, jeg vil jo ha fokus på hygge med hundene enn penger, men jeg må innrømme at litt lommepenger i en alder av 13 alltid kommer godt med ;) Jeg tenkte samme pris i helgene som deg, men pr måned da, som jeg skrev over?

  5. Hei,

    Jeg skal begynne å passe en valp på 4 mnd. Eieren til hunden vil at jeg skal vœre der i et par timer og gjerne mer (ca.2t). De vil at jeg skal passe den 3 dager i uken. Hvor mye er passelig å ta betalt pr. måned? Det er en Staffordshire Bull terier valp, som er ganske krevende sier de. Hvis jeg tar buss (ca.10 min) vil det koste 30 kr tur+retur.

    Jeg skal også passe en annen valp på 7,5 måneder. Det blir enkelte helger framover, som oftest 3/4 dager i strekk. Hva vil bli en passende pris for et helgeopphold? :ahappy:

    Takk for all respons! :)

  6. Jeg har en liten malteser (tispe).. Når vi var på hundesletta (ekeberg) var det for det meste mange andre store hunder der, bla. 4 St.Bernard hunder. Når hunder som er større og mer 'mektig' enn henne, kommer halen ned, hun setter seg og hun liker det åpenbart ikke. Dette er selvom ikke en grunn til å IKKE la andre større hunder hilse, vi lar hun bestemme selv. Etter en stund syns hun det blir slitsomt (og litt skummelt..), da bjeffer hun (lyst\piping). Det er for å si ifra at hun ikke liker det og da kommer ikke hundene til bake. :)

  7. Jeg tenkte det kunne være en ide med en tråd der vi tipser og/eller spørr om kurs, da jeg selv syntes det kan være noe vanskelig å finne frem passende kurs.

    Så jeg starter med å spørre om noen vet om et kurs enten innen lydighet eller bruks på Østlandet i nærmeste fremtid?

    I hovedsak for å hjelpe meg over noen kneiker i apporten.

    nei det var det ikke @Teserere det er en lenke hvor man spør/tipser om kurs, så hun spør etter bruks/lp.

  8. anbefaler sterkt agility weekend hos hundeakademiet. Jeg og Lucy var på agility kurset deres og var super fornøyde! Det er kun posetiv trening, morsomme instruktører, og veldig fine trinn for trinn øvelser. Passer for alle hunder! :ahappy:

    • Like 1
×
×
  • Opprett ny...