Gå til innhold
Hundesonen.no

Tricolor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  555
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av Tricolor

 1. Akkurat nå- desember

  Har vært på aftenvakt, etterpå for jeg til sentrum og handlet inn til pepperkaker og risboller. Så blir det visst litt julebakst her i huset også.
 2. Akkurat nå - november

  Øs pøs regn her. Vind og surt. Skal på jobb i ettermiddag. Hundene leker ulv. Håper naboene er tunghørte.
 3. Siden det er en pasient på jobb som stadig spør om jeg skal ha baby, så føler jeg meg kallet til å starte ny tråd. Og nei, i en alder av 58 kan man nok ikke bli gravid. Heldigvis, er altfor gammel til nattevåk og kolikk og alt det der. Og ikke minst, for gammel til å henge med i svingene med hensyn til å følge opp skolegang. Godt nyttår til alle trådfølgere
 4. Akkurat nå - november

  Sånn tolker jeg det også.
 5. Den store baby- og barntråden 2018

  Så søte barn 💙 og den skjønne gutten din, @Krilo
 6. Akkurat nå - november

  Gratulerer. Er hun oppkalt etter hunden til Mulle Mekk ?
 7. Den store baby- og barntråden 2018

  Hjelm og knebeskyttere hadde kanskje vært tingen🤣
 8. Den store baby- og barntråden 2018

  Skrekkelig så stille det er i denne tråden for tiden. Skjer det ingen ting spennende med de små?
 9. Akkurat nå - november

  I morgen skal jeg leke bestemor Håper ungen ikke har glemt meg. Litt nervøs, men jeg får sitte på gulvet og leke med Lego Duplo.
 10. Akkurat nå, oktober 2018

  Ville fått han tilbake ferdig trent, off course. Og avlært med å hukke seg fast i saueulla når han får det for seg. Jeg liker dametrente hunder. Sikkert litt diskriminerende, men jeg har en følelse av at kvinner har en mykere treningsform og muligens leser hunden bedre.
 11. Akkurat nå, oktober 2018

  Hvis han kan gjete, så. Men det hadde nok blitt litt kaos med en hannhund til som elsker å egle på seg andre hanner. Stakkars gamlisen her, da. Men seriøst så lurer jeg av og til på om jeg skulle sendt unghunden bortover til deg.
 12. Akkurat nå, oktober 2018

  Men det var vel ikke uønsket, så vidt jeg husker giftet prinsen seg med henne og de levde lykkelig alle sine dager. Og er de ikke døde, så lever de vel enda. Det lå nok i kortene at det skulle dukke opp en prins før eller siden, enten hun var forgiftet av eplet, eller ei. Så egentlig var hun ikke død på det aktuelle tidspunktet.
 13. Akkurat nå, oktober 2018

  Men du kunne jo delt oppskriften med ossHadde vært kult å servert skjærereder.
 14. Akkurat nå, oktober 2018

  Noen som vet om Emil i Lønneberget ligger ute på nett noen steder. Uansett om det er betalingssted eller ikke? Mine gamle beboere på jobb vil se 😆
 15. Den store baby- og barntråden 2018

  Kyssesyken med en 8 måneder gammel propell var enda mer slit. Mange år siden nå, men du har min største medfølelse. Jeg var mer død enn levende. Andre måtte ta seg av ungen. Var høysensitiv i måneder etterpå, tålte ingen høye lyder, og den massive trettheten, da. God bedring, hvis du i det hele tatt orker noe, så la alt det uvesentlige være og gjør det aller nødvendigste og nesten ikke det en gang.
 16. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg skal være barnepasser noen få dager i måneden, og i dag har jeg vært lissombestemor 😄
 17. Akkurat nå, september 2018

  Flekkefjord er en nydelig by. Og husene rundt der * Moi, Sira osv) er vel forholdsvis rimelige etter hva jeg har forstått.
 18. Robotstøvsuger. Yey or ney?

  Elsker fortsatt min Roomba med gummihansker. Kan anbefale robot på det varmeste.
 19. Akkurat nå august 2018

  😄
 20. Akkurat nå august 2018

  Vår Toyota er 20 år. Og da den første gang ikke gikk gjennom EUkontroll, så kjøpte vi en delebil. Så vi har reservedeler for noen år fremover.
 21. Akkurat nå august 2018

  Er det noen Mjøsinger som kan hjelpe meg. Hva heter dette stedet?
 22. Gaver som støtter veldedige organisasjoner. 🎁

  Jeg hadde heller ikke satt pris på slike "gaver". Hadde tatt det som en fornærmelse å bli påtvunget å "gi" gave til flere av de nevnte organisasjonene. Kreftforeningen kunne gått an, kanskje.
 23. Akkurat nå august 2018

  Ja, jeg skulle få en pakke levert på døren i dag. Har ikke sett noe til det. Har da svart på nytt at det passer å hente på fredag. 3 ganger fylte jeg ut svarskjema og sendte inn for sikkerhets skyld. Så får vi nå se, da. Hvorfor bruker folk og firma postnord når de er så ubrukelige?
 24. Akkurat nå august 2018

  Merrell er gode sko som passer mine føtter også 😊 Jeg hentet etpar pensko, Gabor, på posten i dag. Bestilte fra Brandos. Bestilte størrelsen jeg pleier å bruke, men de var faktisk for store. Så da pakket jeg de pent inn i esken igjen, selv om de var så fine at jeg ønsket å gå på de hele kvelden 😊 Så nå har jeg bestilt et halvt nr. mindre og skal sende de her tilbake.
 25. Akkurat nå august 2018

  Forbrukerinspektørene hadde et program om sprayrengjøring for noen år siden. Det var ikke hyggelig å se, verken hva spray gjorde for lungene, eller hvilken mengde bakterier som lå igjen etter sprayrengjøring. Jeg har ikke kjennskap til KLAR sine sprayer, men hvis de kan etse i stykker komponenter i gusjhodet, så har nok ikke lungene så godt av de heller.
×