Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Noen fra Osterøy med hund her?

Recommended Posts

Jeg bor på osterøy og har en dalmatiner, lurte på om det var noen fra Osterøy med hund her inne?;P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Heisann!

Bor på Breistein nå, men har bodd på Osterøy tidligere:)

Åh ja, stilig:D Åssen hund har du? Tispe eller hannhund? Hvor gamel er den?:hyper:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Har en working kelpie han på et og et halvt år:) hva er din da? har aldri møtt en dalmantiner i virkeligheten faktisk:P

Har du aldri møtt en dalmatiner???:blink: Jeg har ei dalmatiner tispe som blir 1 år i mars:) Er han lydig og sånt eller?:ahappy: Kanskje vi kan trene bikkjene sammen osv?:blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Han har blitt veldig tynn. Det eneste jeg får i ham er frolic som godbiter på tur. Lirker jeg i ham noe annet nekter han ta det. Jeg har forsøkt sju ulike typer mat nå, av både tørt, vått, dyrt og billig, og vom, som han har spist siden valp har jeg forsøkt i alle mulige varianter og temperaturer. Vurderer å kjøpe frysetørkemaskin så jeg kan kjøpe vanlig vom og tørke det selv for å spare penger. Han vil jo koste noen tusen å mate hver måned hvis jeg skal kjøpe ferdig frysetørket.
  • Er han tynn? Du sier du har prøvd "alt" av mat, hva vil det si? Alle tøffôr, våtfôr og råfôrtyper? Jeg har laget meg en prisoversikt her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NNLDwmbxwhxZqruvn6GVUY0zzKvpg86hZJ8u2usy_6E/edit?usp=sharing Tilpasset mine hunder såklart, men gir en indikasjon.   Ellers kan du lese en del råd om matvegring på forumet her, men så lenge han er frisk så bør det være et løsbart problem.
  • 11 måneder og hatt spisevegring i lang tid, alt av mat er forsøkt uten hell. Både i skål, som søk etc. Nå har jeg sett at han elsker frysetørket vom, men det er jo en hinsides pris på dette. Nesten 500 kroner for 900 gram, som tilsvarer 2,7kg vom, altså ikke særlig drøyt. Til sammenligning koster vanlig vom rundt 450 for ni kg. Noen som vet om billigere merker, men som også er bra?
  • Nei, ikke direkte, men når jeg søkte treningsdagbok til hund i google kom det opp flere tråder her inne. Så må man jo bare finne sin egen vei etter inspirasjon av det en finner. 
  • Fant du en trenings-dagbok-app? (Hva heter den? 😊 )        
 • Nylig opprettede emner

×