Jump to content
Hundesonen.no

Sele til både høyt og lavt trekk

Recommended Posts

Jeg kunne tenke meg å kjøpe en trekksele til Maui etterhvert som jeg både kan bruke til å trekke ting langs bakken, som kjetting, kjelke osv, og også bruke den til sykling og ski. Bør jeg ha en til hvert bruk eller finnes det seler hvor man kan feste på pinne til lavt trekk? Helst ikke NON stop, har det nå og den ligger ikke så godt på han. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Troll kombisele med pinnebakdel i tillegg😊 forholdsvis rimelig og. De lager en enkel pinnebakdel på butikken der til 250 kr eller noe kontra 700 eller hva det koster på feks hund som hobby🙈 enkel utforming, men den gjør nytta😊 og selene er gode.

Edited by Malamuten
 • Like 2
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seleverkstedet har også en sånn du kan feste på baksele på. Jeg kjøpte bare nomeselen derifra nå sist, men tenker å kjøpe kombiselen når Lykke blir stor nok til å trekke også. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Minipina sin x-back trekksele med avtakbar pinnedel er en god allrounder til trekk foran sykkel/ski og lett kjettingtrekk.

Når hunden skal trekke tungt, anbefaler jeg Minipina sin weightpullsele. Den er bedre polstret og designet for de tyngre/lave trekkene. 

20190415_213712.jpg

20181227_160034.jpg

20190112_133029.jpg

20190329_175304.jpg

20190329_161023(0).jpg

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • @Turb har kelpier 😊 
  • Takk for tagginger! Har lest en del i trådene her (både nye og gamle), men ser mange anbefaler å treffe dem litt utenfor arbeidssituasjon. Kelpien er i øverste enden av skalaen for hvor mye intensitet/arbeidslyst jeg tror passer inn hos oss, men interessant å treffe og se om det er verdt å bruke mer tid på å vurdere rasen eller om det blir mye hund for oss. 
  • @Mariehar Skessa. Lisa (@janson) er ikke her inne lengre, men på forumet på modhund.no, hun er på sin 4. nå. @Whoopsis har kelpie, usikker på hvor i verden hun er for tida. @Wrigglebuttshar en (utenfor Oslo, men ikke så altfor langt). Ellers er det mange tråder på forumet her, men regner med du har funnet dem.  
  • Noen i Oslo-området med kelpie som kunne tenkes å treffes så jeg kan hilse på hund og snakke litt om rasen? 
   En av flere raser jeg er interessert i, men som jeg dessverre ikke kjenner så mye til annet enn på papiret og observert under trening/konkurranse. Ser for meg at de er av den sorten det er kjekt å hilse på for å føle litt på væremåte og intensitet. 
  • Cyster, kanskje?  Har selv hatt cyster på eggstokkene, og det er fryktelig vondt om en sprekker. Sånne ting kan også medføre ubehag ellers også.  Vil ikke veterinæren utrede, og du ønsker svar, så bytt veterinær. Det kan være noe helt annet, men UL er raskt, enkelt og rimelig. Ser ingen grunn til å ikke sjekke 😊
 • Nylig opprettede emner

×