Jeampi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,675
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Om Jeampi

 • Rang
  Pommefrøken
 • Bursdag 06/28/1988

Contact Methods

 • MSN
  jeaneidy@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Pomeranian og Whippet

Nylige profilbesøk

4,654 profilvisninger
 1. Så utrolig heldig du er som har mulighet for en slik løsning! Jeg kan ikke se noe problem med å forholde seg til to familier, hunder tilpasser seg ekstremt godt. Men når den var valp/unghund ville jeg forsikret meg at dere var på samme side oppdragelsesmessig. Jeg merket feks når jeg holdt på med båndtrening med minste min så fikk ingen andre gå tur med henne - rett og slett fordi jeg ville gjøre det på min måte og stolte rett og slett ikke på at andre var like konsekvent som meg.
 2. Afghansk mynde eller storpuddel (med utstillingsklipp) sett borti fra mine egne raser som jeg også syns er fantastisk vakre og som også er på toppen av listen.
 3. Jeg kjenner at feministen i meg bobler litt når en skal si at voldtekt kan sammenlignes med blind vold. For å sette på spissen(fra meg en kvinne til deg en mann) hvis du kunne velge mellom å bli skambanket (og forhåpentligvis) slått i svime slik at du ikke husker store deler av opplevelsen og bli så krenket og sårbar misbrukt seksuellt (og ja menn blir voldtatt også) av noen som enten skal hevde sin makt eller rett og slett er så seksuellt frustrert at han bare tar den første og beste. Så vet jeg hva jeg hadde valgt iallefall. Når flere som har blitt voldtatt sier at de bare håpte at han tok livet av dem så sier det hvordan man har det i gjerningsøyeblikket. jeg sier ikke dette for å bagatellisere blind vold - en grusom sak som kan og vil prege et menneske resten av livet. men voldtekt, min største skrekk både for meg selv og de jeg er glad i. og ikke minst som mange skriver over - det tar noe fra alle kvinner. Vi skal ikke gå alene hjem fra byn, vi skal helst ikke jogge alene etter mørket, vi går med alarmer på oss og får alltid høre at "ta ansvar selv" for å ikke provosere frem noe. En venninne av meg som har jobbet i fengsel sa at jeg burde ta ut hestehalen når jeg gikk hjem fra byn - for noe så lite kan gjøre at en overfallsmann velger meg i mengden da en hestehale er lett å gripe tak i. Tenk at vi må gå rundt med sånne tanker og triks for å eliminere sjangsen for å bli voldtatt. Og ja, det er en promille av oss som det faktisk skjer med, men hvor mange menn tenker over hvordan de går kledd, hvilke vei de skal gå hjem og om kompisen kan følge dem fordi en skal hjem fra byn - den prosenten er så og si ikke eksisterende i forhold. Så i bunn og i grunn handler det om frihetsberøvelsen vår.
 4. Helt enig med deg, men hadde jeg måtte valgt hadde jeg villet blitt banket opp sønder og sammen - anyday any time. Ikke fordi jeg har blitt usatt for noen av delene, men fordi voldtekt (i mitt hode) stjeler noe fra deg og ødelegger deg på en måte som må være forferdelig ensomt å bearbeide. Grufullt!
 5. Jeg har en kjempefin joggeløype rett nedenfor meg, men den har ikke gatelykter og er relativ øde - så jeg har aldri turt å jogge der om vinteren etter mørket. Har vurdert om jeg skal tørre nå når jeg har fått "stor" hund (gått fra 3-13 kg så for meg er hun stor 😝) da jeg aldri har hørt i media at noen med hund er blitt overfallt. noen av dere andre hørt det?
