Gå til innhold
Hundesonen.no

Arcticaa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    150
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Hemmelig
  • Interesser
    Driver med fotografi, studerer master i biovitenskap, evolusjonær genetikk. over middels interessert i canids generelt,derav stor interesse for den domestiserte varianten.
    Veldig interessert i de biologiske aspektene av hund, både mtp adferd og genetikk/generell biologi. stor drøm om å jobbe med populasjonsgenetikk på hund en dag i fremtiden.

    Intressert i polare hunderaser og brukshund typen spesifikt.
    Men sluker alt av kunnskap og erfaringer fra andre hunderaser :)
  • Hunderase
    Hundeløs stakkar

Nylige profilbesøk

3,996 profilvisninger

Arcticaa's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Week One Done

Recent Badges

302

Nettsamfunnsomdømme

  1. hei! jeg ser etter en minileilighet eller evt et rom hos noen hyggelige folk sentralt i oslo fra oktober og ut desember. muligens lenger. er 25, jente og har ikke dyr. maks pris 8500 kr. det er vanskelig å finne noe kortidsleie, hører derfor her om noen kanskje vet om noe som ikke ligger på finn etc? takk for tips!
  2. kommentar til dette, uten at jeg vet sånn kjempemye; en venninne av meg på biologi jobber i denne parken og har tidligere sagt at de har hatt store problemer med ulveflokken deres etter at en av hanndyra døde for en tid tilbake. dynamikken har vært dårlig og individer har visst vært mobbet ut. jeg vet ikke hvor ille det ble, men det er nok mer enn bare å avlive for ny attraksjon bak dette. men uansett veldig trist med avlivning
  3. å hun er bare så flott. og veldig spennende å se hva dere driver med! Du må si ifra om du noengang er på Østlandet og vil ta bilder av Aska ! edit: utrolig kult å se video fra MH på youtube kanalen din. aldri sett hvordan det faktisk foregår. må få med meg det engang.
  4. Grønnlandshunder i sitt rette element: En skikkelig fin schæferhund: czechoslovakian vlcak (skummeltkult bilde!:0) Egentlig sykt mange sighthounds, men Borzoi for å nevne en!: Ingen er bilder mine, alle er frekt rappet fra nettet
  5. Da har jeg laget to "før og etter" sett. Bildet av Imouto er tatt med Canon 5D mark II og 50 mm 1.4 og portrettet av Grønnlandshunden er tatt med Canon 7D og samme linsa, er fra 1,5 år tilbake tror jeg. Første bilde er RAW rett ut av kamera, midterste bilde er etter Camera Raw behandling og siste er etter ferdig behandling i photoshop. Bilderedigering og hvordan man gjør det er i stor grad en smakssak. jeg prøver alltid å fange det jeg husker fra øyeblikket jeg var der å tok bilde, i min etterbehandling da mye av "punchen" bli borte på bilder kontra "virkelighet", motiv blir liksom hakket blassere. men ja. endrer og prøver meg frem hele tiden
  6. @MegaMarie jeg bruker Canon EF 50 mm 1.4, også har jeg EF 100 mm 2.8 macro, men den faller litt utenfor mitt bruksområde så skal egentlig kvitte meg med den nå
  7. @MegaMarie @Sprettballen hei dere, takk for mye hyggelig tilbakemelding, jeg bruker et 5D mark ii hus og 50 ,100 eller 70-200 mm. mitt hovedfokus når det kommer til portrettfotografering er å treffe øyet med fokusen. Jeg bruker alltid å velge ett-punkts fokusering når jeg jobber med portrett. bruker også den såkalte; fokus så "recomposition" metoden mye siden 5Den har et steinaldersk fokussystem. ellers er det jo litt det å tenke på lyset og hvordan det treffer øynene, mye refleksjoner i øynene gir ofte skarphetsfølelse. mye av jobben ligger helt klart i etterbehandling; Jeg bruker Camera Raw deretter photoshop til redigering. redigeringen varierer en god del fra bilde til bilde men bruker en "core" metode til de aller fleste bilder, som jeg har jobbet opp etter mange år med eksperimenteringer, det meste går ut på fargebehandling, lys og skygge og kontraster. Jeg kan legge opp et før og etter bilde av et recent bilde om dere er interessert i å se.
  8. På lørdag traff jeg @SandyEyeCandy og hennes utrolig fine frøkner å tok noen bilder! Vi fikk en fin formiddagstur i marka i samme slengen! Nydelig dag med flotte hunder!!
  9. hallo! jeg vurderer sterkt å kjøpe meg en 85 mm 1.8, men blir veldig usikker siden jeg har en 50 mm 1.4. skal være helt ærlig selvom 50 mmern er den jeg kanskje bruker mest er jeg ikke helt fornøyd da den gir ganske mye color fringing,og har ganske treg fokus. Jeg føler at 50 mmern er verken fugl eller fisk, sånn den er ikke vid nok til å gi fine oversiktsbilder og litt for vid til portretter (?) dette er nok en smakksak... Lurer på om noen av dere har begge linsene og kan fortelle litt? spesielt er jeg nysgjerrig på hvor hurtig og nøyaktig 85 mmtern fokuserer?
  10. På lørdag var jeg så heldig å treffe Australian cattle dogs. virkelig pene hunder!
  11. jeg eier 7D og 5D ii, bruker 7D til all actionfoto i optimale lysforholde gidder jeg ikke alltid ta med 5Den på shoots engang. så veldig fornøyd med det huset!
  12. Hei! Er ingen ekspert, men syntes hunder i bevegelse er noe av det artigste å ta bilder av. litt generelle tips: hurtig lukker: ikke noe tregere enn 1/1000 om du kan unngå det, dvs optimalisere andre ting som ISO og blender om dette lar seg gjøre , bruk AI Servo AF eller tilsvarende fortsettende fokus hvis du bruker noe annet enn canon. Bruk "continuous shooting" altså at kameraet fyrer av bilder når du holder shutterknappen nede.Obs, her kan også minnekortets hurtighet ha noe å si, hvor raskt det klarer å skrive bilder kan avgjøre hvor mange bilder kameraet vil klare å ta etter hverandre. Når det kommer til sort hund er dette litt utfordrende men, Om du gjør litt etter-redigering kan jeg også tipse om å ta bilder i raw på dårlig belyste dager. feks om det er overskyet. da har man mer informasjon å jobbe med i etterbehanding. Legger ved et par bilder jeg tok en ganske grå dag. Bruker canon eos 7D og 70 - 200 F4
  13. liten bildeseanse med @Orca og fine Dixie på Ekeberg!
  14. for en vakker schæfer! og veldig flink :)
  15. @SandyEyeCandy @Tinkie @tmp så hyggelig at dere er interessert. Kan dere ikke sende meg en pm med detaljer om når det kan passe? Jeg er student men ganske fleksibel. kan avsi litt tid i ukedagene på ettermiddagen. etv er jeg ledig mye i helger. tenker da spesielt i forhold til lysforhold! det beste tidspunktet vil være fra 10-14/15( tenker kanskje da spes i helger) tiden nå. Jeg bor sentralt i oslo så kan komme meg til de fleste steder via kollektiv :)
×
×
  • Opprett ny...