Wilhelmina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,195
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Om Wilhelmina

Contact Methods

 • Website URL
  http://arielwilhelmina.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Cavalier
 1. Og det er utrolig morsomt å konkurrere i Jeg er veldig glad i aktiviteter der hunden får bruke sine naturlige egenskaper, og jeg synes det er fascinerende å se hvordan de jobber i sporet
 2. Jeg bruker kun Evidensia. Det er kanskje dyrt, men for meg er det viktigste å dra til en veterinær jeg stoler på. Jeg har hatt såpass stygge opplevelser med dyr og narkose at jeg heller betaler dobbelt for å være sikker på at hunden faktisk våkner igjen...
 3. Neida, den kommentaren var ikke rettet mot deg (er et avsnitt der ser du ;)). Det var bare ment som en generell opplysning ift. Clomicalm, mange ser ut til å tro at angstdempende er et vidundermiddel som kurerer bikkja over natta uten at man trenger å legge ned noe jobb i det. Så hvis TS her vurderer å prøve dette som en løsning må h*n være forberedt på at det krever sinnssykt hardt arbeid i tillegg. Her i huset var det en 24-timers jobb, jeg måtte ta et halvt år fri fra alt fordi hunden måtte jobbes med nærmest døgnet rundt.
 4. Jeg vet ikke hva du definerer som lenge, men Clomicalm er ikke ment for langtidsbruk. Da jeg brukte det på min hund (dog ikke mot separasjonsangst) satte veterinæren strek ved 3 måneders bruk. Da bør angsten være såpass dempet at man kan gå over til lettere behandling (f.eks. iHarnoni som nevnes over her). Som andre nevner er ikke Clomicalm noen "quick fix", det er et hjelpemiddel som brukes i kombinasjon med trening når angsten er så alvorlig at man ikke når gjennom til hunden på andre måter.
 5. Jeg er helt enig med deg - og jeg hadde kontrakter i mine dager som katteoppdretter også, men alle involverte visste jo at klausulene mine ikke var juridisk bindende på noe slags vis. Så det handler jo som du er inne på mer om moral enn om lovverk, men akkurat i dette tilfellet er jo tittelen på tråden "Hva veier tyngst, forbrukerkjøpslov eller kontrakt ved valpekjøp?" Ikke et spørsmål om moral, altså
 6. Her kan du sjekke svenske hunder https://hundar.skk.se/hunddata/Hund_sok.aspx
 7. Min hadde et lite navlebrokk som valp. Helt uproblematisk, og jeg fikk ikke avslag i prisen for det nei. Red: Jeg ble naturligvis informert om brokket av oppdretter.
 8. Men juridisk sett så er det akkurat det samme. At lovverket er likt enten man selger et kjøleskap eller en hund er selvsagt helt på trynet, men sånn er det nå engang.
 9. En kontrakt er vel aldri bindende med mindre den er tinglyst? Og dersom den gir kjøper dårligere vilkår enn kjøpsloven er den i hvert fall ikke bindende. Så den kontrakten kan dere bare skylle ned i dass.
 10. Vært og gått tur, ble oppsøkt av en illsint pusekatt som kom løpende i hundreoghelv... etter oss og smalt rett i hunden... Kan ikke ha vært helt god den katta der.
 11. Nå ligger jo heldigvis kritikkene fra alle NKK-utstillingene på nett, så da er det jo bare å se selv hva som blir vektlagt. Her er fra en tilfeldig valgt utstilling, 9 ulike Goldens (ettersom det er den rasen tråden handler om) som har fått VG eller G: "en aning løs mellomhånd", "noe løs i fronten", "kunne vært litt bedre vinklet i front", "ganske løs i fronten", "en aning kort kryss","noe korte steg", "skulle hatt noe bedre steglengde", "noe avfallende kryss", "litt kort og avfallende kryss".
 12. Min hund har blitt sent ut med VG bl.a. på grunn av "cowhocked behind", "narrow behind" og "ønsker mer stabil front". Så noen konstruksjonsmessige vurderinger blir det jo gjort.
 13. Min hadde doble hjørnetenner som valp. Fikk beskjed av vet at de satt så godt at de måtte trekkes, men ga heller et griseøre å tygge på og etter et par dager hadde tennene falt ut av seg selv
 14. Min får et for med 15% fett og 16% protein. Synes hun fungerer greit på det. Tidligere fikk hun et med 12% fett og 12% protein, men det inneholdt i tillegg 6% karbohydrater så det ble hun feit av.
 15. Skjønner at jeg må begynne å se på igjen, kanskje jeg får noen gode ideer. 320.000,- hadde kommet godt med