Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Kul under huden

Recommended Posts

Oppdaget nettopp en kul under huden på Gira. Litt vanskelig å si størrelse, men omtrent 1cm kanskje. Sitter på magen, den er ikke bevegelig, og ikke helt hard. Det er ikke mer enn et par måneder siden vi hadde full helsesjekk hos veterinær, da var alle blodprøver fine. Men jeg blir jo litt stressa når jeg finner en kul. Usikker om jeg bør se den an, om den forandrer seg, eller om jeg burde få veterinæren til å se på den med en gang? Noen tanker om hva det kan være? Tenker på jursvulst (tenker jo det verste først), men usikker om de sitter såpass fast, og ikke i selve juret på en måte? Legger ved et bilde.. Ser ikke kulen, men ville bare ha det med for å vise plassering. Kulen er der pekefingeren min er. 

IMG_20191127_212257.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg fant nettopp kul under huden ca på brystkassen hans for to uker siden. Reiste til vet og fikk tatt prøver ol. men ble enig med vet om å vente en uke tilfelle det forsvant/ble større. Den forsvant etter rundt 5 dager heldigvis! Jeg er dog livredd for kuler

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg ville fulgt med og sett an om den endrer seg. Selv om den er fast så kan det være bare en liten hevelse. Men om du er i tvil så er det like greit å ta en tur til dyrlegen.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk for svar! Tenker jeg ser det an litt, også oppsøker jeg evt veterinær om den ikke forsvinner. Hun virker ikke noe plaget av den, ikke engang når jeg tar på den. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×