Gå til innhold
Hundesonen.no

Mumriken

Medlemmer
  • Innholdsteller

    119
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mumriken

  1. Han klarer seg veldig bra med tur og kos Han er veldig trygg i møte med andre hunder. Han er ikke noen dominant hanne, og har aldri vist noe agressjon mot andre hunder annet enn ett par episoder der han har vært litt sjalu hvis andre hannhunder er pågående på meg.
  2. Må desverre omplassere min herlige sheltie på 4,5 år. Han er utrolig snill og god, lydig, smart og lettlært. Er snill og grei på alle måter, men er ikke veldig vandt med barn. Dette kan jo selvfølgelig trenes på. Han går i klasse to i agility og har bronsemerket i lydighet, men er aller best i å ligge i armkroken din i sofaen med hodet sitt i fanget ditt. Omplasseres kun til hundevandte mennesker med en stabil livssituasjon, som ønsker seg en snill og god kosehund og en trofast turkompis. Ring for mer informasjon; 95195396
  3. Hunden min på snart 4 år er egentlig veldig snill og grei, og har som regel vært relativt lydig, men synes nå han blir mer og mer selektiv i hørselen. Jeg kan be han om å komme på innkalling for eksempel, men han blir mer og mer "skal bare lukte litt her først". Ber jeg han om å sitte må jeg kanskje gjenta kommandoen 3 ganger før han hører etter. Det er først når jeg bruker strenge-stemmen at han gidder høre. Dette begynner å bli litt iriterende. Jeg roser alltid med stemmen når han gjør som jeg sier, eller gir godbit. Det å gå og legge seg varer i 3 min før han reiser seg igjen. Jeg har ikke lyst til å være streng hele tiden og vil at han blir mer lydig. Han kan jo kommandoene så jeg er sikker på at han vet hva jeg vil, han gidder bare ikke høre etter. Noen tips for å få han til å bli lydigere? Kan det ha noe med at jeg har fått en ny valp i huset? Hun er ca 7 mnd nå og er veldig aktiv og kan kanskje stresse han en del?
  4. Å så spennende! Det blir sikkert en spennende men lang ventetid fremover da Håper det kommer noen bilder av snuppa etterhvert
  5. Da har jeg hentet henne og det ble Milla til slutt ? Veldig fint kull ja med superfine og trygge valper! Så spennende med din valp Jenny! ? hvem er foreldrene? Er det sort/hvit du skal få? ☺
  6. Hvor kommer din valp fra Jenny?
  7. Takk for mange fine tips Mange som sier at Milla passer best så kanskje det blir det til slutt... Liker Molly også veldig godt, men en annen hund jeg kjenner heter det. Hun kommer fra kennel Kjanto ☺
  8. På fredag skal jeg hente denne nydelige valpisen, men hun har ikke fått noe navn enda. Jeg hadde hele tiden tenkt hun skulle hete Milla, men etter å ha besøkt henne noen ganger er jeg ikke helt sikker på om hun er en Milla alikevel.. Så jeg trenger litt inspirasjon for å finne det rette navnet ☺ Har til nå vært innom Milla, Sandy, Ayla, Zelda og Maja... Men klarer ikke bestemme meg? Noen gode navneforslag?
  9. Hadde det vært gutt skulle han hete Arino eller Simba (Simba hvis sheltie, Arino hvis ikke sheltie), hadde det vært jente hadde det blitt Milla uansett ☺
  10. Noe som har fungert bra på de to sheltievalpene jeg har hatt er å ta dem til det samme stedet hver gang det er tid for å gå på do. Etterhvert vet de hva de skal når man tar dem dit. Ofte går de til et spesielt sted for å gå på do og da er det bare å fortsette å bruke det stedet. Jeg holdt meg på det samme stedet 10 minutter ca og gikk de ikke på do da så gikk vi inn igjen og gikk ut til samme stedet en liten stund senere. Da passet jeg på at valpen var opptatt med noe mens vi var inne, feks et tyggeben eller at vi lekte. Når vi gikk ut 15 til 20 minutter senere satte de seg som regel rett ned når vi kom til tisseplassen.
  11. Ja veldig kjekt med to Ser at de har masse glede av hverandre og får lekt sammen og herjet på en måte den eldste ikke fikk når han var alene :)
  12. Ok det var bra å høre Jeg hadde ikke hørt om denne type beroligende adferd før så takk for svar :)Den voksne virker ikke stresset, jeg skilte de fordi de holdt på så lenge og jeg syntes det virket så rart å stikke inne i munnen. Den voksne er kjempetålmodig med den yngste og veldig flink til å leke forsiktig med henne så det høres jo fornuftig ut at det er noe han gjør for å roe henne ned når hun blir for masete. Han kan hoppe over ei grind og gå på et eget rom hvis han vil være i fred og det gjør han av og til når det blir litt mye mas
  13. Hei. Jeg har 2 sheltier, en voksen hanne på snart 3 år og ei tispe på snart 4 mnd. De siste dagene har den voksne hannhunden begynt å gjøre noe rart. Valpen lekebiter den voksne rundt snuta og da slikker hannen henne inne i munnen og de kan holde på sånn i flere minutter der han bare slikker inne i munnen hennes. Jeg synes dette er ganske rart og litt ekkelt, og ber dem holde opp, men de starter å gjøre dette flere ganger om dagen.. noen som vet hva slags atferd dette er?
  14. Hvis noen av dere har hundesnacks fra Dalsgård og er redd for salmonella kan dere legge griseørene, musklene, strupene eller okseørene i ovnen på 100 grader en liten stund. Det tar knekken på evt. salmonellabakterier. Og alltid vaske hender etter å ha tatt på det. Er jo ikke så vanlig med salmonella i dyreprodukter fra Norge, men det er jo ikke alt som er norsk, selv Dalsgård importerer hundesnacks fra utlandet så vidt jeg vet, og der er det jo mye vanligere med salmonellabakterier.
  15. Ja det er riktig Hun får kennelnavnet Kjanto isteden for Croft's
  16. På fredag hentet jeg endelig lille Lykke etter en evighet med venting ? Blir verdens beste påskeferie i år! ?
  17. Hun er fra en av de to som tidligere samarbeidet under Croft's. De har ikke fått nytt kennelnavn enda så det er litt usikkert hva hun får som kennelnavn.
  18. Valpene er snart 6 uker nå Har falt for denne søtnosen her så hvis hun ikke ser ut til å bli for stor så får jeg denne skjønningen til påske På bildet er hun nesten 5 uker. Virker uendelig lenge til påskeferien nå :)
  19. Tusen takk Eric er knallfin og har fått noen kjempefine avkom så er veldig spent! Bilder kommer
  20. Har alltid hatt lyst på en rhodesian ridgeback, men hvis jeg ikke kunne hatt sheltie i tillegg ville jeg valgt en hund som var mer egnet til agility... Så aussie kanskje.
  21. Ja veldig spennende! Valpene er to dager gamle i dag så venter spent på bilder fra oppdretter. Hun kommer fra Croft's (som akkurat har blitt avviklet så hun får et annet kennelnavn) Moren er Croft's for you og faren er Shelteam moonboy dancer. Har ikke noe godt bilde av moren men her er ett av faren:
  22. Hurra! Jeg kan endelig melde meg inn her! Om 8 uker flytter sheltie nummer to inn Ååååå som jeg gleder meg!!!
  23. Dette bildet synes jeg beskriver Mumrik bra. Han er rolig, smart og veldig samarbeidsvillig
  24. Jeg flyttet i høst og har endelig fått min egen stue
×
×
  • Opprett ny...