Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Selma, langhåret Collie valp.

Recommended Posts

Vi har en ledig tispe, Selma fra vårt langhåret kull. Hun er ei herlig og utadvendt tispe :) Hun ser etter sin helt egen familie som vil sette pris på den hun er og ønsker å investere tid i hunden sin :)
For å lese mer om Selma gå gjerne inn på 
https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=114054252&fks=114054252
 

Lill Ydse sitt bilde.

Lill Ydse sitt bilde.

 

Lill Ydse sitt bilde.

Lill Ydse sitt bilde.

Edited by Perfect Image
 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Da ville jeg trent på busstoppet og belønnet "kontakt" med bussen, altså at han ser på bussene som kjører forbi. Så bevegelse mot bussen, osv. Samtidig ville jeg om mulig trent på en "hopp inn"-kommando i bil, eller i et eller annet som du kan overføre til buss senere.
  • Jeg er nok også typen som nok ikke klarer å holde meg til en rase 😊 Jeg har hatt Airedale terrier og har veldig lyst på en Airedale terrier med tider og stunder. Men det er også mange andre raser jeg kunne tenke meg å bli kjent med 😊 Jeg er veldig glad i terrierne, så jeg er f.eks ganske nysgjerrig på f.eks Welsh terrier eller Kerry blue terrier eller kanskje noe helt annet 😁 
  • Tenker det viktigste er å ikke tenke at det er noe stress. Som nevnt er han jo i en alder hvor ting kan være skummelt, det er ikke helt uvanlig at sånne ting plutselig blir enklere også. Men hvis du i tillegg da har gjort det der med busstoppet til en ganske normal ting, som det da tydeligvis fortsatt er (og ikke noe han etter hvert forbinder med å bli presset på en buss) så er det et bra utgangspunkt. 
  • Han er ikke redd for bussene i seg selv og er rolig når vi går forbi dem eller sitter på busstoppet. Det er fra å sitte der og gå inn på bussen som jeg ser blir trøbbelet. Han er 30 kg og liker ikke bli løftet, så jeg ser liksom ingen enkel måte å få ham til å hoppe inn frivillig. Men vi skal øve masse mer. Vi er ikke avhengig av å komme oss noe sted, annet enn at det hadde vært gøy å gå andre steder og fortsette miljøtrening. 
  • Enig med Marianne her. Vær litt på busstoppet minst annenhver dag og jobb på komfortabel avstand (men ikke overdriv heller). Hvis du ikke MÅ ta buss med ham så ville jeg droppet det for en god stund. Sitt ved busstoppet og belønn hver gang han ser mot bussen, selv om det er pga. frykt/uro. Ville også hatt god avstand, og så belønne all eventuell bevegelse i retning buss eller busstoppet.
 • Nylig opprettede emner

×