Jump to content
Hundesonen.no

Wilhelmina

Medlemmer
 • Content Count

  2387
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Wilhelmina last won the day on June 6

Wilhelmina had the most liked content!

Community Reputation

4126 Excellent

About Wilhelmina

 • Rank
  Pølsetante
 • Birthday June 4

Contact Methods

 • Website URL
  http://arielwilhelmina.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Cavalier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wilhelmina

  «Seksuelle overgrep på hunder»

  Øvre strafferamme på tre år ja... Det er jo et hån. Livslang forvaring på psykiatrisk avdeling passer bedre spør du meg
 2. Wilhelmina

  Akkurat nå juli 😊

  Det er forsikringssak ja, men det er innviklede regress-greier... Ubeboelighet går på min innboforsikring mens resten går på borettslagets forsikring, og det er to forskjellige selskap som kommuniserer svært dårlig med hverandre Både takstmann og mitt forsikringsselskap har vært helt supre og gjør alt de kan for å finne en løsning, men dette er jo en veldig uvanlig sak som det tydeligvis ikke er helt enkelt å plassere i regelverket
 3. Wilhelmina

  Akkurat nå juli 😊

  Hjelpes for et styr... Jeg har tidligere skrevet om naboen som aldri ble ferdig med å pusse opp, lite visste jeg at det skulle bli mye, mye verre... Jeg bor altså i blokk, og det er leiligheta under meg som har blitt renovert siden starten av mars. Nå begynte det å nærme seg slutten på prosjektet, og naboen hadde elektriker innom for å skru opp litt lamper og diverse. Og da skjer det fatale. Elektriker borer seg inn i mine vannrør... Naboleiligheta ble totalt vannskadet, og alt må rives til grunnen og pusses opp på nytt. Leiligheta under der er moderat vannskadet og en del må rives. Samme med leiligheta under der igjen. Og leiligheta mi er definert som ubeboelig ettersom det er hull i vannrørene mine og jeg dermed ikke har tilgang på vann Forsikringen dekker teoretisk sett alternativ bolig, men prøv å finne sted å bo i Tromsø med hund God sommer!
 4. Wilhelmina

  Noen som kjenner de ulike vannhundene godt?

  Hvis du skal stille ut må den nok det, ellers bestemmer du helt selv hvilken frisyre hunden skal ha
 5. Wilhelmina

  Robot støvsuger

  Har Neato Botvac D7, og er superfornøyd. Det var toppmodellen fra Neato da jeg kjøpte den, men det er noen år siden så prisen er mye triveligere nå Hunden min har hatt en helt ekstrem røyteperiode i vår, og det takler roboten uten problem. Oppsamlingkammeret (eller hva det nå egentlig heter) er riktignok ikke veldig stort (men det er det kanskje ikke på noen robotstøvsugere?) , og må tømmes ganske ofte.
 6. Wilhelmina

  Finnes en hund til mine kriterier?

  Frøkna mi har en portis-venn. Veldig trivelig hund, men noe daffere og lite arbeidsvillig skal man lete lenge etter. Den konkurrerte i rally en liten stund, men til slutt gidda ikke eieren å slepe den etter seg rundt på banen lengre. Den var nærmest umulig å motivere virket det som. Aner ikke om det er representativt for rasen, men sikkert greit å velge avkom etter aktive foreldre, hvis det er det man vil ha.
 7. Wilhelmina

  Akkurat nå juni 😊

  Rasens hjemland har i alle fall sagt ja, så det er vel egentlig bare oppdretterne det står på nå... Her i landet kommer det nok ikke til å skje, men mener det var et prosjekt på gang i Finland. Vet dessverre ikke om de i det hele tatt kom seg ut av planleggingsfasen, eller hvilken rase de hadde tenkt å krysse inn (sikkert ikke springer...)
 8. Wilhelmina

  Akkurat nå juni 😊

  Jeg hadde gjerne tatt en "førstegenerasjonskrysning", eller i alle fall tidlig i prosessen. Og i mitt hode er dette hypotetiske tilfellet cavalier krysset med engelsk springer
 9. Wilhelmina

  Redigerte bilder, vis meg dine! 😊

  Hvilke innstillinger bruker du i mobilversjonen? Tenker da særlig under "Effects", synes det er så vanskelig å vite hva som er best å bruke på f.eks. texture, clarity og dehaze
 10. Wilhelmina

  Døv Border Collie

  Her er det så mye galt at hørselen ikke er det største problemet engang...
 11. Wilhelmina

  Akkurat nå juni 😊

  Akkurat nå venter jeg spent på dagens korona-pressekonferanse. Finland har åpnet for innreise fra Norge, så hvis Norge nå åpner for Finland kan vi dra på roadtrip snart
 12. Wilhelmina

  Dobbermann valp

  Kupering er i alle fall ulovlig i mange land, men usikker på om det er forbudt å stille de ut også.
 13. Wilhelmina

  Fant en "kul" på hunden min (bilde)

  9-åringen min fikk nylig en sånn på hodet. Etter litt panikk-googling kom jeg frem til at det bare er en ganske ufarlig gammelhund-vorte.
 14. Wilhelmina

  Dobbermann valp

  Du skriver at du kunne tenke deg å delta på utstillinger, men vær klar over at det er forbudt med kupert hund. Det er faktisk ikke tillatt å delta på noe som helst der "hunder konkurrerer og/eller rangeres for eksteriør og/eller prestasjon", hverken offisielt eller uoffisielt.
 15. Wilhelmina

  Akkurat nå juni 😊

  https://www.evabodfaldt.com/blog.evabodfaldt.com/2019/11/6/jag-fick-ett-samtal-frn-en-hundgare
×