Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Jobbe som skriver for første gang...

Recommended Posts

... what to do and what not to do?

Skal plutselig jobbe som skriver neste helg, for engelsk dommer.

Noe jeg bør huske på og noe jeg absolutt ikke må finne på å gjøre?

Share this post


Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, Blomdterflor said:

... what to do and what not to do?

Skal plutselig jobbe som skriver neste helg, for engelsk dommer.

Noe jeg bør huske på og noe jeg absolutt ikke må finne på å gjøre?

Skriv det dommer sier, og ikke noe annet. Ikke endre på formuleringer eller slikt heller dersom du måtte mene at dommer sa noe "rart". Er du usikker på hva dommer sa, spør. Ikke vær redd for å be de om å vente litt så du får skrevet ned det som ønskes i kritikken, men det er selvsagt en stor fordel at du skriver ganske raskt. 
Det er veldig lærerikt, de fleste ringsekretærer og dommere er hyggelige mennesker og etter all sannsynlighet får du en fin dag i ringen.
Ta med deg klær som passer til vær og anledning, det kan bli kaldere enn du forventer (eller varmere) så ta gjerne noe du kan ta av deg/på deg. 
Jeg har ofte meg meg litt å bite i og noe å drikke, selv om arrangør som regel tilbyr dette, jeg vil gjerne være helt sikker :)

Husk å gå på do rett før du skal jobbe! 

 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Les deg opp på skrivemåter av engelske ord som går igjen - mye rart språk å finne i kritikker :lol: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • For en skjønn gjeng, blir gøy å følge de frem mot levering!  
  • Det kan nok ofte være sånn. Men med minien tror jeg at det helst er at han ikke vet hva han skal gjøre, Han er fremdeles redusert etter han ble angrepet for 3 uker siden, (4 knekte ribbein, kollapset lunge og knusningsskader) Og vi er så vidt i gang med turer igjen, og når vi treffer hunder på trange områder blir han usikker.  Tror og han utstråler usikkerhet: i går var til og med en katt på vei til å angripe ham. Måtte både brøle og trampe for å stoppe katten. Før ville han ikke syns det var noe stas å måtte snu, nå ble han ivrig over å snu. Jeg må bare være våken å prøve å se alle situasjoner med "nye" øyne.
  • Åh, fine valpene  
  • Nydelige valper og nydelige navn😍
  • Tja, jeg vil jo tro at selv en collie kan være kryptisk merle, men det er ikke like vanlig vil jeg anta fordi de ofte har mye mer fokus på at de ikke skal ha så mange store sorte flekker i merlen sin som jeg har forstått det. Jeg har jo ikke collie så jeg har ikke så mye kjennskap til sobelgenetikk, men vet jo at det hvert fall tidligere ikke har vært tillatt å pare sobel med merle, så det kan vel sikkert være derfor antar jeg? 

   Valyria har litt merleflekker på ryggen (som trolig ikke vil være synlige når hun blir voksen) og litt på lårbuene og skuldrene i tillegg til den flekken over høyre øye, men ja, de blir jo gjerne veldig unike og skiller seg litt ut. Hvorvidt det er en positiv eller negativ utskilling er jo opp til hver enkelt å bedømme. Dommere som ikke faktisk kan rasestandarden kan finne på å dømme henne ned og si at det er ukorrekt, men på aussien er det som sagt ikke feil og kan dommeren standarden så vet dommeren også at det er helt lov.  Tusen takk!  Tusen takk!
 • Nylig opprettede emner

×