Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Bobby

Recommended Posts

Da måtte vi si farvel til familiens gladeste medlem, altfor tidlig.

Bobsen var en gladgutt, en "typisk" Golden på så mange måter. Alle var bestevenner fra første gang han møtte dem, alt var gøy og han kunne leke og løpe tulling med hvem som helst, når som helst. Som den ene veterinæren sa "Han har liksom et ekstra gir han der". Samtidig var han like lykkelig om han kunne få ligge oppå et fang og kose i timesvis. Han ville bare være sammen med oss han, så var alt greit. Så trofast og så tillitsfull. Selv med alle allergiplagene og behandlingene som var både smertefulle og ubehagelige har vi aldri sett en tann i protest, selv om det hadde vært så veldig forståelig.

Verdens snilleste gutt som aldri ble voksen, entusiasmen og gleden boblet over like mye hele livet og folk ble alltid like overrasket over at han ikke lenger var valp/unghund. Kanskje var det for å rekke å gi alt på de 5 årene han fikk? Vi sitter hvertfall igjen med minner om en hund som elsket alt og alle. Da spesielt oss og det lille mennesket som har vært en del av flokken hans det siste året. Det er noe eget med barn og hunder, det har han virkelig vist oss dette året. Han har passet på henne siden vi kom hjem med henne. Sovet med vogna/krybba, delt leker og latt henne kose og utforske pelsen. Hennes "Boi" kan ingen erstatte.

post-7912-0-26934800-1420801296_thumb.jp

post-7912-0-55032700-1420801261_thumb.jp

Han har gitt oss så mye latter, kos, tillit og betingelsesløs kjærlighet, det vil bli fryktelig tomt her uten ham.

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • De der er kjempe gode, beste broddene så langt særlig med stor hund. Men kjettingen på den letteste varianten har en tendens til å ryke, og den groveste varianten sitter ikke like godt på skoen. Dog er dette detaljer kontra andre merker.
  • Hva mener du med avstresset? Det er ikke uvanlig at hunder kaster opp iblant. Så lenge det ikke er noe som skjer ofte, eller flere ganger på kort tid, så er det sjelden noe å bekymre seg for. Du bør selvfølgelig informere eier så de kan være obs på om det skjer igjen. Om hunden generelt er stresset så er det noe som eier må ta tak i og jobbe med, det er lite man kan gjøre med en hund på en dag i uken.
  • Hunden som jeg passer hver onsdag har avstresset over en periode og i går spydde han inne hos meg. En annen sa det kunne vært stress. Oppdaget spyet etter at hundeeieren var gått hjem. Hva burde blitt gjort?
  • Ok, du skriver at hun har betalt nødvendig dyrlegebesøk. Likevel tenker jeg at dette er forventede kostnader ved å eie en hund. Har dere ikke en skriftlig avtale rundt dette? Hvis ikke så tenker jeg uansett at det er naturlig at hun får overta hunden, men du kan jo spørre om hun er villig til å betale det litt for det. Men at du ikke har involvert deg i hunden du delvis eier er jo ikke hennes ansvar.
  • Det er nok forskjellig fra hund til hund, men så lenge han takler å ha på body og skjerm så han ikke får tilgang, så går det nok bra.
 • Nylig opprettede emner

×