Jump to content
Hundesonen.no

Wilhelmina

Medlemmer
 • Content Count

  2178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Wilhelmina last won the day on July 19

Wilhelmina had the most liked content!

Community Reputation

3862 Excellent

About Wilhelmina

 • Rank
  Pølsetante
 • Birthday June 4

Contact Methods

 • Website URL
  http://arielwilhelmina.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Cavalier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wilhelmina

  Akkurat nå august

  Lurt! Jeg trodde jeg var tidlig ute da jeg kom ti minutter før åpningstid, men der tok jeg åpenbart veldig feil... Jeg dro til åpningen fordi jeg var redd for at de skulle bli utsolgt for det jeg skulle ha, men jeg oppdaget jo kjapt at A) de hadde uansett ingenting av det som stod på handlelista mi og B) hadde det blitt utsolgt hadde man mulighet til å be om å få det bestilt inn og man ville allikevel få 25% rabatt. Så det magesåret der kunne jeg spart meg for... Absolutt på tide med en ny dyrebutikk i byen ja. Men må innrømme at jeg handler det meste av utstyr på nett, eller i utlandet. I fysisk butikk opplever jeg at prisen ofte er det dobbelte, i hvert fall når det gjelder ting som dekken o.l. Jeg ønsker å være en lojal kunde, men når f.eks. en regndress koster en tusenlapp i butikk og 400,- på nett, da blir valget enkelt... Det eneste jeg konsekvent handler fysisk er hundemat, og Musti har uansett ikke det merket vi bruker, så jeg ser ikke for meg at jeg kommer til å springe ned dørene der akkurat. Men en veldig fin butikk var det!
 2. Wilhelmina

  Akkurat nå august

  I dag åpnet Musti her i Tromsø, med 25% åpningstilbud på hele butikken. Jeg kom hjem med ny sporline og dobbeltsidig hjerneblødning, etter halvannen time i kø... Ellers har vi trent litt nosework i dag, og om to uker skal vi delta på vår første konkurranse! Gleder meg veldig, men må jo si at det er litt skrekkblandet fryd... Vi har absolutt ikke kontroll på kjøretøysøk, i dag har vi "sniktrent" på en traktor og en hestehenger, men vi har definitivt behov for mer trening på bil 🙈
 3. Wilhelmina

  Nose work europa

  Gratulerer!
 4. Wilhelmina

  Hundebur på utstilling .

  Nå vet ikke jeg hva slags hund du har, men jeg synes det er absolutt mest praktisk og lettvint med vogn. Da får jeg enkelt og greit med meg alt av pikkpakk samtidig som jeg har full kontroll på hunden.
 5. Wilhelmina

  Nose work europa

  Nå skal vi visst til Sverige og konkurrere i september (hvis vi får plass!), føler vi har det meste på stell men sliter veldig med å få trent kjøretøysøk... Hvordan gjør dere det? Jeg kan jo ikke bare kaste meg over en tilfeldig bil liksom...
 6. Wilhelmina

  Akkurat nå august

  Samme her, følger intervall anbefalt av produsent (som også er det som registreres i passet). Så da blir det kennelhoste hvert år og fullvaksine + rabies hvert tredje.
 7. Wilhelmina

  Akkurat nå august

  Samme her! Veldig fornøyd. Likte ikke denne i det hele tatt. Den var alt for kort i ryggen til min så den dekket ingen av de store muskelgruppene.
 8. Wilhelmina

  Nybegynnerspørsmål blodsporprøve

  Jeg sier ingenting, men jeg peker på sårleiet når vi passerer. Det finnes sikkert mange riktige måter å gjøre det på Dommeren kan godt sette opp flere hunder samme dag, men dere avtaler tid og sted for oppmøte og så starter dere da. Har ikke opplevd ventetid på bevegelig.
 9. Wilhelmina

  Nybegynnerspørsmål blodsporprøve

  Jeg har aldri opplevd at det har vært veldig langt unna, klubbene har som regel avtale med flere dommere og min erfaring er at man blir satt opp hos en dommer i nærheten. Det er helt greit å gjøre det sånn. Jeg snakker ikke til min i sporet, men rolig ros er helt sikkert greit. Det er heller ikke nødvendig med så tydelig markering at hunden stopper, så lenge du får med deg at den har funnet sårleie. Både belønning og bæring av klov er absolutt tillat Lykke til!
 10. Wilhelmina

  Akkurat nå august

  I går fikk vi her i Tromsø kjenne litt på hvor fort det faktisk kan oppstå en krisesituasjon. Det brøt ut brann i et bilverksted som førte til at det la seg antatt giftig røyk over store deler av byen, og 66000 av byens innbyggere fikk melding fra politiet med beskjed om å holde seg innendørs med vinduene lukket. Nå varte dette riktignok bare noen timer, men det var en uggen følelse å innse at slike ting faktisk kan skje helt ut av det blå. Så i dag skal jeg ta med meg beredskapslista ut på shopping. Better safe than sorry! https://www.nrk.no/troms/kontroll-pa-storbrann-i-tromso_-kan-bevege-seg-utendors-igjen-1.14647292
 11. Wilhelmina

  Akkurat nå, juli

  Ja, det har du jo helt rett i.
 12. Wilhelmina

  Akkurat nå, juli

  Cavalieren til en bekjent døde av heteslag i går. Symptomene var pesing, sikling, rask ujevn puls, feber, samt at hun sjanglet og var ustødig på beina, og ettervert kollapset. Det skjedde visst veldig plutselig etter at hun hadde løpt rundt i hagen. Såvidt jeg vet hadde hun ikke noen underliggende helseproblemer som skulle tilsi at hun var mer utsatt for heteslag.
 13. Wilhelmina

  Akkurat nå, juli

  Samme her. Nå har det ikke vært de helt store temperaturene her denne sommeren (heldigvis!), men det er helt klart jeg som sliter mest i varmen.
 14. Wilhelmina

  Akkurat nå, juli

  De aller, aller fleste katter vi møter holder seg klokelig unna. Men vi har hatt én opplevelse med en katt som virkelig var på krigsstien, og skulle ta hunden for alt det var verdt. Nå er jo mi bare ei lita flis på 6 kilo da, men katta var kanskje halvparten av det... Endte med at jeg måtte ta bikkja på armen og gå, med illsint rabieskatt i hælene...
 15. Wilhelmina

  Krevende pelsstell

  Amen! Dette er virkelig "the holy grail" av kammer, jeg bruker både 72 og 73 på cavalieren.
×