Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hundetreff rundt Blomsterdalen/Milde?

Recommended Posts

Hei!

Har ein 8 veker gamal kvalp som snart vil ut og treffe artsfrender! Det er litt langt å dra inn til byen kvar gong, fins det nokon som har treff rundt Blomsterdalen/Milde/Arboretet...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tror ikke det er så mange som har treff der, men vi kan sikkert få til noe. Bor selv på Flesland :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gode greier! Me har bur ute på Espeland i Blomsterdalen. Balder er ikkje akkurat glad i å gå tur enno, potane hans har eit dårleg forhold til hard snø og kuldegrader, men då veit me at det går an å få til noko når det vert nokre grader på plussida...fleire som bur i nærheten?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Jeg har en liten ulvis på 8 uker (3/1) som gjerne er med på treff. Bor ved Skranevannet (Søreidgrend)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bor på mellom Nesttun og Kaland jeg da..men er fleksibel som oftest og kunne sikkert vært med på et treff i de traktene :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er ikke det et stort gammel golfbane på Nesttun et sted der hundeiere treffes?

Hmm, det aner jeg ikke. Ikke som jeg vet om iallefall. :ahappy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Jeg har flere hunder. De leker ikke så mye sammen rett og slett fordi de leker på så forskjellige måter at de ikke forstår hverandre så godt 😅 I tillegg har de faste hundevenner som de går tur med. Da kan de leke hvis de vil. Det skjer flere ganger i uka. Ellers leker de aldri med fremmede hunder (ikke nå lenger i hvert fall). Leking seg imellom er en veldig viktig del av hundelivet, men de bør jo være trygg på den de skal leke med.
  • Det er det sikkert ikke. Det er mange hunder som reagere på forskjellige ting på forskjellige måter. Iris og min hund reagerer på forskjellige ting, men begge klikker så ekstremt på det de ser at det ikke blir mulig å få kontakt med dem når de først har klikket. Måten de reagerer på er et stort problem, uavhengig av hva de reagerer på. Det blir rett og slett farlig (ved at hundene, førerne eller en tredje-person kan bli skadet)
  • Har du sett på tibetansk terrier? Jeg er selv allergisk mot mange raser, men kunne fint dele hus med en TT. Merket det litt under pelsstell men ellers ingenting, han sov i sengen vår. Litt mindre enn Lagotto. Der er det flere seriøse oppdrettere som gjør en god jobb måte med valg av foreldredyr og miljøtrening/sosialisering av valper.
  • Vi brukte dagpark et par ganger i måneden da vi hadde unghund, der fikk han leke mye og bli flinkere sosialt siden han var litt klønete (ikke alltid tok signalene når andre hunder ikke ville). Der fikk han gå løs i gruppe og kunne velge selv hvor mye han ville involvere seg. Vi lekte sjelden med andre hunder vi møtte på tur, om vi møtte noen løse i skogen hendte det jo at de hilste og løp litt sammen men så lenge han var i bånd hilste vi ikke på andre hunder. Han var alltid happy når han skjønte han skulle i dagpark, så det virket som han trivdes!
  • Hvordan kan man se om det er det ene eller det andre på en BC, de har liksom samme kroppsholdning åkke som de?
 • Nylig opprettede emner

×