Jump to content
Hundesonen.no

Wilhelmina

Medlemmer
 • Content Count

  2119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Wilhelmina last won the day on January 7

Wilhelmina had the most liked content!

Community Reputation

3771 Excellent

About Wilhelmina

 • Rank
  Pølsetante
 • Birthday June 4

Contact Methods

 • Website URL
  http://arielwilhelmina.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Cavalier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wilhelmina

  Akkurat nå april

  Gratulerer! Bursdag samme dag som min, håper jeg får beholde henne like lenge 😍
 2. Wilhelmina

  Veteranklubben

  I dag har jeg også veteran i hus Ariel, eller RLI N SE VCH Krokhaug’s Wilhelmina som hun egentlig heter, fyller 8 år
 3. Wilhelmina

  Valp og tid

  20 år
 4. Wilhelmina

  Ørebetennelse?

  Jeg synes ikke det høres ut som ørebetennelse, eller noe annet for den saks skyld. Å gni seg i snøen er helt normalt, og så lenge hoderistingen begrenser seg til én konkret setting hadde jeg ikke tatt det som et symptom på at noe er galt.
 5. Wilhelmina

  Kattetråden!

  I går var det over for min 19,5 år gamle katt. RIP Scarlett 30.10.99-16.04.19.
 6. Wilhelmina

  Nose work europa

  Jaja, da hadde jeg likesågodt meldt på til doftprov i Sverige. Om to uker! 🙈🤣Håper vi får en løsning på eske-søket før den tid, duften tok hun lett som ingenting og søker seg fint frem i bane, men hun skjønner ikke helt at det er samme prinsippet med eskene...
 7. Wilhelmina

  Akkurat nå april

  Lange turer på asfalt med middels grad HD - er det veldig dumt? Vi sliter virkelig med turområder her i vinterlandet, men frøkna må jo aktiviseres... Så da blir det enten asfalt, eller sofaen. Pest eller kolera der altså.
 8. Wilhelmina

  Akkurat nå april

  Bare å flytte nordover, her er det null flått. Og fire meter snø... Er sååå lei! Bytter gjerne mot en flått eller tre og litt ymse hoggorm og slikt 🙈
 9. Wilhelmina

  Nose work europa

  Oppfølgingsspørsmål - hvordan lærer jeg hunden at pappeskene skal søkes i og ikke rives i fillebiter eller trampes på? 🙈
 10. Wilhelmina

  Nose work europa

  Hvor lenge ligger q-tipsene før man kan bruke de? Tenker å "konvertere" fra smeller til noseweork, ettersom terskelen for å konkurrere virker mye lavere i NW. I smeller søker vi fortsatt etter te liksom, og spranget over til ID-lukt virker veldig stort. Greit å kunne lære inn en lukt og så er det det man søker etter, og ikke måtte forholde seg til ulike ID-lukter hele tiden. Her i nord er det egentlig ikke noe godt treningsmiljø for verken det ene eller det andre, men over grensa til Sverige er det ganske stor NW-aktivitet, så tenker vi går for de svenske duftene i første omgang.
 11. Wilhelmina

  Akkurat nå april

  Helt uenig. Min erfaring er at hannhunder som trener aktivt i klubb som regel lærer seg å takle løpetisper helt greit, de omgås jo "hele tiden". Det er de vi møter i hverdagen, for eksempel på bussen, hos veterinæren eller på tur, som ser ut til å ha størst problemer. Noe skyldes sikkert dårlig avl, men det er jammen mye som kunne vært trent på også.
 12. Wilhelmina

  Akkurat nå april

  Det er jo nettopp de situasjonene hunden ikke takler man trenger å trene på... Da har du noen slitsomme år med frustrasjon og irritasjon foran deg, for det er det helt urealistisk å forvente
 13. Wilhelmina

  De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Den ble altså skutt, helt uten å ha bitt mennesker? Og ikke ble det sjekket om den var såkalt genetisk viktig heller?
 14. Wilhelmina

  De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Sjansen for at ulv lusker rundt midt i byen og biter folk er vel så minimal at det blir en helt irrelevant problemstilling.
 15. Wilhelmina

  Akkurat nå april

  Hvis hunden din skal fungere i samfunnet må den bare lære seg først som sist å omgås løpetisper, for de er overalt Så jeg ville heller tatt dette som en gylden anledning til å trene på nettopp det. Har aldri vært borti verken kurs eller trening som ikke har vært åpen for løpetisper.
×