 6. Hater å legge de gamle i narkose. Har selv gjort det to ganger med gamlemor (10 år) for tanntrekk, hun har heldigvis ingen problemer med å sovne men før jeg valgte klinikk forhørte jeg meg litt rundt. Anicura for eksempel har gass anestesi med dyrepleiere som overvåker pust, hjerte osv under hele narkosen - men dette koster. Da min har vært i narkose mange ganger uten problem valgte jeg en klinikk med vanlig narkose da de tok 2000kr for behandlingen mens Anicura skulle ha 5000kr. Men hadde hun hatt historikk med uro under narkose hadde jeg nok valgt annerledes. lykke til!
 7. Mange formerker har pengene tilbake garanti dersom hunden ikke liker det. Ville sjekket opp i det
 8. Jeg har dessverre ikke noen tips, men jeg har ledd høyt av historiene her
 9. Valper er så utrolig forskjellige, og blir stueren i veldig forskjellig alder. Har du tenkt om det kan være en annen grunn til tissingen enn at den er nødig? Min eldste pom som dessverre ikke er mer tisset dersom hun ble skremt av noe, men hun var en ganske skranten hund nervemessig. Hun ble aldri 100% stueren. Pommen jeg har nå tisser på seg av glede dersom blæren er litt for full og det skjer noe superdupergøy. Mens Whippeten som nå er 6 mnd har vært stueren siden hun var ca 3 mnd gammel (kan telle uhell inne på en hånd siden da) hun setter seg foran ytterdøren når hun må ut.
 10. Vanskelig spørsmål! :-P - uredd - bjeffer ikke (er tross alt hund vi snakker om så får vel heller si sjeldent :p) - ikke lydredd (torden, raketter, osv) - kan ta den med overalt og den tåler å bare "være der". Dvs sove i en sofakrok, bli der den får beskjed om. Uinteressert i omverdenen - god å sosialisere, unngår konflikter. - førerfokusert - men ikke mammadalt. Tåler å gå med andre - lettstelt pels - mellomstor (fra 5-20 kg) - utholdende men også god av knapp, tåler en dag uten skikkelig tur uten å gå på veggene foreløpig er whippeten veldig nært idealhunden!
 11. Hva tenker dere i forhold til at Bran har samme symbol på "brosjen" sin som the white king (er det det han heter? :p) har på rustningen sin?
 12. 35:(28/8-3/9)Mandag -@KangerlussuaqTirsdag -@Jeas_89Onsdag -@mushiTorsdag -@Ozzy (jeg håper veldig du har lyst hilsen the snapmeister)Fredag - @EmilieLørdag - @SandyEyeCandySøndag -@klara_sofie36:(4/9-10/9)Mandag @JeampiTirsdag@KajaOnsdagTorsdag - @maysofieFredag -@MegaMarieLørdag - @Therese,Bonzo&NemoSøndag - @Bellare37:(11/9-17/9)MandagTirsdagOnsdagTorsdag -@TonjeFredag - @Perfect ImageLørdag - @Jeas_89Søndag38:(18/9-24/9)MandagTirsdagOnsdag@kristin_nordTorsdagFredagLørdagSøndag - @Anooni39:(25/9-1/10)MandagTirsdagOnsdag - @Monab88TorsdagFredagLørdagSøndag - @maysofie
 13. Oi så utrolig snilt! Jeg tror jeg prøver vanlig søppelbøtte da jeg leser over st de ikke er så luktfri likevel. Men utrolig snilt, tusen takk!
 14. Mulig heg er forferdelig dårlig på å forklare meg men Orca skjønte det. Når jeg lufter går jeg ofte på oppsiden av blokken både for variasjonen sin skyld og fordi jeg har en 11 år gammel pom som ikke bør gå i 1000 trappetrinn om dagen. Ja jeg kan bære henne med det var ikke dette som var topicen. Ovenifra er det ikke eksisterende med søppelbøtter, og posene LUKTER derfor tar jeg de ikke inn i mitt eget søppel. Jeg har felles oppgang med tre andre, tviler på at de blir glad for at det står en søppelbøtte med bais utenfor inngangsdøren min. Jeg har satt et søppelspann på terassen, så får jeg heller komme på noe lurt neste sommer i (forhåpentligvis) varmen