Gå til innhold
Hundesonen.no

GryAnettN

Medlemmer
  • Innholdsteller

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om GryAnettN

  • Bursdag 10/30/1993

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Finsk Lapphund

Nylige profilbesøk

2,790 profilvisninger

GryAnettN's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

98

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som har erfaringer med at hunden plutselig hyler til? Søndagskvelden satt gutten oppe på sin vandte utkiksplass, men plutselig hører vi han hyler til og han kommer springende ned. Så fort han møter oss i trappa roer han seg. Vi kjente på han uten at vi kunne kjenne noe eller noe som var tydelig smertefult. Etterpå var han helt normal igjen, fram til i natt. Plutselig hører jeg en masse romstering på rommet og han setter på nytt i et hyl, mens han vandrer hektisk inne på rommet. Dette fortsetter et lite minutt til. Han krymper seg og ser tydelig på magen sin. Når han har roet seg igjen er han tydelig sliten og gidder såvidt å lette på hode i noen minutter etterpå. Vi kjenner på han igjen, men ingen reaksjon. Nå oppfører han seg som normalt igjen. Han spiser og drikker som normalt, og avføringen hans er normal. Han tisser muligens litt mer enn før, men ellers er han akkurat som han pleier. Vi har bestilt time hos dyrlegen, men jeg hadde lyst å høre om det er noen her som har opplevd lignende?
  2. Åh, fine Thorvald og mamma Tiva Krysser fingrene på at det går bra
  3. Om alt går etter planen så kanskje kanskje
  4. Syntes BC'n til sviges er ganske vakker
  5. Min er gryanetten Mest hund, noe skole og en selfie innimellom. Pelsen har sin egen konto og heter så mye som baldrianthelappie
  6. Min gutt er nå 1,5 år og jeg er super fornøyd med valget. Når det kommer til lydnivå trur jeg det varierer litt.. Min har litt lyd i seg, da spesielt under lek og hvis han er veldig oppgira. Dog er han lett å distrahere og få han til å slutte. Dette har vi jobbet en del med siden vi fikk han i hus. Inne er han helt super, varsler om det er noen på gårdstunet, men dette syntes jeg er greit da vi ikke alltid får med oss om det kommer kunder hit (vi har utsalg her på gården). Når det gjelder på sommeren så fungerer min helt greit. Kan fint være med på turer og sånt så lenge han har mulighet til å drikke og sånt. Er det helt grusomt varmt ute holder han vi og han oss i ro hjemme og da kan han finne på å ligge som et slakt i skyggen. Er ikke super glad i varme, men han er stadig ute å herjer fordi om Vi bruker han hovedsaklig som turkamerat, noe han fungere supert til. Vi har også store plener med bruk av kløv på han etterhvert. Nå på vinteren har han fått lov til å trekke litt på ski også, noe som han så ut til å trives med Eller så driver vi litt med lydighet og spor på hobbybasis. Som nevnt over så er FL en frisk rase, og kan lese mer om på siden som er nevnt Ellers er gutten vår en eneste stor koseklump. Han er utrulig stødig noe han har vært helt siden vi fikk han og tar alt på strak labb . Han er meget selvstendig og er veldig glad i å utforske verden på egenhånd, men da alltids i en viss radius i fra oss. Inne er han rolig og meget behagelig å ha med å gjøre. Elsker å kose og ligger gjerne på fanget inntil det blir for varmt, da trekker han ned på gulvet igjen Han er veldig avhengig av meg og samboer og er ikke så veldig glad når en av oss er vekke. Elsker alt og alle og er supersosial av seg. Utrulig lettlært, men syntes det ikke alltid er like gøy å trene, så det blir heller litt ofte, men korte treningsøkter. Er en utrulig herlig rase altså, og angrer ikke et sekund på valget
  7. Snøfnuggets Sam hjelper også gjerne til med litt bilder!
  8. Jeg skal stille Søndagen!
  9. Vi har mottatt to pakker, og vi er ganske fornøyd med det egentlig. Vi bor et stykke unna by og butikk så da er det egentlig greit å kunne få det sendt hjem. Pelsen virker i alle fall fornøyd Kan jo legge ut bilder av hva vi fikk i første pakken: I tillegg til et gavekort på noe fòr om jeg ikke husker feil Denne mnd har jeg ikke noe bilde av, men tema for den var visst tannhygiene og inneholdt en del snoperier og dentastix lignende greier, samt en kongbamse Om innholdet er verdt de 300 kr vet jeg ikke, men vi er nå i alle fall fornøyde.
  10. Jeg har visst helt glemt av denne tråden jeg Baldrian er nå blitt ett år gammel og er begynt å bli en ordentlig stor og fin gutt. Siden sist har vi blant annet debutert i utstillingsringen, med plasseringen 4 i juniorklassen, en blå sløyfe og en kritikk som lyder følgende: "1 år hann. Bra størrelse og prop, maskulint hode, bra detaljer, normal kropp, bra kors og svans, benstamme, rør seg trangt bak, ustabil framme, pels i røyting, trivelig". Jeg personlig er kjempe fornøyd, da jeg var et nervevrak uten like og med tanke på at dette er min første utstilling. Jeg er også kjempe stolt over pelsen som oppførte seg kjempe bra! Baldrian er fortsatt en stor kosegris som egentlig trives best i armkroken til meg eller samboer. I alle fall til det blir for varmt Han er proppfull av hormoner og oppfører seg til tider deretter, men alt i alt syntes jeg han er ganske rolig av seg og han er riktig så flink når han selv vill. Lærer utrulig fort, men vi blir fort lei, så treningsøktene blir ikke så veldig lange. Nå er vi akkurat kommet hjem i fra hytta. Baldrian har storkost seg og syntes til å trives godt der. Vi var 16 personer i alt, i tillegg til to andre hunder. Dette har gått helt supert! Jeg var litt bekymret på hvordan det skulle gå, men det har jeg da ikke treng å være! Baldrian oppførte seg eksemplarisk og slo seg fort ned sammen med alle sammen. De to andre hundene har brakt mye glede og frustrasjon hos Baldrian. I Jemthunden Mimmi fant han en super lekekamerat, mens den 13 år gamle setteren til tante fant han ikke helt ut hvordan fungerte, hehe Uansett hvor mye han prøvde til tider fikk han ikke gamlingen til å leke og ble bare totalt ignorert.
  11. Har mange, men denne ligger ganske høyt
  12. For en nydelig liten tass Velkommen hit
  13. Blei en blå sløyfe og 4. på oss i dag, men jeg er fornøyd jeg
  14. Så det var deg ja! Vi var rett bak dere
×
×
  • Opprett ny...