Jump to content
Hundesonen.no

Lotta

Utmeldt
 • Content Count

  3005
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lotta last won the day on April 22 2012

Lotta had the most liked content!

Community Reputation

681 Excellent

5 Followers

About Lotta

 • Rank
  Life is a journey, not a destination...

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Mine dyr
  Smil til verden og verden skrattler tilbake!

Recent Profile Visitors

6057 profile views
 1. Lotta

  Informasjon om "Akkurat Nå"-tråden OBS OBS

  Hei Tonje. Må bare ile til å si at det ikke er noen hemmelighet at du har meg langt opp i halsen og har postet adskillige innlegg med lyskespark i min retning. Du om det. Jeg har ikke noe personlig i mot deg, kjenner deg ikke, antar at du har hjertet fullt av gode hensikter og bare er grei, innerst inne. Men hvis du i framtiden føler veldig behov for å fortelle vennene dine her inne hvor lite du liker meg, så er det modne (et av favorittordene mine for tida) og hensiktsmessige å gjøre, ENTEN holde det mellom dere (de snille og greie), ELLER å kvinne deg opp til å snakke direkte til meg. (Alternativt så er det jo mulig å poste et dikt igjen, så kan jeg gjøre det samme, så hever vi den litterære verdien på Sonen samtidig! ) "Lotta"
 2. Lotta

  Informasjon om "Akkurat Nå"-tråden OBS OBS

  1 av argumentene for å slette AN-tråder er at folk kan ha skrevet noe dumt der. Jeg vil påstå at det er 100% sikkert at mange har gjort, mange ganger, noen mer enn andre. Jeg vil også påstå at folk har utlevert følelser og opplevelser i baby- og barnetråden som de antagelig vil angre på (eller allerede nå burde vært betenkt over), på samme måte som man vil se i tråder om valper, oppdragelse/dressur, min hund, etc, etc. Det postes de utroligste, mest intime og private ting over en lav sko her inne, ikke bare i AN, men overalt. Baby- og barnetråden er veldig lang (Hundesone-format tatt i betraktning), og burde - om argumentene for å snakke om lange, tunge tråder skulle holde vann - vært kuttet/kappet/stoppet for lenge siden. Du var den rette til å spørre, som ikke holder deg for god til å stigmatisere eller stemple andre (som f eks meg), når du er tom for argumenter. Så ja, svaret er "seriøst" (eller "ironi", om det er lettere å forholde seg til). Jeg reagerer på at en håndfull unge voksne i fritida si mener seg kompetente til å vurdere hva som er klokt og riktig for andre å poste på nettet, og mener de sensurerer - du mener tydeligvis at det er helt OK. Ikke jeg heller, men jeg er ganske sikker på at jeg skulle klart å få bort ting herfra hvis det var veldig nødvendig for meg. Men jeg er ikke dum nok til å tro at det ville hjulpet synderlig på imaget mitt om det skjedde 1 uke etter at jeg postet... Du forstår det virkelig ikke på ironi du. Det er jo synd. Eller ikke. ********************************* Edit: Har sikkert blanda antall "leste" med antall "innlegg" i Baby-/barnetråden, tar den, ser jeg - men mener fortsatt at det er vesensforskjell på å slette tråder og å starte nye. Det er vel ingen som har protestert når nye AN-tråder er blitt opprettet?
 3. Lotta

  Informasjon om "Akkurat Nå"-tråden OBS OBS

  Det er dessverre mange barn som er belemret med dumme foreldre - det er ingen god forklaring på denne casen. Har man postet idiotinnlegg man burde latt være, så blir ikke det bedre om de blir slettet etter en uke. Og det er vel ikke akkurat "barnas ve og vel" man har hatt fokus på når man har kommet med dette stuntet? Jeg reagerer fordi forutsetningene for bruken av forumet blir endret, og fordi brukerne / eierne av innleggene ikke blir konsultert før beslutningen tas. Ikke fordi jeg synes verdenslitteraturen går glipp av noe stort. Jeg bruker faktisk heller aldri gamle AN-tråder, men blar meg ofte bakover noen sider i den som er "live" - i motseting til deg synes jeg det har vært noen gode diskusjoner også i AN, diskusjoner som iblant har blitt flyttet (helse/kreft/røyking), iblant ikke - som kvinnesaksdebatten på senvinteren (ingen aning om jeg kunne funnet den igjen, siden jeg altså ikke er særlig imponert over søkefunksjonen på Sonen!) Er det det som er intensjonen og den ideelle løsningen, at de som ikke er enige med "makta" (les moddisene) finner seg et annet sted å være? Jeg synes ikke det, jeg mener at det minste man må få kunne debattere på et forum er måten å debattere på, og hva som skal være tilgjengelig for diskusjon, og hva som skal i søpla.
 4. Lotta

