Gå til innhold
Hundesonen.no

Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  555
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av Tricolor

 1. Siden det er en pasient på jobb som stadig spør om jeg skal ha baby, så føler jeg meg kallet til å starte ny tråd. Og nei, i en alder av 58 kan man nok ikke bli gravid. Heldigvis, er altfor gammel til nattevåk og kolikk og alt det der. Og ikke minst, for gammel til å henge med i svingene med hensyn til å følge opp skolegang. Godt nyttår til alle trådfølgere
 2. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg skal være barnepasser noen få dager i måneden, og i dag har jeg vært lissombestemor 😄
 3. Akkurat nå, september 2018

  Flekkefjord er en nydelig by. Og husene rundt der * Moi, Sira osv) er vel forholdsvis rimelige etter hva jeg har forstått.
 4. Robotstøvsuger. Yey or ney?

  Elsker fortsatt min Roomba med gummihansker. Kan anbefale robot på det varmeste.
 5. Akkurat nå august 2018

  😄
 6. Akkurat nå august 2018

  Vår Toyota er 20 år. Og da den første gang ikke gikk gjennom EUkontroll, så kjøpte vi en delebil. Så vi har reservedeler for noen år fremover.
 7. Akkurat nå august 2018

  Er det noen Mjøsinger som kan hjelpe meg. Hva heter dette stedet?
 8. Gaver som støtter veldedige organisasjoner. 🎁

  Jeg hadde heller ikke satt pris på slike "gaver". Hadde tatt det som en fornærmelse å bli påtvunget å "gi" gave til flere av de nevnte organisasjonene. Kreftforeningen kunne gått an, kanskje.
 9. Akkurat nå august 2018

  Ja, jeg skulle få en pakke levert på døren i dag. Har ikke sett noe til det. Har da svart på nytt at det passer å hente på fredag. 3 ganger fylte jeg ut svarskjema og sendte inn for sikkerhets skyld. Så får vi nå se, da. Hvorfor bruker folk og firma postnord når de er så ubrukelige?
 10. Akkurat nå august 2018

  Merrell er gode sko som passer mine føtter også 😊 Jeg hentet etpar pensko, Gabor, på posten i dag. Bestilte fra Brandos. Bestilte størrelsen jeg pleier å bruke, men de var faktisk for store. Så da pakket jeg de pent inn i esken igjen, selv om de var så fine at jeg ønsket å gå på de hele kvelden 😊 Så nå har jeg bestilt et halvt nr. mindre og skal sende de her tilbake.
 11. Akkurat nå august 2018

  Forbrukerinspektørene hadde et program om sprayrengjøring for noen år siden. Det var ikke hyggelig å se, verken hva spray gjorde for lungene, eller hvilken mengde bakterier som lå igjen etter sprayrengjøring. Jeg har ikke kjennskap til KLAR sine sprayer, men hvis de kan etse i stykker komponenter i gusjhodet, så har nok ikke lungene så godt av de heller.
 12. Akkurat nå august 2018

  Tenk på hvordan det blir i lungene når spraytåka pustes inn. Hilsen microfiberentusiasten.
 13. Akkurat nå, juli 2018

  Noen her som har greie på hva man har rett på i forbindelse med flyforsinkelser? Når du blir booket om til et døgn frem i tid. Er det rimelig kompensasjon med hotellrom og 370 kroner i kostgodtgjørelse? Hvis det ikke er rimelig ( Litt lite mat med hotellfrokosten som selvsagt følger med rommet), hvordan går man frem ved klage? Kom hjem et døgn etterat vi egentlig skulle vært hjemme.
 14. Akkurat nå, juli 2018

  Lurer på om det var en Sonenvalp jeg hilste på i går i Trondhjem? 8 uker gammel tollerhannvalp. Nydelig liten sak som gjerne ville smakt på isen min og peip etter meg da jeg gikk en annen vei 💙
 15. Den store baby- og barntråden 2018

  24 år etter første fødsel har jeg fortsatt en rift som sprekker opp og blør hvis jeg har "hard mage". Skrekk å gå på do.
 16. Akkurat nå, juli 2018

  Skal være i sentrum. Storbyturister 😂 Tar oss nok småturer med buss/tog. De har vel uansett klesbutikker i Trondhjem også hvis vi skulle fryse 🤣
 17. Akkurat nå, juli 2018

  Betyr det at vi må pakke vinterklær når vi skal til Trondhjem på ferie neste uke?
 18. Akkurat nå, juli 2018

  Se der ble viruset kastet på meg også. Svimmel som en fyllik, spyr også som en. Skal reise på ferie søndag, håper resten av familien ikke blir smittet. Skikkelig uflaks, altså!
 19. Akkurat nå, juli 2018

  Joda, forstår hva du mener, men nå jobber vi ikke ved flammer eller andre ekstreme varmekilder utenom solen, selv om vi har det rimelig hett. Skulle jo ønske at vi kunne fått gå i lettere klær i det minste. Der kommer økonomien inn. Vi fikk arbeidstøy for etpar år siden. Kommunen hadde bare ikke harr råd til å skaffe lettere tøy nå. Og jeg ville ikke gått i privattøy som jeg måtte ha tatt med hjem for å vaske. Vi har hatt etpar forskjellige aggressive virus som har herjet huset, så jeg er glad for å slippe å vaske arbeidstøyet hjemme. Men vi kan heldigvis gå hjem etter 6-7 timer. Pasientene har ikke den muligheten. Vi pøser på med is, saft og brus. Samt salte kjeks og annen salt mat.
 20. Akkurat nå, juli 2018

  Jobber i sykehjem. Umulig å flytte beboerne bort. Vi har dører og vinduer åpne, med de negative konsekvenser gjennomtrekken fører med seg. Arbeidsklær er påbudt som smittevern. Det har arbeidstilsynet fastslått. Det er ikke engang lov til å brette buksene opp til knærne. Vi må også ta hensyn til beboerne som sitter stille og derfor ikke er for varme. Det blir en balansegang, de må jo ha stell og pleie. Så vi holder ut og håper temperaturen faller snart.
 21. Akkurat nå, juli 2018

  Glemte å se på gradestokken på jobb, men sånn bortimot 30 grader var det nok. Tette arbeidsklær, påbudt med sokker på beina, dusje pasienter på varme bad, stelleforkle i plast og beskyttelsessko i plast mens dusjingen foregår. En kunne få solstikk av mindre.
 22. Akkurat nå, juli 2018

  Flere enn jeg som har problem med facebook?
 23. Akkurat nå, juli 2018

  Vi har hatt grevlinger rundt jobben min i etpar år. Ikke akkurat europavei der, men det eneste vi har gjort, er å passe på at dørene ikke er åpne uten tilsyn hvis den nettopp har vært i nærheten. Ble observert en gang den ble jaget av en katt.
 24. Akkurat nå, juli 2018

  Du skulle se de som henger rundt jur på melkekyrne av og til. Ekle krek.
 25. Akkurat nå, juli 2018

  Klem.
×