Wilhelmina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,082
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Wilhelmina

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 4. Juni

Contact Methods

 • Website URL
  http://arielwilhelmina.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Cavalier
 1. Veldig typisk HD. Min halter ikke, det er umulig å se at hun kompenserer eller plages på andre måter. Jeg ville helt klart tatt kontakt med en fysioterapeut for å få en vurdering på hunden din.
 2. Liker veldig godt Stormberg sin Gutulia.
 3. Jeg har et sånt med metallramme inni, kjøpt på Europris. Kvaliteten er vel så som så, ikke noe jeg forlater hunden alene i for å si det sånn. Jeg bruker det mest som oppholdssted på stevner ol. der jeg allikevel er sammen med hunden hele tiden. Må presisere at jeg aldri stenger henne inni buret, da tipper jeg hun hadde ødelagt det rimelig kjapt.
 4. Vi har ei boerboel-tispe i en av treningsgruppene mine, og det er absolutt ikke en rase jeg ville hatt. Min erfaring begrenser seg jo til det ene individet, men det virker ikke som om hun er mottakelig for trening i det hele tatt. Ingen intensitet eller arbeidsglede, som er helt avgjørende egenskaper for min del.
 5. Min har HD D. Hun blir 6 år i april, og ble røntget for ett år siden. Den ene hofta er litt stivere enn den andre, som gjør at hun har lett for å feilbelaste når hun blir sliten og pådra seg kroniske spenninger i ryggen. Så de tiltakene vi gjør er blant annet flere korte turer heller enn en lang, samtidig som vi unngår hardt og/eller glatt underlag (kjempelett om vinteren ). Vi går jevnlig til laser/massasjebehandling, og hun får smertestillende ved behov. Gir omega3 pluss kosttilskudd for ledd (Multiflex). Passer på at hun ikke fryser og bruker dekken (back on track). Prøve å holde vekta nede, men det er ikke så lett med en hund som legger på seg en kilo bare av å gå forbi matskåla Ellers har vi ikke gjort så mye annet enn å slutte med agility, synes ikke det er verdt belastningen. Vi har andre aktiviteter vi heller kan drive med
 6. Iiik, akkurat fått godkjent prosjektskisse for mitt aller første antropologiske (mini)feltarbeid! Spennende og skummelt og alt på en gang
 7. Ny PP, elsker fargen! Men nå har jeg en akademisk 16/17 pluss en "vanlig" for 2017, det får være nok
 8. Oppvaskmaskin
 9. Jeg vil altså ikke høre noe klaging på snømengdene, det er jo dette dere har ønsket dere
 10. "Multiflex fra Norsk Dyrehelse er et tilskuddsfòr som inneholder en spesialblanding med verdifulle næringsstoffer som kan være bra for en god leddhelse på lang sikt. Multiflex kan være bra for leddhelsen og dens normale funksjon, og er byggestener for leddbrusket. Multiflex kan gi økt utholdenhet, og kan virke lindrende på leddplager. Multiflex kan også gis forebyggende til hardt arbeidende hunder." Jeg har også veldig tro på summen av "alle de små tiltakene"; smertestillende, olje, kosttilskudd, dekkenbruk, massasje/laser osv.
 11. Første rallystevne: Dyret kunne ikke gå fot engang Ikke kunne vi alle skiltene heller. Første blodsporprøve: Hadde aldri gått spor lagt av andre, eller med "selskap" i sporet (på prøve har man dommer og sporlegger "på slep"). Hadde aldri gått full lengde (600 meter), aldri med 10 meter opphold og i alle fall ikke med opphold i vinkel Frøkna gikk til en 2. premie, langt over forventning. Jeg meldte egentlig bare på for å se hvor langt vi var kommet i treninga og hva vi måtte fokusere på videre, så premiering var kjempebonus.
 12. Vi går hver 3-5 uke. Dvs hver 3. uke i de dårligste periodene.
 13. Jeg ser det ikke på min. Hun viser ikke smerte før hun er døden nær. Men vi er jevnlig til laser/massasje, og massøren kjenner hvor det er spenninger (som tyder på at det har vært avlastning = smerte), triggerpunkter, restriksjoner ved bevegelse i leddene osv. Hadde ikke det vært for massøren hadde jeg nok ikke visst at hunden har HD engang.
 14. Den her er visst kul, ifølge de som har peiling på sånt