Gå til innhold
Hundesonen.no

Jeampi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,695
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

149 Excellent

3 følgere

Om Jeampi

 • Rang
  Pommefrøken
 • Bursdag 06/28/1988

Contact Methods

 • MSN
  jeaneidy@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Pomeranian og Whippet

Nylige profilbesøk

4,726 profilvisninger
 1. Whippetene Blitz og Happy

  Så glad for at det går rette veien med henne <3 Det der er mitt verste mareritt, og derfor var jeg ekstremt hønemor når min whipps var liten. De er SÅ raske pg plutselig er de over alle hauger og rett i veien. God bedring klem til dere!
 2. Unghund hjemme alene

  Min begynte å romstere og vise at hun ikke likte seg når hun var ca 9 mnd gammel. Vært alene hjemme siden hun var 3 mnd og "plutselig" var det ikke ok lengre. Tok henne med meg i bilen og ved siden av trente jeg litt og litt alene hjemme trening slik st det alltid var positivt. Jeg bruker bur på henne da hun har tygget på omtrent alt i rommet hun er i, og etter jeg gjorde det roet hun seg betraktelig ned og sover så og si hele arbeidsdagen
 3. Hvilke grenser setter du for hunden din?

  Vandre hvileløst omkring gjør meg sprø Ikke lov. Når jeg har besøk og jeg sier de skal ligge et sted så skal man ligge der. Om det er i stolen sin eller evt i bur. Og grining er forbudt da.
 4. Har "din" rase alt du ønsker deg?

  Pomeranian: - For mye vokt i form av bjeffing. Min er absolutt ikke den verste da hun sjeldent bjeffer bare for å bjeffe. Men det er omtrent kloremerker i parketten når det ringer på feks. det er vel også det eneste. Med ny rase merker jeg det er deilig med litt størrelse og mindre pels. Men har aldri tenkt over det som et problem. Whippet: - Mareritt som valp, behagelig som unghund og forhåpentligvis voksen - Fryser lett. En tur i skogen med bålkos resulterer i en hund som sitter og rister og syns synd i seg selv. Leste før jeg skaffet meg rasen at de Har veldig lett for å få seperasjonsangst og at de er ekstremt flokkavhengige. Jeg har aldri hatt en hund som bryr seg så lite om hvem hun er med bare hun får ligge nærmt og få varme. Om jeg forlater rommet driter hun langt i det. Og det er veldig deilig. Ingen problem med seperasjonsangst heller.
 5. 100% stilling og valp

  Her også, min har ikke hatt uhell inne siden hun var 4 mnd gammel. Nå i en alder av 11 mnd må jeg dra henne ut om morgenen da hun fint kunne holdt seg noen timer til.
 6. Avslag fra nabo i borettslag om hundehold

  Kjenner jeg blir skikkelig provosert. Hva f*** har naboene med om en har hund eller ikke? En vanlig allergiker vil da tåle å bruke samme oppgang som en hund??? Ellers kan de ikke ta bussen en gang uten å reagerer på hårene som henger i klærene til hundeeiere. Syns allergikere styrer hele vår verden "i tilfelle det skulle dukke noen opp" det er selvfølgelig synd i dem som er så allergisk at de nærmest må ha adrenalinsprøyte bare de hører en hund bjeffe - men hvor mange av dem finnes det da?
 7. Pomeranianoppdrettere?

  @Hellhounds så bra at hun har funnet valp! 😃
 8. Håndarbeidstråd!

  Strikket ullgenser til pinnedyret
 9. Pomeranianoppdrettere?

  Ordentlig nese? hvis hun skal bruke den i agility så ga jeg meg faktisk på agility med mine da de endret minstehøyden på hopphinderne slik at de ble mye høyere enn hunden. Etter å ha konkurert i to år så jeg meg også lei av at duken på pølsen var så tung at de ikke klarte å komme seg igjennom den. Så jeg syns ikke at agility er inkluderende for de aller minste rasene.. Ellers er de utrolig gøy å trene det meste med da de elsker å lære nye ting! hvis hun har lett i to år har hun enten kriterier pommen ikke klarer å innfri eller så må hun opp i pris. Pommen har (dessverre på mange måter da det er blitt mye stueoppdrett med null erfaring eller formål med avlen) eksplodert i popularitet de siste 10 årene så det å finne en valp er ikke vanskelig i det hele tatt. Derimot ville jeg som nevnt over funnet meg en seriøs oppdretter som også kjenner hundene sine godt og kan hjelpe med å finne både riktig kombinasjon og valp til det hun ønsker å bruke den til. Pomeranian er verdens herligste rase, bare man kjøper av noen som avler på rasetypiske hunder
 10. Om du kan strikke så kan du strikke en selv i godt ullgarn
 11. Jeg trenger litt hjelp fra datakyndige 😝 Jeg har i dag en gammel ipad hvor jeg overvåker hundene når jeg er på jobb via en app som snakker mellom min iphone og ipad. Pad'en begynner og bli gammel og jeg har derfor tenkt at det er bedre å bruke 1000kr på et webkamera enn 5000kr for en ny pad. Appen jeg bruker i dag lager en logg led når hundene gir lyd fra seg. Så dvs at selv om jeg ikke har sett på dem med kamera på tre timer så kan jeg likevel gå inn og se om de har vært urolige. Dette ønsker jeg , og lurer på om er mulig med et webkamera. Noen erfaringer?
 12. Stresset valp

  En valp trenger også ofte å lære og finne roen. Hjelp den med å finne teppet sitt og ligge i ro. Løper den derfra tar du den tilbake. Kos gjerne med den frem til den slapper av selv.
 13. Knurrer og biter

  Jeg har hull i HALSEN på superundertøyet mitt som en 12 uker gammel mega happy valp klarte og hoppe opp og bite seg fast i 😂 Så JO! Valper klarer fint å bite hull i klær
 14. Kaldt ute - ligge i bilen

  Det er ikke en ønskesituasjon, men for en liten periode må hun. Men det var ikke en tråd for å diskutere om man syns det er riktig eller ikke men hvordan man kan gjøre det behagelig for hunden når det er minusgrader.
 15. Hund og kulde

  Jeg har aldri kledd på pommen bortsett fra en langtur i fjor i -10 grader og hun satt i sekken pga 30 cm nysnø. Heller aldri sett henne fryse, men de har veldig tykk og god underull - synd mange velger å klippe dem korte for de er så "søte med teddyklipp" da bortfaller pelsens funksjon.. whippeten har jeg måtte prøve meg frem da rasen er ny for meg. Hun er tydeligvis en av de som tåler en del kulde og viser sjeldent at hun direkte fryser. Jeg har et hjemmestrikket ulldekken jeg bruker mye da det varmer selv om det er vått. Ellers bruker jeg regndekken når det regner og foret vanntett softshell dekken når det er kaldt.
×