NKK Rogaland

5 innlegg i emnet

Noen flere som har resultater?

Freja fikk Exl, Ck 2 BTK og res. Cacib med en streng dommer som kun ga ut 2 Ck i rasen  :ahappy: dette ble muligens Frejas siste utstilling på en god stund, så skal søster Bianca ta over om noen måneder

 

21273445_2065097953515945_9131732475524345327_o.jpg

8 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi fikk flat rød, men kjempe fin kritikk ^^
"fem, en aning lang i kroppen, ok maske, korr ansatt ører, velformet øyner, nok edelhet i hodet, aning fremskutt i front, max vinklet bak, korr overlinje og kryss, prima benstamme, bev rasetypisk fra siden - en aning ustabilt i front, utm temp, kunne hatt litt varmere farge!

6 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fineste Fjellbrisen min fikk ENDELIG stor-CERTet på NKK Rogaland så jeg er veldig fornøyd :D 

(Bildet er fra idag)
21430260_10154874485357108_1863213321953

Snøfrost Kjølige Fjellbris
Excellent. 2 beste tispe med CERT og res-CACIB :)
Hun har nå alle certene for N UCH, men må ha en trekkhundprøve da den ble innført som krav til N UCH fra 1. januar 2017. 
I mitt hode har hun vært en champion siden hun ble født, denne hunden er litt ekstra spesiell for meg, selv om man ikke skal ha favoritter :icon_redface:


Snøfrost Ymer den digre Orca fikk Excellent, noe jeg også er fornøyd med. Han faller slettes ikke i smak hos alle dommere, og excellent er bra :)

21557489_10154874490267108_6024295955708
 

Snøfrost Ville Aniakchak, som eies av en annen enn meg fikk også Excellent og en fin kritikk. Dessverre tullet hun en del i ringen som dommer fikk nok ikke sett alle kvalitetene hennes. Om det hadde gitt CK eller ikke er uvisst. 

(bildet er frekkt lånt fra eiers fb)
21371279_10211620725646421_9998782637902

 

5 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Storm ble stilt under tvil i dag - han ser ut som et takras for tiden med pels som er i verste røytefasen.  Det finnes ikke underull på gutten.  Så jeg tenkte at det her har jeg virkelig ikke lyst til å vise fram :icon_redface:

Men jeg skulle nå likevel til Orre for svigerdatteren min har en staffefrøken som skulle stilles og da ble jo Storm med på lasset. Fortsatt under tvil på om jeg ville gå inn i ringen med ham; særlig når jeg hørte noen på utsiden av ringen si noe om at dommeren pirket på pelsen til noen av hundene.  Alene stabijhoun var han også.

Men så tenkte jeg at skitt au; hunden er jo mer enn bare pels og en god dommer vil kunne bedømme bikkja sjølv om pelsen (den manglende) nok ville ødelegge og trekke noe ned på helhetsinntrykket.  
Storm mangler det siste CACIB-et for å utløse CIE, men når jeg så hvordan pelsen begynte å falle av i mengder de siste ukene så slo jeg det håpet fra meg :ahappy:
20914479_10155407176871970_6973628853559246281_n.jpg.174d34b053d445b051de45e1647efb1d.jpg

Inn i ringen med oss og jeg hørte masse fine ord som utmerket type, velkroppet, velvinklet og meget bra hode og til slutt noen veldig diplomatiske ord som "for dagen ikke beste pelskondisjon; noe tørr pels"  (ja tar du på bikkja så faller han fra hverandre tenkte jeg).  

Og tror du ikke at dommeren gav ham full pakke da??  CK, CACIB og BIR :blink::blink:  Jeg trodde jeg skulle svime av; dette var totalt uventa.

Dermed ble dagen en smule lenger enn jeg hadde sett for meg; gruppefinalen ville jeg jo ha med meg selv om stabijen sjelden hevder seg der.  Satt og leste gjennom resultatlistene på mobilen og så at det kun var 6 av 12 raser i gruppe 7 som hadde blitt BIR og skulle i gruppa.  Så da ville det jo faktisk være en teoretisk mulighet for plassering.

Og jaggu deg så ble han plassert som BIG 4:bananas:

Jeg må fortsatt klype meg i armen av dagens resultater; jeg er såååå glad for at jeg valgte å stille nakenhunden min likevel!!

IMG_1897.JPG.2ea6b7b06d828169c1ac9e070dc7f414.JPG

11 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Flat rød med fin kritikk hos oss på seeko.

Han tulla i ringen så fikk ikke vist ham ordentlig frem. 

Bir ble tispe over 5 uker drektig til alles overraskelse. Vi fant også ut at hun ikke hadde låv å stilles da hun var for langt på vei så klage er sendt inn.

Screenshot_20170910-183814.png

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  • Jeg la ut linken til artikkelen om den svenske jenta som ble lagt i bakken på min Fb-vegg og den ble kommentert  av en bekjent som følger med på norsk og svensk rovdyrforvaltning og som har kontakter med bl a svenske dyrevernere. Et minutt senere var den fjernet. Da jeg spurte hvorfor ble jeg fortalt at det var p g a reaksjoner og konsekvenser for vedkommende dersom den ble stående. Hunt Saboteurs Sweden skulle bl a være kjent for å bruke virkemidler som man ikke regner som akseptable i samfunnet ellers (innhenting av all slags private oplysninger, trakassering og telefonterror). Det samme gjelder forsåvidt for "ekstremistene" i deres deres norske motpol FNR.  Jeg kjenner ikke Hunt Saboteurs Sweden og ei  anna gruppe grupppe som også er nevnt m h t svensk rovdyrforvaltning: Anti Poaching Unit fra tidligere. En svensk ulveverner sendte meg denne meldingen:"Hunt saboteurs är en väldigt extrem och fanatisk grupp som försöker störa och förstöra jakt. Många av dem är ganska extrema djurrättsaktivister. De har en facebooksida men jag antar att du redan har sett den? Personligen vill jag ju också stoppa jakten men deras metoder är inte riktigt rätt tycker jag. Anti Poaching Unit ska egentligen förhindra tjuvjakt och det var/är en hel del poliser med där. Tanken med gruppen är väldigt bra men deras ledare, Conny, har gjort att det hela känns väldigt oseriöst." I dette tilfellet har - iflg media - medlemmene av HSS trengt seg inn på privat mark og ikke etterkommet anmodning om å fjerne seg. Fotografering av bilnummer (og personer) er en kjent metode for senere å innhente opplysninger om hvem som eide de aktuelle bilene for siden å bruke disse opplysningene som nevnt ovenfor. Om HSS er kriminelle skal jeg ikke ha noen mening om, men de er åpenbart provokative og etter min mening opererer de i gråsonen for hva som er kriminelt og ikke  
  • Synes det var en strålende idé!    
  • Ser van helsing, og venter på at gubben skal komme inn. Gjett hvem so kommer til å drømme skrudde drømmer om vampyrer og greier  de neste nettene.    
  • Ser sjarmen i de fleste raser, tror ikke det er noen rase jeg absolutt ikke ville hatt pga utseende om man tenker rent overfladisk. Går man dypere så er det mange pga fysike og eller mentale egenskaper som ikke passer meg eller jeg rett og slett ikke syns er bra. 
  • Det er så gøy å være syk og ha vondt i hele kroppen. Kjennes ut som jeg har fått skikkelig juling, rett og slett   
 • Nylig opprettede emner