Jump to content
Hundesonen.no

Wilhelmina

Medlemmer
 • Content Count

  2350
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Wilhelmina last won the day on March 20

Wilhelmina had the most liked content!

Community Reputation

4057 Excellent

About Wilhelmina

 • Rank
  Pølsetante
 • Birthday June 4

Contact Methods

 • Website URL
  http://arielwilhelmina.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Cavalier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wilhelmina

  Akkurat nå mars

  Synes denne var fin ----- Jeg hater vinter noe så intenst, men akkurat nå er det helt greit med sidelengs snøstorm i alle retninger. Da holder folk seg inne, og jeg slipper dårlig samvittighet mtp. lite tur; frøkna nekter å være ute uansett. Vi opprettholder svømminga så hun får det hun trenger fysisk, så håper vi det blir mange fine fjellturer i sommer. Ellers tillater jeg meg å være kjempeskuffa over at vi får enda en sesong med Nosework-stevner spolert. Vi skulle til Sverige å konkurrere både i mai og juni, og jeg hadde virkelig gleda meg til å komme skikkelig igang igjen etter at vi fikk høsten ødelagt av "norska hundsjukan" På et litt mer overordnet nivå synes jeg det skumleste med korona er uvissheten. Hvor skal dette ende? Hvordan ser verden ut "på andre siden"? Prøver å ikke tenke så mye på det og begrave meg mest mulig i studiene, men det er jo vanskelig å konsentrere seg. Ikke vet jeg om det blir levering av master i mai heller, vi får ingen informasjon om noe som helst
 2. Wilhelmina

  Akkurat nå mars

  Måtte en tur på butikken i dag, og det var en absurd opplevelse... Omtrent ingen mennesker, og de få som var der gikk med munnbind og engangshansker... At tiltakene blir forlenget er jeg helt sikker på, men spørs om det blir ytterligere innstramminger også.
 3. Wilhelmina

  Akkurat nå mars

  Her tar i alle fall været dette veldig alvorlig, og bidrar til at den som ikke VIL holde seg inne, den SKAL Snøstorm i alle retninger og underbemannet brøytemannskap kan jo bli interessant utover... Jeg har allerede problemer med å finne bilen
 4. Wilhelmina

  Akkurat nå mars

  De som ikke tar det på alvor trenger en seriøs reality check. Tro de vi stenger ned samfunnet på denne måten for moro skyld? Tar man det ikke alvorlig vil jo heller ikke tiltakene fungere, og da har alt vært forgjeves.
 5. Wilhelmina

  Akkurat nå mars

  Det hjelper veldig! ---- Ellers blir det mye risikovurdering for tida... Er det "greit" å dra på svømming med hunden? Det er jo ikke ulovlig, så klart, men det er jo heller ikke nødvendig sånn sett. Det som derimot er nødvendig er å aktivisere frøkna, og på svømming møter vi jo ingen - i motsetning til i lysløypa der det tydeligvis er koronafest... Føler meg uglesett bare jeg går på butikken, her i nabolaget har visst folk en forståelse av at man skal holde seg inne med mindre det er like før man sulter ihjel.
 6. Wilhelmina

  Akkurat nå mars

  I dag åpner universitetet i to timer, sånn at folk kan hente det de trenger for å være produktive hjemme. Jeg trenger egentlig bøker, men å samle tusenvis av desperate studenter i et så kort tidsvindu høres jo ut som tidenes smittefelle...
 7. Wilhelmina

  Hvilken raser er de mest omgjengelige?

  Cavalieren min synes i alle fall sånne steder er noe dritt, selv om hun er en veldig sosial frøken (vel og merke helst når det gjelder mennesker - andre hunder kan hun styre sin begeistring for). Hun ville jo så klart aldri i livet finne på å lage bråk, men det er ikke det samme som at hun har noe i en hundepark å gjøre. Min erfaring er at "myke" hunder lett blir overkjørt på sånne steder.
 8. Wilhelmina

  Akkurat nå mars

  Utrolig lite informasjon her og... Aner ikke hvordan jeg skal få gjennomført obligatoriske presentasjoner og prøveforelesninger, og dette må være godkjent før jeg kan levere masteren I tillegg til at alt av bibliotek er stengt fungerer heller ikke universitetets VPN, så jeg får ikke tak i materiale som ligger på nett heller. Føler virkelig at jeg er kneblet på både hender og føtter mtp. skrivinga, og det i den mest kritiske fasen.. Så da blir jeg sittende og se på nyheter i stedet, og det er jo virkelig ikke bra for psyken.
 9. Wilhelmina

