Gå til innhold
Hundesonen.no

Teserere

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,002
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  14

Teserere last won the day on 6. Mars

Teserere had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

9,302 Excellent

Om Teserere

 • Rang
  Snorkfrøken

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lier
 • Hunderase
  SBT
 • Mine dyr
  Aïda og Twiggy <3

Nylige profilbesøk

13,154 profilvisninger
 1. Akkurat nå APRIL

  Ja jeg syns det!
 2. Plastikkproblemet

  Helt enig @Raksha ift det å ikke bli helt antiplast! Jeg synes planet plast er et lærerikt program - jeg visste ikke at det er et tynt lag med plast i pappkrus feks! Her synder jeg mye, men skal jaggu prøve å ta med termokoppen min og se om jeg får kjøpt kaffe i den. Jeg kan også bli flinkere til å ta med handlenett på butikken, jeg har det jo. Ellers fikk jeg et lite sjokk over hvor mye plastavfall jeg som en person produserer når jeg begynte å sortere plast Jeg følger "spisoppmaten" på instagram, tips til å redusere matsvinn. Der er det gode tips til feks matnett som bevarer frukt/grønsaker istedet for plast. Og så har du "radicalbroccoli" som er to norske søstre som prøvde å leve en måned uten å kjøpe plastikk. De er ikke helt ekstreme, og fortsetter med "plastic awareness"
 3. Akkurat nå APRIL

  Egen tråd om plastikk
 4. Plastikkproblemet

  Tenkte vi kunne ha en egen tråd om problemene rundt plastikk og hva vi som forbrukere kan gjøre! På NRK kan man nå ser en kort serie som heter Planet Plast. NRK arrangerer også en nasjonal ryddedag torsdag 3 mai. https://www.nrk.no/mr/slik-kan-du-rydde-i-more-og-romsdal-1.14011992
 5. Akkurat nå APRIL

  Første sykkeltur med hundene unnagjort! Jeg har også sett den. Jeg skal prøve å gjøre min del! Alle burde bruke litt mindre plast. Tror det er utenkelig å slutte med plast, det er nesten i alt! Og noe plast er jo også bra, hvis man tenker på vekt ift reisevei til produkter og innpakking som forlenger levetiden på mat man kanskje hadde hevet. So flott hund!
 6. Akkurat nå APRIL

  Æsj, tendens til senebetennelse i armen. Da blir det strikkeforbud et par dager Og jeg som har en gave jeg skulle blitt ferdig med... Det er så kjedelig å se på tv uten strikketøy!
 7. Akkurat nå APRIL

  Jeg har sett 3 episoder og liker den så langt!
 8. Interiør og oppussing

  Hm, det hørtes knæsjt ut! Husker jeg kjørte forbi et signallilla hus en gang, og holdt på å kjøre av veien Når jeg var barn drømte jeg om det. Med lilla striper. Og kanskje noen prikker her og der. Får litt sånn Pippi-vibber!
 9. Akkurat nå APRIL

  Enig med djervekvinnen, ikke tenk at du har kastet bort de årene! Senere klarer du sikkert å se at det har gitt deg mye fint opplevelser, bekjentskap, minner osv.
 10. Interiør og oppussing

  Jeg prøver å få inspirasjon til utvendig farge på huset, studerer alle hus jeg kan når jeg er ute og kjører. Konklusjon: det går i 5 farger i forskjellige nyanser: grått, brunt, hvitt, rødt og gult. Et og annet blått og grønt. Så kjedelige nordmenn er!
 11. Akkurat nå APRIL

  Altså, den luktet rart. Nesten vondt. Men så smakte den helt annerledes! Den var god. Men det var så forskjell på lukt og smak! Jaaaa! Se bilde! Ta tiden til hjelp, og det er lov å være lei seg. Aksepter at det er sånn for nå. Bruk venner og familie! Ikke isoler deg. Det er helt forferdelig, jeg føler med deg For et nydelig sted @Wilhelmina!
 12. Akkurat nå APRIL

  Sær te-opplevelse! Ny pukkasmak, luktet skikkelig rart, men smakte helt annerledes!
 13. Kom i form 2018

  Ny joggetur idag, 3 km i greit driv og det følts ikke ******
 14. Akkurat nå APRIL

  Endelig fant jeg noen fine sommersko! Har seriøst lett i 3 år nå
 15. Akkurat nå APRIL

  Æsj, jeg har fleskebille I huset
×