Jump to content
Hundesonen.no

Lillekrapyl

Medlemmer
 • Content Count

  1051
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Lillekrapyl

 1. Lillekrapyl

  Akkurat nå - mars

  Er så nydelig med vår! Gikk en times tur i sola rett etter jobb i går, og kom hjem til at middagen var klar. Nå er jeg på hjemmekontor og kjenner at det frister å komme seg ut i sola etterhvert. Godt det snart er helg.
 2. Lillekrapyl

  Akkurat nå februar

  Ønsker meg voksen hund neste gang jeg Har tidligere kjøpt voksne hunder fra oppdrettere, og vært veldig fornøyd med det valget. Synes valpetida er rimelig slitsom 😅 selvom de er utrolig søte da. Hunden vi har nå fikk vi som valp, og hun fyller 7 år om 2 uker. Tida flyr..!
 3. Lillekrapyl

  Akkurat nå februar

  Kjøpt meg felleski i dag! Gleder meg så til å prøve de 🤗
 4. Lillekrapyl

  Liten hund i kulde.

  Vår dvergpuddel - ca 4 - 4,5 kg er ute på tur hver dag. I dag er det -8 grader her.
 5. Lillekrapyl

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Definitivt et marked her ja, om en er den typen 💰🤑
 6. Lillekrapyl

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Og jeg som har puddel kan vel pare med hva som helst - men helst ikke puddel. Alle mulige mix-varianter koster jo mye mer enn renrasede pudler 😂😅
 7. Lillekrapyl

  Jobb og hund

  Nå i disse tider er det mye hjemmekontor for vår del. Når vi fikk hunden, hadde jeg henne med på jobb første tida (jobb på kontor). Har 7,5 timers arbeidsdag, med drøye 20 minutter kjørevei per vei. Er jeg på kontoret, er hunden alene hjemme til sønnen vår kommer hjem fra skolen.
 8. Lillekrapyl

  Akkurat nå - januar

  Nei og nei så kjedelig Håper snekkerfirmaet kan ordne opp, snarest mulig!
 9. Lillekrapyl

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Tenkte det samme 😬😆
 10. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Mannen min sendte en sms i dag. Hunden bjeffet og ulte 01:15 i natt.. 😴 Veldig slitsomt. Føler med deg, og du/dere bør nok sende en melding dere også - men kjenner på det med konfliktskyheten da
 11. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Det sitter veldig langt inne, kjenner på angst bare ved tanken på å skulle oppsøke en nabo..
 12. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Har en nabo (nærmeste nabo) som har to hunder. Disse luftes i hagen på kveldstid, og den ene av de bjeffer veldig. Dette skjer ofte etter vi har lagt oss (etter 2230) og tidvis også veldig sent, over midnatt - slik at vi blir vekket. Jeg er veldig konfliktsky, og har derfor ikke tatt det opp. Men jeg har også stort søvnbehov, og nå lurer jeg på om det er innafor å sende en sms og be dem om å lufte hundene litt tidligere på kvelden.. Hva tenker dere?
 13. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Ja, kjør på! Så gøy med symaskin da!
 14. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Koselig jul, men nå kjente jeg det var godt med en rolig dag uten planer! Vært på Elkjøp og returnert en gave, og har bestilt ny el-tannbørste på nett. Måtte innom 4 dagligvarebutikker for å få tak i kalkun, var tomt over alt. Så fikk jeg kjøpt 3 brett med brus. Hadde planer om å gå en tur, men for et drittvær med dette regnet.
 15. En hund og et halsbånd her i hus 😅 Et orange enkelt et med reflex.
 16. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

 17. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Vært og shoppet i flere timer i dag. Fått ordnet de siste julegavene nå. Mangler å handle inn mat og drikke, satser på å ta det på dagtid i morgen. Har åpnet en donutssjappe her, så i dag var jeg innom der og kjøpte med seks donuts. 😋 Så fikk jeg karakter på hjemmeeksamen, ble en B. Hadde aldri trodd det skulle gå så bra!
 18. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Men godt når den kom! Får handle inn i morgen Godt du fikk tid til test i dag. Er det i morgen du får svar? *krysser fingrene for deg*
 19. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Fått gjort masse hjemme i dag, så det er godt. Venter veldig på utbetaling av dagpenger. Trenger penger for å handle inn mat og drikke til jul. Skal også fikse de siste små julegavene, som er til hunder og katter i nærmeste familie. Veldig mildt vær her i sør, ikke mye julestemning. Men i dag har sola tittet frem, og det er deilig. Kom nettopp inn fra tur langs stranda med hunden.
 20. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Vi skal ha fem gjester lille julaften, to gjester julaften og ti gjester (to familier) første juledag. Alle gjestene er nær familie av oss. Kjøpte nytt spisebord tidligere i høst, og er glad for det nå - for det er 3 meter langt når begge lemmene legges i. Tenker også at noen gjester kan sitte ved sofabordet på første juledag. Har også mulighet for å ta inn et utebord med stoler. Så akkurat når det gjelder spising klarer vi å følge reglene. Men er litt spent ellers. Har tre barn selv, og første juledag blir det totalt åtte barn. Ikke like lett å holde alle barna fra hverandre 🤔
 21. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Kanskje lurt å ta en test ja.
 22. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  God bedring
 23. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Nei, så kjedelig 19 grader er jo kaldt det også spør du meg..
 24. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Veldig kjipt Åå, aå deilig med snø! Misunnelig!
 25. Lillekrapyl

  Akkurat nå - desember

  Den ene måneden jeg er uten inntekt (arbeidsledig, fått ny jobb fra januar) ryker oppvaskmaskinen. Vært ute og kjøpt ny - 8000,-. Det var den bufferen liksom. 💸💸 Ellers er jeg så lei av regn. Kommer meg ikke ut på de lange turene jeg hadde tenkt.
×