  Informasjon om "Akkurat Nå"-tråden OBS OBS

  What-ever, 2ne. Om du er "drit"imponert (modent uttrykk, for å bruke din terminologi), eller ikke-imponert, eller leser hva jeg skriver, eller ikke, har ikke særlig stor betydning for meg. Jeg står for hvert ord jeg har postet i denne diskusjonen, jeg. Om du hadde vært artikulert nok til å utdype hva du reagerer sånn på, så kunn jeg alltids ha svart deg, men foreløpig er det ikke særlig mye å respondere på, du skriver så krøkkete (noen ville kalt det søppel, rett og slett) at jeg er usikker på hva du reagerer på. Tja, hvem skulle hindret meg i å gå inn i et gammelt innlegg (dvs over 1 uke) jeg har postet her på Sonen og endret det? "Sonen"-reglene, liksom? De som kan endres over natta av moderatorer, uten foranledning? Eller kanskje hvis jeg hadde gode nok argumenter så kunne de moderert for meg? Kanskje det? Alle andre som følger med på "bekjentes" gjøren og laden er positivt interesserte, særlig når de frustrerte kommer tilbake etter 3 ukers tur til Thailand uten nettilgang. Jeg er en av de nysgjerrige snokene, eller kikkerne, om du vil Kanskje jeg til og med er ute i onde hensikter? Hvem vet?
 5. Lotta

  Informasjon om "Akkurat Nå"-tråden OBS OBS

  Selvfølgelig - og så lenge innlegget mitt står her så er det jo den enkleste ting av verden å sitere - og få ting rett Tja, personlig synes jeg at det er postet skrekkelig mye "bullshit" i både den ene og den andre tråden her på Sonen, så hvorfor ikke bare slette hele dritten, siden det meste antagelig er visvas i en eller annens øyne, uansett? Eller kan det tenkes at det er en bedre ide her, som IRL, å la dem som står for søppelet få kaste det selv? For å sitere Tom Lehrer, "Smut is in the eye of the beholder". Selv bruker jeg aldri søkefunksjonen på Sonen, men det betyr ikke at jeg ikke har glede av gamle gullkorn og (for meg) morsomme replikker, vakre bilder, (livs)historier og livserfaringer postet av "bekjente" som jeg har lært å kjenne gjennom et langt liv på dette forumet, tidvis langt tilbake. Som sporadisk Sonen-bruker gjennom mange år gir det meg fortsatt glede å lese om løst og fast som andre Soniser holder på med, og jeg siden de nå har valgt å fortelle på et internettforum, synes jeg det er OK at jeg får kikke inn når det passer for meg. Det har til og med hendt at jeg har fulgt med fra sidelinjen, uten å være pålogget - og da som en av disse fæle "gjestene" som kunne ha vært ute med skumle hensikter. At du mener noe annet er selvsagt helt OK. At det er umodent å kunne definere "sensur" er tullete.
 6. Lotta

  Informasjon om "Akkurat Nå"-tråden OBS OBS

  Skulle ikke forundre meg om det hadde blitt en bråstopp på halvkveda viser og "jeg har sagt A, men våger ikke si B"-svada og kjerringsnakk på et øyeblikk, da nei...
 7. Lotta

  Informasjon om "Akkurat Nå"-tråden OBS OBS

  Jeg har heller ikke sagt at du har bedt om å få slettet innlegg. Men du har postet ting som du har bedt om å ikke bli quotet på (og som er blitt respektert av brukerne her, så vidt jeg vet?), og sagt at du har vært usikker på om du skulle skrive om ditt privatliv her på Sonen, og landet på å gjøre det. Nettopp fordi du er en dreven og voksen forumbruker er det naturlig å bruke deg som et av flere eksempler på innspill som har kommet den siste tiden, og da det var ditt forslag om sletting så er det kanskje greit at jeg refererer til deg? Eller? Skal vi glemme det nå som hele tråden skulle slettes? Det er barnelærdom at det som er postet på internett er der "til evig tid" - ungene mine vet det, tantebarna mine vet det. Alle burde vite det som bruker fora. Det eneste du oppnår ved å slette tråden er at "ryddig" og fornuftig bruk (som korrekte sitater) blir borte - drittsekkene og dem som er "ute for å ta deg" har det de behøver åkke som. For å spørre på en annen måte - hvorfor skulle det "ikke stå" til evig tid"?
 8. Lotta

