Teserere

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,867
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

Om Teserere

 • Rang
  Snorkfrøken

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Asker
 • Hunderase
  Staffordshire Bull Terrier x2
 • Mine dyr
  Aïda og Twiggy <3

Nylige profilbesøk

12,608 profilvisninger
 1. Ja, ikke sant?! Hun viser frem magen hele tiden og setter seg på fanget mitt så jeg får kose på magen og så virker det som hun synes det er deilig å legge magen I fanget mitt og stå på frambena når jeg sitter på gulvet Magen er mye hardere enn jeg hadde tenkt da! Ser og kjennes egentlig ut som hun har spist en hel sekk med fôr
 2. Fine magen! Måler du tempen daglig nå? Og veldig fin valpekasse! Hva lagde du den av?
 3. Magen vokser daglig! Nå er vi i uke 6, og det er bare 3 uker igjen. Røntgen er bestilt om 2 uker. Dag 42
 4. Her må jeg bare arrestere deg, det er ikke normal atferd! Men at det er mye avl på dårlig mentalitet er en annen sak, sånn skjer når en rase eksploderer i popularitet på kort tid dessverre. Forferdelig opplevelse, håper det går bra med Stella.
 5. Aww, Spot
 6. Klart du kan fryse epler! Så lenge det ikke er melepler kan de forvelles og fryses, eller så kan de dyppes I sitronvann og fryses
 7. Magebilde dag 38
 8. De er så små når de flytter Føles plutselig annerledes når jeg sitter på oppdrettersiden! Staffevalper er vel rundt 3kg. Bestekompisen til jentene er puddelgutt! Litt høyere, og ganske lik vekt Krysser fingrene!
 9. Sykt. Trøtt...
 10. Forkalkningssymptomer kommer ikke nødvendigvis etter aktivitet - men etter hvile. De blir stive og kan gå seg varme, og går de for langt kommer haltingen.
 11. Den drektige, som var matvrak fra før, har blitt enda verre Er det mulig!? Feed mee hooman!
 12. Siden jeg ikke planlagt ble hjemme idag fikk jeg malt alle karmene I stua! Nå skal endelig hundene få seg en etterlengtet tur.
 13. Jeg er ferdig med å male spisestuen, og godt igang med stuen. Der er tak og karmer ferdig, gjenstår kun veggene! Det blir skikkelig fint, glad jeg tok bryet med å male taket for det var jaggu gult og skjoldete! Bytter fra elfenben til grå på veggene, og mattere hvit I taket. Skal legge flis bak ovnen! Legger ved et par førbilder av stuen. Hvis man bare begynner å lete er det mange butikker som kan ha det du trenger! Vet ikke hvor du bor? Jernia, søstrene grense, bauhaus, ikea, alle baderomsforetninger, interiørbutikker osv Dette trenger jeg også tips til! I mitt skap er det fullt av rør til vasken, som gir dårlig plass til kildesortering! Og har ikke egentlig annen skapplass å ta av.
 14. Nå som jeg har fått meg småbruk har jeg tenkt at jeg har lyst på en liten hønseflokk selv etterhvert Vokste opp med det, og det var så koselig! Blir tidligst til neste år, da jeg har en del å gjøre med tomten før jeg kan tenke på å sette opp hønsehus.
 15. Så fort tiden har gått! De er så fine hele gjengen, men jeg har også likt Cersei ekstra godt