Gå til innhold
Hundesonen.no

tinismiley

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av tinismiley

  1. Ja, det er utrolig mange flotte tapeter å velge mellom =) Jeg kan ikke forstå hvorfor ikke flere nordmenn velger å bruke tapeter når de pusser opp.
  2. Siden dette skjer unntaksvis kan det vær at hunden har fallt her en gang skikkelig når dere ikke var hjemme. Så iblant kommer hunden på det, og blir nervøs. Derav litt urasjonell oppførsel. Kun en mulig forklaring.
  3. Sover de ulike steder? I såfall kan det være en handling med at dette er ikke hennes territorium- og altså viser på en måte avsky mot andre hundens territorium.
  4. Vi trenger IKKE dyrepoliti i Norge. Det vil være helt absurd at vi skulle hatt egen politietat, lignende Økokrim, som kun tok seg av dyrevelferd. Mattilsynet tar seg av dyrevelferd i dag, tross litt dårlig navn i denne forbindelse. Dog bør politiet bli flinkere å bruke mattilsynet sin kompetanse på dyrevelferd, på samme måte som de bruker barnevernet sin kompetanse i saker med barn. Men å bygge opp en ny instans i politiet for utleukkende dyr vil være missbruk av ressurser, som kun blitt benyttet bedre i mattilsynet.
  5. Hva med ulike spisshunder. Flere flotte raser her, og til og med "norske" raser å velge mellom.
  6. Bekkestura dyreklinikk har jeg vært på- og hun er strålende =)
  7. Min hund vokste problemer med løs mage av seg. Sikkert litt tilsvarende som det er for menneskebabyer- det å gå fra morsmelk til fast føde kan være litt hard for magen.
  8. Min blir trøtt, men i blant klengete. Er litt av begge deler, vil kose med puter, og alt.
  9. Hva med å få litt for fra ulike hundevenner og sette alle eksemplarene ut til han. Så ser du hva han eventuelt prøver og spiser av. Mulig hunden er litt vell selektiv- du får helle vende hunden av den vanen senere
×
×
  • Opprett ny...