Jump to content
Hundesonen.no

Fjernstyrt belønningsmaskin

Recommended Posts

Prøver å kikke litt rundt etter ulike former for belønning som har fjernkontroll, for å ha muligheten til å belønne vekk fra meg, men sliter med å finne noen som noen faktisk har. 

Vet det finnes treat and train, og at trixie har noe, men skulle hatt noe som både kan brukes på lengre avstander enn de, og gjerne som har ball. Type ballkanon eller balldropper, noe jeg sliter med å finne... Enten så selger de ikke til Norge, er svindyre, eller utsolgt...

Noen som vet om noe? Belønningsmaskin med fjernkontroll, som ihvertfall går opp til minst 100 meter, gjerne enda mer? Synes 30-40 meter blir litt i korteste laget... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manners minder var vel den som var populær en stund, men aner ikke radiusen. Neppe 100 meter ihvertfall.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 timer siden, simira skrev:

Manners minder var vel den som var populær en stund, men aner ikke radiusen. Neppe 100 meter ihvertfall.

Ja, har kikket litt på den som et alternativ. Tror den har en rekkevidde på 30-40 meter, så holder til mye ihvertfall. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Her er det ikke akkurat sånn at aktivitetene stenger ned(i alle fall ikke etter at jeg flyttet tilbake til Vestlandet), men det blir litt andre aktiviteter. Jeg driver jo i hovedsak med redning med mine hunder, og mye av året går med til rundering, spor og andre relaterte aktiviteter. I vintermånedene blir det lavinetrening, søk i bygg og søk på industriområder, samt mer fokus på lydighetstrening. Det tror jeg bare hundene har godt av. I nord kan man jo ikke rundere hele året slik man kan her i sørvest. Men jeg tror ikke hundene nordpå er noen dårligere runderingshunder av den grunn. Tror tvert i mot at de bare har godt av en runderingspause. 😊
  • Han har blitt veldig tynn. Det eneste jeg får i ham er frolic som godbiter på tur. Lirker jeg i ham noe annet nekter han ta det. Jeg har forsøkt sju ulike typer mat nå, av både tørt, vått, dyrt og billig, og vom, som han har spist siden valp har jeg forsøkt i alle mulige varianter og temperaturer. Vurderer å kjøpe frysetørkemaskin så jeg kan kjøpe vanlig vom og tørke det selv for å spare penger. Han vil jo koste noen tusen å mate hver måned hvis jeg skal kjøpe ferdig frysetørket.
  • Er han tynn? Du sier du har prøvd "alt" av mat, hva vil det si? Alle tøffôr, våtfôr og råfôrtyper? Jeg har laget meg en prisoversikt her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NNLDwmbxwhxZqruvn6GVUY0zzKvpg86hZJ8u2usy_6E/edit?usp=sharing Tilpasset mine hunder såklart, men gir en indikasjon.   Ellers kan du lese en del råd om matvegring på forumet her, men så lenge han er frisk så bør det være et løsbart problem.
  • 11 måneder og hatt spisevegring i lang tid, alt av mat er forsøkt uten hell. Både i skål, som søk etc. Nå har jeg sett at han elsker frysetørket vom, men det er jo en hinsides pris på dette. Nesten 500 kroner for 900 gram, som tilsvarer 2,7kg vom, altså ikke særlig drøyt. Til sammenligning koster vanlig vom rundt 450 for ni kg. Noen som vet om billigere merker, men som også er bra?
  • Nei, ikke direkte, men når jeg søkte treningsdagbok til hund i google kom det opp flere tråder her inne. Så må man jo bare finne sin egen vei etter inspirasjon av det en finner. 
 • Nylig opprettede emner

×