Gå til innhold
Hundesonen.no

Hund uten eier


Zitka
 Share

Recommended Posts

Det har blitt funnet en hund i Rennebu. Hannhund rundt 5 år antar de. Hunden står nå i karantere. De har fått ordnet at han som fanget hunden har ordnet "karanteneboks" osv for hunden og fått det godkjent hos mattilsynet pga beliggenheten til gården. Hunden må inntil videre stå i karantene i 3 mnd i tilfelle hunden kommer ifra et 3. land.

Øretattoveringen er nesten uleselig, men den største sannsynligheten er at bokstavene er "MSA". Noe de antar at det er mynde fra Sverige. Men det er vist ikke noe særlig oppegående register for øretattovering, så de har ikke kommet noe særlig lengre med den.

Hunden er også chippet, men dessverre klarer de ikke å finne at chippen er registrert noen steder. Den chipserien som denne chippen stammer ifra er laget uten landskode, og det har enda ikke funnet noen kennel klubb der chippen er registrert i. Derfor mistenkes det nå at det kan være snakk om en blandingshund, og da mulig innenfor hundekjøremiljøet. Der er det krav om at hunden skal være chippet, men ikke nødvendigvis registrert, og det er ikke uvanlig i miljøet at man kjøper selv chipper (feks fra ebay) og chipper hundene sine. Finner man ikke eier, vil hunden bli omplassert etter karantenetid. Det fine hadde jo selvfølgelig vært å funnet eier, eller i alle fall kunne stadfeste hvilket land hunden kommer ifra med tanke på lengden på karantenen, men hunden har blitt etterlyst på sosiale mediaer, aviser og hos politiet uten hell.

https://www.facebook.com/hjertegruppa/photos/a.872933149399980.1073741830.773451359348160/871859549507340/?type=1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...