Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Hei :) har en på 9 mnd som sleit med litt løs mage forrige. Han har vært fin i helga inntil i natt. Da var det pån igjen..Sambo gav han noen ostepop kuler i går kveld. Kan dette være synderen..  flere som har opplevd det samme? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kan være, det er ihvertfall ikke spesielt bra for hunden. Jeg vil tro det kommer litt an på hva hunden er vant til å få i seg ellers. Men be sambo om å droppe ostepopen. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Min ELSKER ostepop. En av de få tingene som får henne til å sikle så det drypper på gulvet :D

Det er selvsagt ikke helsekost for hunden, det er mye og tomme  kalorier, men ellers kan jeg ikke skjønne hvorfor noen biter i ny og ne skulle være så ille. Det er jo i all hovedsak snakk om maismel (som tilsettes i bøtter og spann i vanlig hundefor), solsikkeolje og litt ost. Saltmengden er omtrent den man finner i pølser. 

Jeg merker ikke noe på min når det kommer til magen, men selvsagt kan det være synderen hos dere. Hvis det er disse Cheez-Ballz'ene så har de vel også noe ekstra krydder som kan irritere. Dere må bare prøve dere fram, men en ung hund kan bli dårlig i magen av mye rart.

 

 

Edited by tillien
 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan være ostepop han reagerer på, dersom han ikke har spist noe annet i tillegg som han ikke pleier å spise.

Noen hunder har svært sensitiv mage mens andre ikke reagerer på noen ting. Min erfaring er at det er en genetisk faktor her, da jeg har hatt en hund som fikk diaré av det meste samtidig som jeg hadde ei som kunne spise alt som ikke var råttent. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Min er sensitiv i magen, type er vanskelig å kjøpe våtfôr til han og vi brukte 2 år + på å finne hovedfôr som funker. Men ostepop elsker han og aldri reagert på. Han kan spise det meste av rester etter middag også, uten at det blir trøbbel i magen. Det han er sensitiv på er mest ting som er laget til hunder, sånn utenom de typene vi har funnet ut at funker.

Du får følge med nøye og eventuelt droppe ostepoppen, om sambo vil eller ikke, hehe :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Endelig er Stella hjemme❤️
  • Klarer ikke å se at flat på noen som helst objektiv måte skal være mindre «spennende» enn en AH, og har vansker med å se at man kan tenke slik på mer subjektivt grunnlag heller - i motsetning til (når det gjelder det subjektive) om det var snakk om noe mer «eksotisk» som malamute, sibirsk husky eller noe slikt. Men det blir jo bare personlig synsing fra min side. Flat er glade, aktive hunder - akkurat som de fleste AH jeg har møtt har vært. Noen synes de er for glade og for aktive. Du får ikke en eneste kjedelig dag med en slik ...   Hadde aldri stolt på en vorsteh løs på tur, og de er enten avlet for jakt (og bør brukes til det) eller (sjeldnere) som spesialiserte trekkhunder hvor jaktinstinktene ofte ligger der fremdeles. De kan også være ganske skarpe. Tror jeg ville stolt mer på en gjennomsnittlig AH løs, uten at jeg vil anbefale det. Nå er vel AH også «spesialiserte» trekkhunder, men jeg oppfatter dem generelt som vesentlig enklere hunder å ha med å gjøre enn vorsteh. Mulig noen er uenige der, men det er nå min erfaring.
  • Takk for mye god informasjon. Det er kanskje ikke SÅ galt å måtte ha hund i bånd hele tiden. Men kanskje i og med at jeg ikke har hatt hund før så er jeg litt bekymret for at hunden skal stikke av, spesielt om det er en Alaska Husky som kan ta sauer osv.  Flatcoated retriver er kanskje et mer fornuftig valg. Kanskje ikke like spennende, men skal ikke legge det fra meg.  Hva med Vorsteh eller "Greyster"blanding? Dette er jo helt topp trekkhunder. Samtidig er det vel mer realistisk at disse kan gå litt løs under rette omstendigheter? 
  • Godt og utfyllende svar! Det å trene konsekvent daglig er vel nøkkelen, ja😊
  • Det er vel over et år siden han ble chippet og de er ikke konkurranse klare på en stund enda så de kommer ikke til å bryte noe doping reglement hvis hun bestemmer seg for å starte noe. 😅
 • Nylig opprettede emner

×