Gå til innhold
Hundesonen.no

Syk tørketrommel - noen erfaringer?


Raksha
 Share

Recommended Posts

Min høyt elskede elto tørketrommel (kondens) er blitt syk, så lurte egentlig på om noen har vært borti samme greia? Har litt stram økonomi akkurat nå, så den må liksom vente både på en eventuel reperajson eller utbytting.

Saken er, den er renset for lo, aldri funnet lo i "boksen nede" som jeg antar er kondensatoren. Men den (hele maskina) har i perioder vært veldig varm, og endel av tøyet har bare blitt varmt og ikke helt tørt. Så her en dag tok vi ut en runde med klær og da hadde ene fleecegensern smelta litt. Men var kun den ene gensern, og maskina hadde stått på "syntet og fint" ikke full effekt. Testa den igjen, denne gangen med håndklær på enda lavere instilling, og resultatet var et håndkle med brune svimerker på, og resten vått. Nå har vi ikke testa den mer, trakk ut ledning og ba folk ikke bruke den.

Noen som har vært borti samme/lignende? Og hva ble resultatet? Frister lite å levere den inn for reperasjon om det koster et par tusen å fikse, da kan vi heller vente litt lenger og kjøpe en splitter ny. Den er ikke gammel, men den er MYE brukt. Og sikkert brukt hardt (med mye klær i osv).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...