Sign in to follow this  
Followers 0

Marius genser, noen som strikker?

5 posts in this topic

Er det noen som vet om noen som strikker marius gensere til hund? helst i ull? Takk for hjelpen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg bestillte fra ei i DK til mamma sine hunder - ta kontakt med PM, så skal du få kontakt informasjon :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Min mor strikket denne til TW:

tumblr_lwrz82AbZm1qb77q1o1_500.jpg

Og hun tar sikkert bestillinger :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Nye innlegg

  • Akkurat nå, Desember
   Hipp hurra for Yasmin!    Pakket inn 6 kalendergaver til lillemor, regner med hun syns det er kjempestas å finne gave på plassen sin når hun kommer hjem  At det ikke er mer spennende enn tall fra 1-5 med magnet bakpå tror jeg heller ikke hun hefter seg med.   
  • Fordommer mot raser og eiere
   Lurer på hvor dere bor hen for her svinser alle setterne rundt i kjettingstrup og flexi. Gjerne helt utrulla flexi på en 5-10 meter, hunden trekker som en gal fremover mens en eldre dame stavrer etter på slep i andre enden. Får ikke stoppet før hunden stopper, så hvis den vil hilse på dine hunder så må den hilse på dine hunder. JA! Det stemmer SÅ overens med mine erfaringer(fordommer) også.  Ikke glem at staffeeierene også i tillegg gjerne kjører BMW eller Audi, snuser, har caps, og ikke gidder lære den gå pent i bånd for det ser mye kulere ut når de hesblesende sleper eieren rundt. All aktiviseringen de får er gjerne å løpe etter tennisball. Lettvint, eksplosiv trening = kule muskler på hunden. At den er så stressa at den ikke vet hvor den skal gjøre av seg legger ingen merke til. De liker å skryte av hvor sterk den er eller hvor lenge den kan henge å dingle etter en leke. 

   Schæfer-eierene drikker mye cola, røyker (Prince Mild) så ofte de har mulighet. Mange gullringer på fingrene. De banner endel, prater høyt, ler enda høyere, og bruker ord som "jævli", "********" og "****" når de prater om helt hverdagslige ting. De kan alt, og forteller deg gjerne hvordan ting skal gjøres selv om du ikke lurte.  Doodle-eierene har et veldig urealistisk og naivt syn på verden. De er veldig søte og unnskyldende for at hunden oppfører seg helt uoppdragent ("han er bare veldig glad skjønner du", eller "nei, han er ikke så glad i å bli børsta skjønner du"), og de visste heller ikke at den kom til å bli så stor ((40kg og 70cm) kjøpte jo mellomdoodle). Har alltid sele og flexi, slik at ingen klarer å holde igjen det glade hoppemonsteret fra å hoppe på forbipasserende. De spør gjerne om tips og råd i forbindelse med oppdragelse, men ikke prøv å forklar de at den gjenfloka hunden har det best nedklipt, for oppdretteren sa de bare trengte å klippes én gang i året! De mer opptatt av at den skal se bamsete ut enn at det skal være en praktisk og gjennomførbar klipp. Og for guds skyld ikke la den se ut som en puddel, for det er det IKKE tenk! Pelshundoppdrettere: Er egentlig uføretrygdet på grunn av ulike muskel- og skjelettplager, men har ikke noe problem med å holde en seks-sju pelshunder i full utstillingskondisjon til en hver tid. Klager ofte over vondt i børstearmen og verden generelt. Går ikke noe særlig tur, er mer opptatt av sjampo-  og balsammerker enn aktivisering av hundene. Ser ikke vitsen i verken bruksprøver eller mentaltester: Utstillinger er utfordrene nok for hundene, takler de det, takler de alt!    
  • Fordommer mot raser og eiere
   Staffe-eiere: De elsker å snakke om sin egen rase. Bryr seg lite om andre raser, for det finnes kun EN ordentlig HUND...nemlig staff. Det er veldig viktig å fortelle hvor stort og kraftig hode den har, for ikke å snakke om hvor mange dekk den kan slepe etter seg på tur. Det merkelige er jo at veldig mange av de ser mer feite en trente ut.  Border collie-eiere: Skaffer seg en valp fordi den er sååå søt. Bor gjerne midt i ett boligfelt, og får kun tur i nabolaget 2 ganger i uka. Hunden gjeter på alt den ser av barn,sykler og biler.  Dette var de jeg kom på i farta. Når det er sagt, så syns jeg begge disse rasene er søte hunder.   
  • Akkurat nå, Desember
   Jepp. Halvskattutbetaling inn på konto. Huslån, litt bikkjeutstyr og et par julegaver ut fra konto- 849 kr igjen. Skal til hudlege torsdag, 320 + buss ut. Fiiiin jul.
  • Valp i "Farmen"
   Er det normalt at border collie-oppdrettere holder på valper i månedsvis for å trene de opp til å bli "superhunder" de kan selge til prisen av en liten bil? Og om bikkja var så usedvanlig unik og priced, hvorfor velger man å sende den på en "farm" hvor man ikke har noen kontroll på hvilke opplevelser den får, ingen "oppbyggende grunntrening" og potensielt mangelfull sosialisering på andre hunder og bysmiljø?

   Er de spørsmålene jeg satt igjen med.
 • Nylig opprettede emner