  Den store baby(og barne)tråden <3

  Problem med hva? Sukkerinntak, moderering, lange tråder, treg Sone, oppdiktede begrunnelser for å slette innlegg?
 9. Lotta

  Informasjon om "Akkurat Nå"-tråden OBS OBS

  Det er vanskelig å vinne når man ikke har gode argumenter. Det er veldig godt drevne, voksne forumsbrukere som i de siste dagene her har ytret ønske om sensur og fjerning av (egne) innlegg, vært usikre på om de skulle poste private ting, eller har sutret over at ting de har uttalt på forum er blitt (mis)brukt og kritisert. Yodel og JeanetteH, f eks. De er fullstendig klar over at WWW står for World Wide Web, og at hvem som helst med internettilgang kan lese det de har postet. Hvis det er ønskelig at Hundesonen skal bli en lukket medlemsforening så synes jeg det redelige ville være å opprette en Hundesonen-gruppe på Facebook, f eks - så kan dere jo selv velge hvem som skal få være med på innsiden og lese det som postes, og hvem som skal være på utsiden og IKKE få tilgang til denne siden. Å anta at det er en gjeng "stalkers" der ute som nitidig samler informasjon for å bruke mot Sonens medlemmer (for det leser dere jo av antall "gjester", ha, ha!) er rett og slett absurd, sorry, paranoid - hva blir det neste? At VG stenger sidene sine, fordi det er så mange som leser at det er mistenkelig??? At Belgerpias (f eks) innlegg skal slettes fordi de andre har angret seg synes jeg er helt forkastelig, og jeg mener det er bakstreversk å endre godt innarbeidede spilleregler på et forum over natta fordi "noen" får et lyst øyeblikk og angrer på det de har postet. Nehei, nei - hvor mange tusen poster har dere slettet det siste døgnet? DERE mener at det ikke står noe viktig i disse trådene. Derfor er det dere bedriver sensur. Dem av dere moderatorer som har bestemt og slettet tråder. My point exactely.
 10. Lotta

  Den store baby(og barne)tråden <3

  Jeg er ganske oppmerksom på sukkerinntaket hos mine barn - av grunner som jeg antagelig bør holde for meg selv... Apropos, er det ikke på tide å slette denne tråden? Må gjøre Sonen fryktelig treig, siden den er på 1167 sider, og jeg tror noen kan ha sagt ting her som de kanskje angrer på, eller som kan brukes mot dem...???
 11. Lotta

  Informasjon om "Akkurat Nå"-tråden OBS OBS

  Vi kan vel bare konkludere med at selv de paranoide kan bli forfulgt
 12. Lotta

  Informasjon om "Akkurat Nå"-tråden OBS OBS

  Jeg er prinsippielt i mot sensur, for det første, for det andre synes jeg det er absurd at brukerne av dette forumet blir beroliget og synes de blir godt ivaretatt av at "hvem som helst" (les: "moddiser") fjerner vilkårlig ting de selv har postet på nettet, for det tredje, i min verden er ikke 1 uke gammelt...
 13. Lotta

  Informasjon om "Akkurat Nå"-tråden OBS OBS

  Øhhh - dere ser ikke noe selvmotsigende i å fjerne de mest populære trådene på forumet fordi det blir tregt når det blir brukt? Trenden går mot at Hundesonen blir en insider-klubb for et fåtall brukere med dårlig impulskontroll og vurderingsevne, og så lite selvtillit at de ikke klarer å avgjøre selv hva de har godt av og hva som er fornuftig. Personlig synes jeg det er utrolig merkelig at de har større tillit til at mer eller mindre modne, selvutnevnte moddiser skal klare å vurdere slikt, men de om det. Ellers er det latterlig naivt å tro at leserne her inne glemmer info om syke barn, utslitthet, psykiske utfordringer, ekteskapsproblemer, omplasseringer, fyllekuler, one-night-stands selv om trådene blir slettet. Trøsten får dog være at ved å fjerne de mest brukte, leste og populære trådene på Sonen så dør forumet snart ut av seg selv - da behøver ingen å være bekymret for at ny, personlig info skal spres herfra ihvertfall!
 14. Lotta

  O-navn

  Bikkjer som heter O-ren bør vel heller ikke vinne for mye i Sverige, he, he! - Men flytter man til et muslimsk land så blir det førstevalget, så klart
 15. Lotta

  O-navn

  Sabatier-kniv i hundesenga kvalifiserer til Oh-Shit
×