Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  549
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tricolor

 1. Istedetfor jobb burde han heller komme seg til legen og få tatt en ny crp og en sykemelding.
 2. Kylling og pommes frites på distriktets største kjøpesenter.
 3. Bergen gjelds ikke, der har regnet vett til å falle rett ned så de kan bruke paraply. Dalstrøka innafor, derimot
 4. Å, håper den koser seg på hybelen i 9 mnd.
 5. Altså, jeg lurer på en ting. Når dere barberer fjesene på hundene, hva meg værhårene, går de med i dragsuget. (Ja, fornuften min sier at de nødvendigvis må gjøre det). Men har det ingen betydning for en hund? En katt med klipte værhår er vel bittelitt handikappet?
 6. Middag og dessert på gresk restaurant. Ikke spør hva jeg spiste. Godt var det ihvertfall.
 7. Vært på fotokurs, der var det en fotograf som plutselig gikk bananas over mobilen sin. Jeg spurte om han hadde fått telefon fra Hamar eller noe sånn, men nei, mye bedre enn det. Hunden hans hadde vunnet etellerannet på Dogs4all. Så da ble jeg også plutselig involvert Men jeg vet ikke hva den fikk, bare et det hang høyt Kunne ikke spørre, da hadde jeg avslørt hvor uvitende jeg er.
 8. Lapskaus på boks er namminam, det også, for tenk. Er mer enig når det gjelder den spaghettisaken.
 9. Joikakaker moset sammen med poteter i sausen. Tyttebærsyltetøy og rå, revne gulerøtter. Namnam.
 10. Spist middag på Ullevål pasienthotell. Vanskelig å velge. Så litt innebakt fisk, en elgkarbonade og et stykke Lasagne. Blei mett kan man si.
 11. Gratulerer🎈
 12. Anton.
 13. Har dere ikke rutiner for debriefing etter sånne opplevelser? Og verneombud?
 14. Krysser fingrene og ønsker lykke til. At man kan bli så engasjert i ukjente personers babyprosjekt. Og så kjenner jeg at jeg er ekstra glad i disse sonenbarna.
 15. Tøffeste Henrik. Alt han har tatt på strak arm så og si. Sikkert godt å få reagere litt.
 16. Bakt en del glutenfrie kaker. De smaker godt. Gjærdeig kan nok heller diskuteres.
 17. Det var da en trøst for meg. Din er mer rotete enn min. Sitter i stresslessen med dagens første kaffetår. Vil ut på tur, men det kunne godt blitt litt oppholdsvær.
 18. Hjort skutt for 4 år siden til middag i går. Pølse og hjemmelaget potetstappe i dag. Det må sies at hjortekjøttet har vært dypfryst i de 4 årene
 19. Jeg arvet faren min sin ring. Den passer på min ringfinger. Den bærer jeg i anledninger som han ville likt å være med på. Så et smykke eller lignende, hvis du har det etter henne? Eller en av hennes vaser til blomster, lysestaker til lys?
 20. Jeg har mange par med sko, men crocks kommer ikke i min skopark. Hjemme fra jobb. Vakten begynte hysterisk. 2 pleiere som ringte på meg og måtte ha hjelp asap. Hun ene var så stresset at hun ville helst snudd i døra. Vel, jeg fikk leke sykepleier en stund, og så fikk vi etterhvert orden i sakene. Så roet det seg etterhvert. Nå skal jeg snart hoppe i halmmadrassen. Bonden znorker. Lurer på om jeg lager like mye bråk som han når jeg entrer senga. Hvis jeg har lagt meg først, føles det som en 7-armet tsunami når han velter seg oppi. Nei, vi har ikke vannseng.
 21. Nettopp våkna og stått opp. Det aner meg at denne dagen blir heller ikke så drøy siden jeg skal på jobb. Jeg lurte fælt på hvorfor Bonden ikke hadde kokt kaffe. Men så viser det seg at mann og hund er på heia og ser om det er etternølere av sauer. Jaja, han har visst gryntet noe om en tur. En person mindre på jobb i helgene. Blir nok ukens trim når jeg skal hjelpe til på 3 avdelinger. Ligger pakke og venter på meg på post-i-butikk. Jeg har nesten sluttet å handle klær i butikk. Nettshopping er tingen
 22. Vel, noen stapper silikon i brystene 🤣
 23. I BH-en.
 24. Atpåtil så må jeg av og til på klokken 7 på morgenen etter å ha hatt kveldsvakt. Det er mitt største problem med turnusjobb. Det er ikke vanlig at jeg går til 23 3 kvelder på rappen, men har vært en del sykdomsfravær i det siste. Og da må bare noen steppe inn.