Gå til innhold
Hundesonen.no

FruSusanneKGulliksen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av FruSusanneKGulliksen

  1. Det finnes mere mellom himmel og jord helt klart. Men det der ser redigert ut, eller feil på kamera altså. Tatt bilde av mye rart og tror på mye rart, men det der så bare redigert ut ikke noe overnatulig hvertfall.
  2. 60 gram pr måltid visst du har 2 måltider eller 120 del på 3 visst du har 3 måltider. Visst det er valpt da som man skal ta 4 % av kropsvekt.
  3. Ikke hatt noe problem med langlina så langt heldigvis.
  4. Takk for tips det skal jeg prøve Fortere en begynner med det, bedre blir vel nårde da blir store .
  5. Ja, vi jobber med de bilene . Og mennesker som går forbi her, trener med klikkeren. Holder vi på å leke er de ikke like interessant så sant hun ikke ser pus da, da driter hun i den ballen . Jeg nok litt redd for at hun skal stikke av å forsvinne for meg i skogen kjenner jeg, Men hun vil nok ikke tørre å gå så langt kanskje
  6. Ja jeg også regner ut tar 7kg * 4 / 100 . Men jeg var usikker på hvor mange prosent jeg skulle regne med
  7. Muligens jeg ikke trenger det i skogen altså, vekk fra biler vei, for da stikker hun kanskje ikke så langt ? Men så er det greit å bruke den når vi øver på å ikke løpe etter folk og ting. evnt biler for den sakens skyld. Etter hvert så kan jeg nok sikkert ha henne mere løs visst innkallingen sitter. Ser på henne når hun er ihagen at den bilen skulle jeg gjerne løpt etter.
  8. Må jo det for hun løper ditt det passer henne og hun lukker ørene. Vi har heller ikke gjerde her i hagen, og hadde hun løs en periode. Men så blei menneskene som gikk forbi her for interessante så da løp hun rett bort til de. Og det kan komme biler. Så lenge jeg ikke er trygg på innkalling, så har jeg henne i langlinen ja.
  9. Vi er jo masse aktivt på dagen Mere på dagen enn på kvelden enn så lenge. Hun får mat 3 ganger om dagen nå. Vet ikke når jeg kan gå over til 2 måltider. Burde vel vente litt til med det. Da gir jeg v&m på morgen og midt på dagen, og tørt på kvelden. Da tar jeg 280 delt på 3, så gir jeg da ca 100 gr pr måltid og antal grammet tørt hun skal ha pr måltid på kvelden. Burde jeg fortsatt bløte det ? eller kan hun få det helt tørt nå ?
  10. Vi har denne. Skulle gjerne hvert litt i skogen med henne, evnt dratt opp i bugårdsdammen med henne og være litt på grasset der. Men må vente litt til hun orker å gå opp ditt. Det er bare 1 km å gå. Skulle hatt bil og lappen kjenner jeg
  11. Oki. AnetteH takk for svar, da skjønte jeg litt bedre ja Men ta litt mindre siden jeg blander med tørrfôr ? Jeg TROR jeg kommer til å gå over til kunn v&m . Så få hun annet hardt å tygge på. Eller burde de ha litt tørrfôr inni mellom ?
  12. Jeg blir rett og slett helt forvirret av hva jeg leser rundt på nette av mengden. Jeg kjøpte dette i dag og hun fikk sitt første måltid av dette nå, blandet med tørrfor. Men om jeg skal fullfôre hun på v&m hvor mye skal hun ha pr dag ? Hun veier nå 7 kg . Veide henne i stad. Blir helt gal av de % av ditt og datt Til dette måltide blandet jeg bare en liten klump sammen med tørrforet som var litt bløtet opp fra før av.
  13. Jeg sier i stuen, i gangen. På soverommet, på kjøkkenet. Og på bade.
  14. Hadde nok tatt lappen og kjøpt en fin konebil, og en som jeg kunne hatt med meg hunden min i . Kone bil da snakker vi Ford mustang liksom .
  15. For har ingen tanker om å trene på gå pent ute i det fri, sånnt kan man gjøre når man går et sted med masse mennesker.
  16. Da det ikke blei så godt mottat at jeg fikk svart i en gammel tråd, så lager jeg en ny en jeg. Så kopierer det jeg skrev inn her. Er det greit å bruke langlinen ved å holde i den også ? Den er jo litt "fri" da også. Jeg syns det er skummelt å la den fly løs med langlinen etter seg. Men fordi jeg stoler ikke på at jeg rekker å få tak i den Også så lenge hun/ vi ikke er trygge på innkalling, kommer hun til å buse bort til andre, og da rekker jeg garantert ikke få tak i den FØR hun er borte hos dem. Men litt lettere visst jeg holder i den, for da kan jeg snurre inn linen når jeg ser det kommer noen. Jeg er ikke helt happy for de som har dyra løse og bisja bare buser bort til andre. Man skal være mot andre, som man vil andre skal være mot deg ( er jo noe som heter det, som kan samenlignes med at man utsetter ikke andre for hund løs bort til dem, når man ikke liker det selv ? ) Evnt kan jeg slippe den å la den ligge når vi er LITT mere trygge på at hun ikke fyker bort til andre mennesker visst hun blir den typen som etter hvert ikke bryr seg om andre kommer forbi.
  17. Jeg hadde : 1: Betalt huslånet 2: kjøpt tomta som kommunen eier 3: bygd ut huset som vi planlegger 4. Gitt ca 2 mil til foreningen for voksene med medfødt hjertefeil 5. Gitt 1 mil til hver av mine søsken 6. Satt inn sikkert 10 mil på konto til sønnen min 7. Tatt en syden tur over lang tid med familien. 8. Ikke brydd meg om nav godkjente uføren heller ikke Men dette er drømmer, jeg tipper ikke. Og har ikke tenkt heller så ganske så 0% sjangs for å vinne noe som helst
  18. Nå er valpen min 10 uker i dag, og hvert her i snart 2 uker. Og hun setter seg forran døren når hun må ut. Om natten er hun i stuen, men klarer ikke helt å holde seg om natten enda, det hender, men det kommer vel etter hvert det også.
  19. Krysser fingrene på at det ikke starter igjen, og at det stoppet *klem*
  20. munnkurv ? gjøss. Greit ute så den ikke skal bite andre, visst det er en fare. Vi har bur, men lukker det aldri. Hadde ikke trengt det egentlig Men vi har det nå, det står åpent, hun legger seg der visst hun vil, visst ikke så sover hun under sofaen også for den sakens skyld . Men munnkurv, gjøss.
  21. Vi driver med klikketrening med Tika, lånt boken på bibiloteket nå Vi syns det fungere utrolig greit Hun lærer fort med den. Men hender hun pluttselig forsvinner og annet er mye mere interessant, da bare slitter vi. Hun er bare straks 10 uker, så trenger så lenge hun vil Og forsvinner hun, da venter vi til litt senere.
  22. Helt klart, kan aldri vite når det kommer ditt. :)Man må gjøre det man føler seg trygg på
  23. Nå er ho mi så liten enda, hun blir jo nesten som schäfer strl tenker jeg. Jeg håper jo å ha ganske fysisk kontroll på henne etter hvert. Jeg er ikke så str jeg heller med mine 158 og 55 kg. Men er fysisk sterk så skal ha gå greit. Vant til store sterke hunder som jeg har holdt igjen . Så det går nok ganske greit. Er du usikker så holder du deg til en strl der du vet du kan klare å håndtere. Men lærer du hunden din god lydighet vil jeg tro det er sjelden sånt vil skje ?
×
×
  • Opprett ny...