Gå til innhold
Hundesonen.no

nolte

Medlemmer
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av nolte

  1. nolte

    Staffen Alma

    Alma er en nysgjerrig valp
  2. nolte

    Staffen Otto

    Takk for hyggelige kommentarer
  3. Ja, det er en del pelsstell på en Cairn, napping, børsting av underull m.m. Cairn er stri rase som har en egen mening om det meste, men samtidig så utrolig hyggelig - man skal ikke ta den på størrelsen for å si det slik, man får MYE hund i en Cairn Vår gamlemor, Kaisa på snart 11
  4. nolte

    Staffen Alma

    Tusen takk for hyggelige kommentarer
  5. Staff er alt annet enn sofagriser - men greit nok at de som er sofahunder er feite som griser.. Staffen krever i grunn masse mosjon for å holde seg i form, en runde rundt kvartalet med barnevognen holder virkelig ikke. Men sant som du skriver, de er i utgangspunktet veldig vennlige ovenfor mennesker
  6. nolte

    K9madness Damien

    En riktig flott hund
  7. nolte

    Kaisa Cairn

    Sweet Thing's Huld - Kaisa, er født 30.04.2002 hos Kennel Sweet Thing's i Norge. Kaisa er en aktiv, ung til sinns og leken Cairnfrøken med egne meninger om stort sett alt som skjer. Hun nyter livet hjemme som pensjonist Kaisa koser seg på stranden Hun har sin egen stil, det skal være sikkert og vist Noen ganger skulle man tro hun var 2år og ikke snart 11 Hun er som våre andre hunder veldig glad i snø!!
  8. nolte

    Staffen Alma

    Crudha An Erminig - Alma, ble født 27.04.2011 hos Crudha Staffords i sverige. Hun er en våken og lærevillig valp som har mye spennende å se frem til. Vi har presentert henne for blodspor, noe hun syntes var helt fantastisk. Videre så trener vi mye LP med henne, så vi får se hvordan hun blir å gjøre det fremover. Alma som liten valp, 6uker ca Stå pent kan hun også Og som vår andre stafford elsker Alma snø!!!
  9. nolte

    Staffen Otto

    Fire Eye's Cusag Crubh - Otto, er født14.04.2008 i Sverige hos Kennel Fire Eye's. Han er er frisk og hardtarbeidende stafford med et ekstremt pågangsmot. Han er en skikkelig friluftsentusiast og er praktisk talt vokst opp i den nord-norske naturen L2-HGA: FRI HC: FRI VED FØDSEL HD/AD: A/A Patella: 0/0 ØYELYSNING: FRI K-Test: GODKJENT M/SKUDD LP: 1 x 3.premie. SPOR: 1 x 1.premie, 1 x 2.premie, 1 x 3.premie Annet: Godkjent for ettersøk av skadeskutt vilt. UTSTILLING: 2x CERT- 10x CK - 1x Bir - 1x 4.BIG - 1x BIM Snø er ingen hindring for å ha det moro!! Han og vår 11år gamle Cairn Terrier er bestiser! Blir grundig inspisert av rasedommer!
  10. På ingen måter, prinsippene og de etiske reglene er stort sett de samme uansett om man holder på med staff, cairn eller leonberger... Vi har en stor forkjærlighet for staffen og ser virkelig potensialet i rasen innenfor flere områder - om vi må trampe på noen tær for å fremme et ærlig og oppriktig syn på rikets tilstand får det stå sin prøve...
  11. Innenfor kennelnavet er det også over 15års erfaring med Cairn Terrier vi har cairn terrier også, dersom den delen av innlegget gikk deg hus forbi, og i utgangspunktet den rasen vi kan og vet mest om - men når man er såpass hundeidiot som oss som bruker all fritid på dyrene i form av trening, konkurranser, kurs og skolering vil jeg si vi har satt oss meget meget godt inn i staffens verden også. Derfor våger jeg uttale meg om den på den måten jeg gjør
  12. Enn de som allerede har avlet på staffene sine mener du kanskje? De som bruker 1år gamle hannhunder i avl, setter kull på tispen før fylte 18måneder eller inviterer matadorer i fra utlandet på studding i et år for å pløye over tyvetalls tisper før den reiser tilbake????
  13. Å avle for å leve av rasen på bekostning av rasen er ikke entusiaster, de ødelegger den... Når folk har fire-fem hunder av samme rase innenfor en alder av 3år boende hjemme hos seg, er oppe i sitt tredje og fjerde kull sier det litt om hvordan vei utviklingen har tatt veien. Nye sykdommer og lidelser avdekkes, korsbåndsskader skrives det om hver eneste dag og rasen ligger på en god 5.plass over hunder med allergier på svenska agria sin topp ti liste... Om noen føler seg truffet er har jeg oppnådd mitt, og jeg regnet med det ble å komme en del reaksjoner også. Men til nå har jeg kun fått positiv feedback og innlegget deles i en overraskende fart på nettet i alle hundemiljøer!!!
  14. Det er jo bestandig hyggelig å høre andres meninger om hva en skriver Jeg vil ikke si jeg er så fersk med denne rasen! Dersom vi skal avle på vår tispe, ja jeg skriver DERSOM, så er det enda 3-4år frem i tid, dvs 7-8år med samme rase. Videre så har vi Cairn Terrier, for tiden bor gamlemor hjemme hos oss, hun blir 11år i april Det er jo det som er mitt budskap, ikke avl dersom hunden ikke kan bringe noe positivt til rasen. Folk forhaster seg og kjøper inn hunder i alle retninger kun for å avle. Når folk har hatt staff siden 2010 og allerede er oppe i D og E kullene sine sier det litt om hvordan vei høna sparker... det er forkastelig og rasen er sakte, men sikkert på vei til å bli helt ødelagt.
×
×
  • Opprett ny...