  Akkurat nå mars

  Fy flate for noen egoister folk i dette landet er, jeg blir kvalm Vi får beskjed om å ikke hamstre mat, hva gjør folk? Hamstrer. Vi får beskjed om å ikke dra på fritidsreiser og belaste småkommuner med begrenset kapasitet - og folk valfarter til hytta... Begge foreldrene mine er i høyrisikogruppa, og det provoserer meg noe så grenseløst at folk kun tenker på seg selv og tror regler er til for å brytes Ellers var jo denne litt fin
 10. Wilhelmina

  Akkurat nå mars

  Vi sto 7 stykker i kø utfor dyrebutikken da den åpna i dag, så det var visst flere som begynte å bli bekymret... Så da blir man ufrivillig en del av galskapen, men hunden må jo ha mat Jeg bestiller medisiner på nett, på farmasiet.no. Det tar noen dager ekstra med levering så klart, men de har stort sett inne det meste eller får inn på lager ganske kjapt (mye raskere enn fysiske apotek er min erfaring i alle fall), så det kan kanskje være et alternativ.
 11. Wilhelmina

  Akkurat nå mars

  Altså, hva er greia med det dopapiret? Vet folk noe jeg ikke vet? Dopapir var vel omtrent det siste jeg vurderte å hamstre... Ellers er vin, brød, poteter og hvetemel det folk skal overleve på her, tydeligvis Jeg hamster ikke, men må ut å kjøpe hundemat i dag, tror jeg. Hadde tenkt å vente til over helga, men sånn som folk holder på risikerer man jo at butikken går tom Ellers tror jeg ikke hverdagen blir så annerledes her fremover, jeg sitter uansett med siste innspurt skrivinga av masteroppgaven, så jeg er strengt tatt i "karantene" allerede Det eneste som er litt problematisk for min del er at de har stengt universitetsbiblioteket - frem til 17 april - og det er litt krise faktisk, når jeg skal levere 15 mai Jeg er avhengig av å kunne kvalitetssikre referanser, men det kan jeg ikke nå når jeg ikke har tilgang på originalkilder. Jaja. Den smellen får man ta bare for denne dugnaden, tenker jeg. Heller det enn å risikere å smitte noen i risikogruppa. Er også spent på hvordan det går med sesongstarten i nosework, planen er å konkurrere i Sverige 17 mai-helga... I Sverige er det enn så lenge opp til arrangøren å bestemme om de vil avlyse arrangement med under 500 deltakere, men ting endrer seg jo raskt i disse dager.
 12. Wilhelmina

  Akkurat nå mars

  Lurer på om stenging av f.eks. frisør, svømmehall og massasje også gjelder dette relatert til hund?
 13. Wilhelmina

  Akkurat nå mars

  Jeg synes også det er skikkelig ubehagelig. Synes vel egentlig at disse tiltakene kommer lovlig seint, jeg slutta å gå på forelesninger og treningssenter i forrige uke allerede. Ikke fordi jeg er hysterisk, men fordi flere av mine nære og kjære er i risikogruppen. Synes vel egentlig også at norske myndigheter er litt vel tamme - det holder faktisk ikke å forby innendørsarrangementer med over 500 deltakere. Se til Danmark, som har kjent på alvoret nå, og stengt ned alt av skoler, universitet og barnehager i tillegg til å forby ansamlinger med mer enn 100 personer. Det er nok den linja vi må legge oss på her og hvis vi skal unngå å havne i samme situasjon. Når vi først er det er det for seint å være etterpåklok...
 14. Wilhelmina

  Avlive valpen på 4mnd

  Hvis det viser seg å være HD er svømmetrening supert, hvis dere har et sånt tilbud i nærheten. Da bygger hunden muskler i bakparten, som er kjempeviktig for å stabilisere hoftene, samtidig som leddene belastes minimalt. Min hund har grad D, og hun har tidligere vært skikkelig plaget. Måtte ha smertestillende hele tiden og kunne bare gå korte turer. Etter at hun begynte å svømme regelmessig for drøyt to år siden har hun vært symptomfri, har ikke hatt behov for smertestillenge og kan gå timesvis på tur uten problem.
 15. Wilhelmina

  Arrangere valpesosialisering - kom med innspill!

  Da vi gikk på treff ble valpene delt opp i grupper ut i fra personlighet, for å være sikker på at ingen ble bøllet med etc. Det var en veldig fin løsning synes jeg, ettersom det fort ble litt mye for min med veldig mange samlet på ett sted, og hun var heller ikke så veldig glad i å leke.
×