Gå til innhold
Hundesonen.no

Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  551
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tricolor

 1. Akkurat nå, februar

  Mennesker som blir opererte skal jo helst opp og i aktivitet så raskt som mulig. Jeg kan ikke skjønne at en halvtimes tur skulle skade.
 2. Siden det er en pasient på jobb som stadig spør om jeg skal ha baby, så føler jeg meg kallet til å starte ny tråd. Og nei, i en alder av 58 kan man nok ikke bli gravid. Heldigvis, er altfor gammel til nattevåk og kolikk og alt det der. Og ikke minst, for gammel til å henge med i svingene med hensyn til å følge opp skolegang. Godt nyttår til alle trådfølgere
 3. Den store baby- og barntråden 2018

  Nå tror visst Sonenannonsørene at jeg har født. Annonser for mammaklær er byttet ut ned babyklær. Yeeeey.
 4. Eventuelt kastrere hvis det er en hannhund. Kastrering løser alle problemer. Hund som biter - kastrer den, så blir den sååå snill så.
 5. Den store baby- og barntråden 2018

  Nei, Sonen. Jeg trenger ikke mammaklær heller. Så hvis du trodde at jeg responderte på reklamen om assistert befruktning, og at jeg ble gravid, så må jeg bare opplyse om at jeg fortsatt nærmer meg de 60. Som regel blir man ikke gravid i den alderen. Verken assistert eller naturlig. Jeg trenger altså ikke reklame for mammaklær.
 6. Akkurat nå, februar

  Servert med vaniljesaus, til og med Si meg, hva er wiltonfarge, og hva skal det gjøre godt for?
 7. Jeg må vel si at jeg er blanding av golden- og labradorretriever. Golden: rolig, sedat, godslig og snill, hjelpsom. Men kan bite hvis jeg blir provosert. Labrador: glad i mat, godt humør. Men så må jeg visst blande inn en rase med vannskrekk. For jeg innser at jeg er vannhund med minus som fortegn.
 8. Akkurat nå, februar

  Jeg hadde også pinnekjøtt i går. Med kålrotstappe
 9. Det var jo en svært nyttig hund
 10. Akkurat nå, februar

  Det ble da litt amputert uten den knappen. Likte ikke. Er også enig med @Pippin&Symra
 11. Akkurat nå, februar

  Vinterlys. Nå har den mange stemmers overvekt. Løp og kjøp. Red: nei, det har den visst ikke. Men kjøp den likevel🤣
 12. Akkurat nå, februar

  7 Kong Håkonkonfekt, det er innafor som kveldsmat? (Her en dag hadde jeg 3 Sarah Bernard til lunsj. Det er Grete Roededietten sin, det).
 13. 10 TING du ikke kunne klart deg uten

  Strikkepinnelageret, heklenållageret, garnnøste, garnnøste, garnnøste, saks, kniv, pappas ring, mammas ring, garnnøste. Mat og drikke er så basale at jeg antar de ikke teller som ting.
 14. Akkurat nå, februar

  Han er en av de søteste ungene jeg vet om. Enten han er troll eller ikke
 15. Akkurat nå, februar

  Sikkert litt klamt, meeeen klippe hull i bunnen av en sort søppelsekk og tre den over hodet. Dra en bøtte nedover hodet. Den bør fortrinnsvis ha et hull til øynene og nesen. Vipps, så er man en salvetube.
 16. Akkurat nå, februar

  Urmaker skiftet batteri i søsteruret mitt i dag. 120 kroner.
 17. Akkurat nå, februar

  Oppe og ikke gråter. Jobbehelg på meg, så nå lader jeg opp til 7 morgenstell og medisinutdeling. Og tilbereding og servering av mat. Gi meg en jobb der jeg kan komme til ferdig stelte beboere, slippe medisinansvar, bare servere god mat og lage kos og prate og synge med de. Sånn ellers, så må dere ha en fin søndag.
 18. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg har aldri skjønt det der med å reise hjem så fort som mulig. Nøt hver dag på sykehuset, hvor det var profesjonelle å spørre om råd, og ikke minst andre nybakte mødre å dele opplevelsen med. Komme til dekket bord, slippe oppvask, husarbeid og ungemas fra eldre søsken. Men alt forandrer seg jo. Ikke mye service lenger, er jo rett på hotell hvor man er delvis overlatt til seg selv. Så da kan man vel likeså godt dra hjem.
 19. Akkurat nå, februar

  Oppholdsvær i dag. Jeg skal på jobb i ettermiddag, min jobbehelg.
 20. Akkurat nå, januar

  Du glemte HOGGORM.
 21. Akkurat nå, januar

  Så fiiint
 22. Akkurat nå, januar

 23. Akkurat nå, januar

  Bare ikke sett kattemat (les:kjøtt) på et tefat og tro at han styrer unna det. Det blir en del ekstraarbeid av det, lærte jeg i dag.
 24. Akkurat nå, januar

  Uten ordentlig strøm kan det bli en spennende dag. Har fått kokt kaffe på dieselaggregat. Ledningene til både strøm og telefon er nede. Vi er avhengige av strøm for å få vann. Det enkle liv, m.a.o.
 25. Akkurat nå, januar

  Jeg har fått 3 mail fra Nettflix Norge om at det var ABSOLUTT siste varsel om at betalingsinformasjonen ikke virket. Jeg har ikke tenkt å oppgi betalingsinformasjon. Om abonnementet opphører etter prøvemåneden, så skitt la gå. Jeg fant ikke 6. sesong av Call the midwife der likevel.
×