Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Hei :) har en på 9 mnd som sleit med litt løs mage forrige. Han har vært fin i helga inntil i natt. Da var det pån igjen..Sambo gav han noen ostepop kuler i går kveld. Kan dette være synderen..  flere som har opplevd det samme? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kan være, det er ihvertfall ikke spesielt bra for hunden. Jeg vil tro det kommer litt an på hva hunden er vant til å få i seg ellers. Men be sambo om å droppe ostepopen. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Min ELSKER ostepop. En av de få tingene som får henne til å sikle så det drypper på gulvet :D

Det er selvsagt ikke helsekost for hunden, det er mye og tomme  kalorier, men ellers kan jeg ikke skjønne hvorfor noen biter i ny og ne skulle være så ille. Det er jo i all hovedsak snakk om maismel (som tilsettes i bøtter og spann i vanlig hundefor), solsikkeolje og litt ost. Saltmengden er omtrent den man finner i pølser. 

Jeg merker ikke noe på min når det kommer til magen, men selvsagt kan det være synderen hos dere. Hvis det er disse Cheez-Ballz'ene så har de vel også noe ekstra krydder som kan irritere. Dere må bare prøve dere fram, men en ung hund kan bli dårlig i magen av mye rart.

 

 

Edited by tillien
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan være ostepop han reagerer på, dersom han ikke har spist noe annet i tillegg som han ikke pleier å spise.

Noen hunder har svært sensitiv mage mens andre ikke reagerer på noen ting. Min erfaring er at det er en genetisk faktor her, da jeg har hatt en hund som fikk diaré av det meste samtidig som jeg hadde ei som kunne spise alt som ikke var råttent. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Min er sensitiv i magen, type er vanskelig å kjøpe våtfôr til han og vi brukte 2 år + på å finne hovedfôr som funker. Men ostepop elsker han og aldri reagert på. Han kan spise det meste av rester etter middag også, uten at det blir trøbbel i magen. Det han er sensitiv på er mest ting som er laget til hunder, sånn utenom de typene vi har funnet ut at funker.

Du får følge med nøye og eventuelt droppe ostepoppen, om sambo vil eller ikke, hehe :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×